DIY kézműves tanári nap. Ötletek fotókkal

A diákok minden évben ősszel, október első hetében gratulálnak tanáraiknak szakmai ünnepükhöz. Nem szükséges drága ajándékokat és elegáns csokrokat adni, mert a kézzel készített mesterségek sokáig megmaradnak az emlékezetében. Ebben a cikkben úgy döntöttünk, hogy kínálunk néhány ötletet., mit adhat egy tanárnak egy hagyományos tanári napon.

Kézműves tanári napra, fotó

Az egyik legegyszerűbb kézműves tanári napra egy váza. Díszítéséhez szüksége lesz egy szokásos üvegre, csendes színes papírra, PVA ragasztóra és ollóra.

Az egyik legegyszerűbb kézműves tanári napra egy váza. Díszítéséhez szüksége lesz egy szokásos üvegre, csendes színes papírra, PVA ragasztóra és ollóra. Hagyja, hogy a gyermek egyenlő négyzetekre vágja a papírt, megpróbálhat más alakú alakokat vágni. Ezután zsírozza meg a PVA doboz felületét, és fokozatosan ragasztja rá a négyzeteket. Várni kell, amíg teljesen megszárad, és készen áll a tanár váza.

Hagyja, hogy a gyermek egyenlő négyzetekre vágja a papírt, megpróbálhat más alakú alakokat vágni. Ezután zsírozza meg a PVA doboz felületét, és fokozatosan ragasztja rá a négyzeteket. Várni kell, amíg teljesen megszárad, és készen áll a tanár váza.

DIY üveg palack váza

A tanár drága ajándékának másik alternatívája a jelvény nyaklánc. Választhat gyöngyöket a kedvenc színösszeállításában, de ugyanakkor úgy, hogy illeszkedjen tanára stílusához.

A tanár drága ajándékának másik alternatívája a jelvény nyaklánc. Választhat gyöngyöket a kedvenc színösszeállításában, de ugyanakkor, hogy illeszkedjen a tanár stílusához.

A ceruzából készült kézművesség kreatívnak tűnik. Papírból és ceruzából gyönyörű virágokat készíthet.

A ceruzából készült kézművesség kreatívnak tűnik. Papírból és ceruzából gyönyörű virágokat készíthet.

Tudjon meg többet arról, hogyan készíthet virágot saját kezével: Csokor cukorka saját kezűleg

Az azonos méretű ceruzák gyönyörű alátéteket és vázákat készítenek..

Az azonos méretű ceruzák gyönyörű alátéteket és vázákat készítenek.

Ne rohanjon kidobni a fagylaltrudakat. Könnyű fafaragványokat készíteni belőlük, amelyeket ezután bármilyen színre lehet festeni..

Ne rohanjon kidobni a fagylaltrudakat. Könnyű fafaragványokat készíteni belőlük, amelyeket ezután bármilyen színnel díszíteni lehet.

Ötletek, mit adjon a tanárnak sokat, a lényeg az, hogy az ajándék lélekkel és tiszta szívből készüljön.