Sisal topiary. Mesterkurzus képekkel

Sisal topiary – nagyszerű ajándék esküvőre vagy más ünnepekre. Ezt a kézzel készített dekoratív fát világszerte széles körben használják belsőépítészetben. A topiárium elkészítése meglehetősen egyszerű, a lényeg az, hogy rendelkezzen ehhez szükséges anyagokkal és eszközökkel. Ebben a cikkben lépésről lépésre talál mesterkurzust, hogyan készítsünk topáriát szizálból.

Anyagok:

– műanyag vagy habgolyó;

– fehér akril festék;

– ágak vagy drót a csomagtartóhoz;

– edény topiáriumhoz;

– kis habgolyók;

– gyöngyök, szalagok;

– gipsz;

– víz;

– ragasztópisztoly.

Sisal topiary lépésről lépésre mesterkurzus

A szizál egy természetes pálmaszál, amely a szivárvány minden színében festhető. Tekercsben vagy hengerelt golyók formájában értékesítik. A topiáriumhoz szüksége lesz az anyag utolsó verziójára..

Vegyünk egy körülbelül 7 cm átmérőjű műanyag vagy hungarocell golyót, és fessük fehérre. A felső réteg ágait is fesse akrilfestékkel. Várjon, amíg a festék teljesen megszárad, majd készítsen lyukat a golyó aljába, kenje meg ragasztóval, és helyezzen bele ágakat. Elég sűrű szerkezetet kell kapnia..

Vegyünk egy körülbelül 7 cm átmérőjű műanyag vagy hungarocell golyót, és fessük fehérre. A felső réteg ágait is fesse akrilfestékkel.

Vegyünk szizálrostot, tejes vagy más színt. Kezdje el gömbölyíteni a szizált. Ha a szizál nem gurul jól, nedvesítse meg kissé a kezét vízzel. Készítsen elő sok ilyen golyót, hogy teljesen felragaszthassák a habgolyót.

Vegyünk szizálrostot, tejes vagy más színt. Kezdje el gömbölyíteni a szizált. Ha a szizál nem gurul jól, nedvesítse meg kissé a kezét vízzel.

Olvassa el még: Kúpok topiáriusa, fotó

Készítsen elő sok ilyen golyót, hogy teljesen felragaszthassa velük a habgolyót.

Kezdje el ragasztani a golyókat alulról. A szizálgolyók ragasztása közben díszítheti a topiáriumot, például ragaszthat egy csokor virágot vagy gyöngyöt. Miután az összes topiary -t szizállal ragasztották, hagyja megszáradni, és készítse elő az edényt.

Kezdje el ragasztani a golyókat alulról. A szizálgolyók ragasztása közben díszítheti a topiáriumot, például ragaszthat egy csokor virágot vagy gyöngyöt. Miután az összes topiary -t szizállal ragasztották, hagyja megszáradni, és készítse elő az edényt.

Oldja fel a párizsi vakolatot hideg vízben, és töltse fel vele az edényt. Azonnal ragassza bele a topiary törzsét, amíg a vakolat megszilárdul. Tartsa egy kicsit, hogy a fa egyenletesen lefagyjon, és ne legyen ferde. Felülről a dekorációhoz dekoratív homokot, füvet vagy kavicsot használhat, amelyet ragasztani kell.

Oldja fel a párizsi vakolatot hideg vízben, és töltse fel vele az edényt. Azonnal ragassza bele a topiary törzsét, amíg a vakolat megszilárdul. Tartsa egy kicsit, hogy a fa egyenletesen lefagyjon, és ne legyen ferde.

A topiary koronáját kis habgolyókkal díszítheti. Például fesse őket rózsaszín vagy lila színű akrilfestékkel, és ragassza fel a koronára. A topiary törzsét díszítheti szatén szalaggal.

A topiary koronáját kis habgolyókkal díszítheti. Például fesse őket rózsaszín vagy lila színű akrilfestékkel, és ragassza fel őket a koronára. A topiary törzsét díszítheti szatén szalaggal.

Nézze meg a videót: Sisal topiary

Egy gyönyörű dekoratív fa készen áll. Ha világos színekben készíti, akkor a hálószoba belsejének díszítésére használható..

sisal topiary fotó

A világos topiary harmonikusan fog kinézni a konyhában vagy a folyosón. Reméljük, hogy cikkünk a témában “Sisal topiary»Hasznos volt, és ezzel az anyaggal elsajátíthatja a munkát.