Scrapbooking ötletek: fotóalbum lépésről lépésre mesterkurzussal

Ha nemcsak elektronikus, hanem nyomtatott formában is szereti a fényképeket, akkor próbálja meg saját kezével albumot készíteni a scrapbooking technikával. A professzionális tűnők új ötletei inspirálni fognak, és kreativitásra késztetnek. Most megteheti mini-albumok Instagram-fotókhoz és add oda szeretett barátaidnak.

Lépésről lépésre mesterkurzus: csináld magad fotóalbum scrapbooking

A scrapbooking technikával készített album fő célja a fényképek hosszú távú megőrzése. Ma népszerűek az újszülöttek, esküvők, fiúk és lányok fotóalbumai. Ne rohanjon, hogy megvásárolja őket a boltban, próbálja meg saját maga csinálni.

A scrapbooking technikával készített album fő célja a fényképek hosszú távú megőrzése. Ma népszerűek az újszülöttek, esküvők, fiúk és lányok fotóalbumai.Mesterkurzus -album

A munka megkezdése előtt elő kell készítenie az összes anyagot.

Szükséged lesz:

  • Színes papír, karton, régi tapéta vagy kártyák
  • Vonalzó, szalag, ceruza, olló
  • PVA vagy ragasztópálca
  • Jelölők, gouache vagy festékek
  • Négyzet alakú fotók az Instagramról
  • Szalagok, flitterek, matricák dekorációhoz

Először vágjon ki azonos négyzeteket színes kartonból vagy nagyon vastag papírból, amelyek száma a jövőbeni album fotóinak számától függ. Ezt követően megkezdheti a fényképek nyomtatását az instragramból.

Először vágjon ki azonos négyzeteket színes kartonból vagy nagyon vastag papírból, amelyek száma a jövőbeni album fotóinak számától függ. Ezt követően megkezdheti a fényképek nyomtatását az instragramból.

Ragassza a négyzetekre a kiválasztott fényképeket kétoldalas szalaggal. Miután a bekeretezett fényképek készen állnak, rakja össze őket, és helyezze őket egy vastag könyvbe. Nyomja meg jól. Most ezt a halmot kissé ki kell szorítani a könyveikből, hogy kilógjon.

Ragassza a négyzetekre a kiválasztott fényképeket kétoldalas szalaggal. Miután a bekeretezett fényképek készen állnak, rakja össze őket, és helyezze őket egy vastag könyvbe. Nyomja meg jól. Ezt a köteget kissé ki kell szorítani a könyveikből

A kiálló végeken PVA ragasztót kell felvinni több rétegben. Megpróbálhatja ragasztani az oldalakat kétoldalas szalaggal. Fedje le a kötési oldalt szalaggal vagy szövetdarabbal.

A kiálló végeken PVA ragasztót kell felvinni több rétegben. Megpróbálhatja ragasztani az oldalakat kétoldalas szalaggal. Zárja le a kötési oldalt szalaggal vagy szövetdarabbal.Scrapbook album ötlete

Van egy másik lehetőség a vendégkönyv album készítésére is. Próbálja megismételni a következő műhely lépéseit.

Van egy másik lehetőség a vendégkönyv album készítésére is. Próbálja megismételni a következő műhely lépéseit.

  1. Készítsen elő egy vastag papírlapot, amelyet hajtogatni szeretne, hogy széthajtva 12 azonos négyzetet kapjon. Ezt vonalzóval és ceruzával is megteheti..Készítsen elő egy vastag papírlapot, amelyet hajtogatni szeretne, hogy széthajtva 12 azonos négyzetet kapjon.
  2. Most olyan vágásokat kell végeznie, mint a fényképen, és az egyik és a másik oldalon négyzetet vágatlan marad..Most olyan vágásokat kell végeznie, mint a fényképen, és az egyik és a másik oldalon négyzetet vágatlan marad.
  3. A három kapott csíkot össze kell hajtani, és olyan helyeken kell ragasztani, amelyeket nem vágott le.A három kapott csíkra szükség van
  4. Hajtsa a szalagot harmonikába, és kösse össze a négyzeteket kétoldalas szalaggal. Megvan a mini-album lényege.Hajtsa a szalagot harmonikába, és kösse össze a négyzeteket kétoldalas szalaggal. Most megvan a mini-album magja.

Ezután megkezdheti a minialbum borítójának előkészítését. Készítheti vastag papírból vagy kartonból..

Ezután megkezdheti a minialbum borítójának előkészítését. Készítheti vastag papírból vagy kartonból.

Díszítse ízlés szerint az albumot, mert nemcsak fényképeket, hanem matricákat vagy apró emlékezetes ajándéktárgyakat is tartalmazhat. A scrapbooking technika nagyon érdekes, ezért tetszeni fog egy fotóalbum készítésének ötlete.

Díszítse ízlés szerint az albumot, mert nemcsak fényképeket, hanem matricákat vagy apró emlékezetes ajándéktárgyakat is tartalmazhat.

Fotóalbum ötletek inspirációként

törmelék albumScrapbooking albumötletekA scrapbooking technika nagyon érdekes, ezért tetszeni fog egy fotóalbum készítésének ötlete.Egyszerű fotóötletscrapbook album barátnőjénekÖtlet egy barátnőnekvendégkönyv anyánakLemezalbum: ötlet fotóval anyánakvendégkönyv újszülöttek számáraKreatív albumötlet újszülött számáravendégkönyv fotóalbumFotó egy érdekes albumötletrőlalbum ötletekScrapbook Idea Photo Album

Sok ötlet van arra, hogy lépésről lépésre mesterkurzusokkal készítsünk albumokat a scrapbooking technikával. Válassza ki a legmegfelelőbbet, és inspirálódjon! Adja fel a megvásárolt ajándékokat, tanuljon meg gyönyörű ajándéktárgyakat és emléktárgyakat készíteni saját kezével.