Hogyan készítsünk szívet rózsákból és szalvétákból. Mesterkurzus

Kézműves szív szalvétából alkalmas szerelmi nyilatkozatra vagy kedves ajándéknak szeretett személynek. Azt is fel lehet használni, hogy díszítse a szoba belsejét, ahol esküvő vagy más ünnepi esemény lesz. Elég könnyű különböző formájú és méretű gyönyörű, terjedelmes szíveket készíteni, miközben a költségek minimálisak lesznek. Vegye fel a színnek megfelelő szalvétákat, tekerje le rózsapapír rózsákat vagy más virágokat, és ragassza rá az alapra.

Anyagok:

– Hungarocell;

– hullámpapír;

– vonalzó;

– kés;

– ceruza;

– tű;

– szálak;

– szalvéták.

Hogyan készítsünk szívet papírrózsákból

Mielőtt elkezdené ezeket a mesterségeket, döntse el a szív méretét és célját. Ettől függően alapként használhat szokásos kartont vagy habot..

Mielőtt elkezdené ezeket a mesterségeket, döntse el a szív méretét és célját. Ettől függően alapként használhat hagyományos kartont vagy habot.

A hab lezárásához ragasztja az alapot hullámpapírral. Készítsen előre sablont, hogy az alap egyenletes legyen, és szükség esetén ugyanazokat a kézműves munkákat végezhesse..

Készítsen előre sablont, hogy az alap egyenletes legyen, és szükség esetén ugyanazokat a kézműves munkákat végezhesse.

Hasznos cikk: Készítsen szívet szalvétából

A szalvéta rózsák nagyon egyszerűen készülnek. Ehhez ki kell vágnia ugyanazokat a csíkokat, majd félbe kell hajtania. Ezt követően óvatosan csavarja a csíkokat, hogy ne legyenek élek, és a virág buja marad. A szalvétát ragasztópisztollyal vagy tűzőgéppel rögzítheti, hogy megtartsa alakját. Készítsen elő elegendő üres lapot, hogy teljesen kitöltse az alap felületét.

A szalvétát ragasztópisztollyal vagy tűzőgéppel rögzítheti, hogy megtartsa alakját. Készítsen elő elegendő üres lapot, hogy teljesen kitöltse az alap felületét.

Ha a mesterség díszíti az autót, akkor előre át kell gondolnia a rögzítés módját. Ehhez vegyen egy erős szálat, és varrja a habot több helyen..

Ha a mesterség díszíti az autót, akkor előre át kell gondolnia a rögzítés módját. Ehhez vegyen egy erős szálat, és varrja a habot több helyen.

Minden rózsát tűvel és szilikon ragasztóval kell rögzíteni az alapra, hogy ne repüljön le. Nagyon tartós és gyönyörű kézműves lesz szív alakú esküvői autó számára..

Minden rózsát tűvel és szilikon ragasztóval kell rögzíteni az alapra, hogy ne repüljön le. Nagyon tartós és gyönyörű kézműves lesz szív alakú esküvői autó számára.

Próbálja kihajtani a szívet papír szalvétából, és díszítse vele az ünnepi asztalt. Ehhez használja az origami technikát..

Próbálja kihajtani a szívet papír szalvétából, és díszítse vele az ünnepi asztalt. Ehhez használja az origami technikát.

Olvassa el még: DIY papír szívek

Hasznos videó: Hogyan készítsünk szívet papírrózsákból?

Légy kreatív, és a papír virág szív kézműves lesz egyedi. A papír dekor ma nagyon népszerű, és nem szükséges megvenni, mert rövid időn belül megteheti. Megpróbálhat koszorút készíteni ilyen szívekből, vagy felakaszthatja őket a mennyezetről a szobában..