Kézműves műanyag kupakok. Mesterkurzus

Minden otthonban talál műanyag palackokat színes fedéllel. Ne dobja ki ezeket a hasznos anyagokat a kézimunkához, próbálja érdekessé tenni kézműves műanyag kupakok. A DIY kézművesség nagyszerű módja lehet az egész családdal való szabadidő eltöltésének, valamint a házimozi létrehozásának lehetősége. Még kisgyermekek is készíthetnek játékokat a fedelekből. Az ilyen eredeti kézművesség kellemes ajándék és dekoráció lesz egy óvoda számára..

Anyagok:

– fedelek különböző átmérőjű műanyag palackokból;

– karton;

– filc vagy habszivacs;

– festékek;

– karton:

– olló.

Kézműves mesterkurzus palack kupakokból

Annak érdekében, hogy a fedélből valami vicces lény legyen, gyönyörű kis szemeket kell készítenie, és ragasztania kell őket. Használhatja a pirulalemezek üres réseit. Ha veszed a valerian tányérokat, és kivágod belőle a tálcát, nagyon vicces szemeket kapsz. Rajzolhat szemeket kartonra vagy más anyagból is..

Mielőtt bármilyen kézműves készítésbe kezdene, keresse meg és töltse le a sablont a kívánt termékhez a fedélről.Farkas mintasablonok a műanyag palackokból készült kézművességhezPiroska mintája

Az alkatrészek ragasztásához ideális a Moment ragasztó, amelynek extra cseppjeit fogpiszkálóval lehet eltávolítani. Héliumos tollal rajzolhat apró részleteket..

Megpróbálhat karaktereket készíteni a “Piroska” című meséből. Lány készítéséhez két fej- és testsapkát ragasztunk a szürke foamiranra.

Lány készítéséhez ragassza fel a két fej- és testsapkát a szürke habszivacsra.

Ezután más színből karokat és lábakat készíthet, majd vörös sapkát vághat ki. Készítsen külön kosarat és kötényt. Ragassza fel a szemét, és rajzoljon egy száját és orrát egy aranyos lánynak.

Ezután más színből karokat és lábakat készíthet, majd vörös sapkát vághat ki. Készítsen külön kosarat és kötényt. Ragassza fel a szemét, és rajzoljon egy száját és orrát egy aranyos lánynak.

Olvassa el még: DIY ujjszínház

Ahhoz, hogy farkast készítsen a “Piroska” című meséből, vegyen különböző átmérőjű fedőket, és ragasztja őket egymáshoz közel a Thomashoz. Most készítse elő a mancsokat, a füleket és a farkát a habból.

Ahhoz, hogy farkast készítsen a

A színsémát saját maga választhatja ki. Készítsen egy pofát, és ragassza fel a foltokat a testre. Miután a farkas és a lány készen áll, vágja ki a huzatokat, és hagyjon körül 1-2 mm szürke alakot, hogy a kézművesség tartsa és stabil legyen..

A színsémát saját maga választhatja ki. Készítsen pofát, és ragassza fel a foltokat a testre.

Most Ön és gyermeke elképesztő hősöket készíthet a mesékből, látszólag hétköznapi anyagokból. Kézműves műanyag kupakok Nagyszerű ötlet a házimozi számára. A mesefigurákat maga választhatja ki, és a forgalmi dugókból készítheti el őket. Ha elege van ebből az anyagból, próbáljon nagyobb terjedelmű kompozíciókat végrehajtani parafából..