Virágok és dobozok műanyag palackokból. Mesterkurzus

Manapság az emberek nemcsak a természet adta anyagokat használják, hanem saját maguk is készítik. A modern ipar nagyszámú műanyag terméket gyárt, például a műanyag palackok lettek a legnépszerűbb tartályok a különböző folyadékokhoz. Az utóbbi időben a műanyag palackok népszerűvé váltak a kézművességben. A kézművesek és kézművesek különféle mesterségeket találnak ki a háztáji területek és kerti parcellák dekoratív díszítésére. Olvassa el a következő műhelyt, és adjon második életet a műanyag palackoknak.

Műanyag palack színsémák

Ha kivágja a palack közepét, akkor két részt kap – az alját és a nyakát. Megpróbálhat gyönyörű virágot készíteni belőlük. Vigyázzon, az alja 5 szektorra van osztva, ha helyesen vágja, akkor szirmokat kap. A virág közepén lyukat kell készítenie, és bele kell helyeznie egy rudat vagy drótot. A porzókat külön készítsük el. Ehhez vegyen egy rézhuzalt, és tegyen rá gyöngyöket. Ezek közül az üres darabok közül több is rögzíthető egy virághoz. Gyönyörű virágot kap a lábán..

Ha kivágja a palack közepét, akkor két részt kap - az alját és a nyakát. Megpróbálhat gyönyörű virágot készíteni belőlük. Vigyázzon, az alja 5 szektorra van osztva, ha helyesen vágja, akkor szirmokat kap. A virág közepén lyukat kell készítenie, és bele kell helyeznie egy rudat vagy drótot. A porzókat külön készítsük el. Ehhez vegyen egy rézhuzalt, és tegyen rá gyöngyöket. Ezek közül az üres darabok közül több is rögzíthető egy virághoz. Gyönyörű virágod lesz lábaddal.Virágok műanyag palackokból

Azok számára, akik szeretnek műanyag palackokból paneleket készíteni, a virágok vágásának technikája kissé eltér. Erre a célra használhatja a palack közepét. Vágja a virágokat megfelelő méretűre, és lyukakkal szúrja őket lyukakkal. Kombinálja a különböző színű palackokat, majd nagyon szép virágdíszeket kap a műanyag palackokból.

Vágja a virágokat megfelelő méretűre, és lyukakkal szúrja őket lyukakkal. Kombinálja a különböző színű palackokat, majd nagyon szép virágdíszeket kap a műanyag palackokból.

Az eredeti virágokat a palack tetejéről nyerik.

virágok a palack nyakából saját kezűleg

Ki kell vágni a szirmokat a nyakból, majd csak elkezdeni díszíteni őket. Ahhoz, hogy a virág valódi legyen, szirmait gyertya segítségével alakítják ki. A szár drótból vagy egyenletes pálcából készül, amelyre a gyöngyökből származó porokat rögzítik. A sepal funkcióját a palackdugó látja el, ezért lyukat kell készíteni benne..

Az eredeti virágokat a palack tetejéről nyerik. Ki kell vágni a szirmokat a nyakból, majd csak elkezdeni díszíteni őket. Ahhoz, hogy a virág valódi legyen, szirmait gyertya segítségével alakítják ki. A szár drótból vagy egyenletes pálcából készül, amelyre a gyöngyökből származó porokat rögzítik. A palack dugója a csésze funkcióját látja el, ezért lyukat kell készíteni benne.

A kész virág aeroszolos festékekkel festhető.

a műanyag palackokból készült mesterségeket jól festik spray -festékekkel

Ha azt szeretné, hogy Clivia virágot kapjon, akkor több virágdarabot kell készítenie, majd csak egyesítse őket egy nagy virággá.

A kész virág festhető spray festékekkel. Ha Clivia virágot szeretne kapni, akkor több virágdarabot kell készítenie, majd csak egyesítse őket egy nagy virágba.

Műanyag palackdobozok

A műanyag palackok gyönyörű díszdobozt készíthetnek. Az elkészítéséhez egy üvegre van szüksége, de ajánlatos 5 vagy 2,5 literes palackot választani, különben a csomagolás nagyon kicsi lesz.

A műanyag palackok gyönyörű díszdobozt készíthetnek. Az elkészítéséhez egy üvegre lesz szüksége, de ajánlatos 5 vagy 2,5 literes palackot választani, különben a csomag nagyon kicsi lesz.Ajándék doboz kocka műanyag palackból

Vágja le a palack nyakát és alját, és a kapott hengerből kezdje az üveget az ajándékcsomagoláshoz.

Vágja le a palack nyakát és alját, és a kapott hengerből kezdje az üveget az ajándékcsomagoláshoz.Háromszög alakú ajándékdoboz

Reméljük, hogy a kézműves barkács mesterkurzusunk hasznos lesz az Ön számára, és maga is meg tudja csinálni gyönyörű mesterségek műanyag palackokból.