DIY tengeralattjáró hajó

Csináld magad tengeralattjáró, kézműves katonai témában

A tengeralattjáró hajóépítés aktív fejlődése a 17. századnak tulajdonítható, bár maga az ötlet az ókorba nyúlik vissza. William Bowry, Cornelius van Drebbel, Robert Fulton új tengeralattjáró -terveket javasolt, tesztelt és módosított. A gyakorlatban az első hajókat az amerikaiak használták a 18. század végi polgárháború idején. Mindössze két évszázad elteltével számos országban tengeralattjárókat kezdtek bevetni a haditengerészetbe, és fontos szerepet játszottak a háborúkban, valamint a tenger mélyének feltárásában. Meghívjuk Önt, hogy saját kezűleg készítsen eredeti kézműves tengeralattjárót.

Kézműves anyagok – tengeralattjáró:

– karton;

– mérkőzés;

– ragasztó;

– ár;

– fültisztító pálcika;

– permetezőkanna fekete festékkel;

– egy doboz sör;

– olló;

– műanyag golyó;

– keksz;

– téglalap alakú izzadásgátló sapka.

 Olvassa el még: Katonai mesterségek – repülőgépek

Mesterkurzus: barkács tengeralattjáró

1) Ürítse ki a keksz tartalmát. Keresse meg az izzadásgátló kupakot a keksz felületén, és vágjon lyukat. Ragassza a kupakot a kekszre, és kap egy szeletet. Egy lyukkal lyukakat készíthet a kupakba, és behelyezheti az antennát vagy a periszkópot, amely vattapálcikából könnyen elkészíthető.

Mesterkurzus: barkács tengeralattjáró

2) A kúpot kartonból kell készíteni, hogy az alapja megegyezzen a keksz átmérőjével. Ez a kúp lesz tengeralattjárónk farosa..

3) Vágja ki a hátsó pengéket a kartonból, amelyek kormányként, valamint íj- és farokkormányként fognak működni..

Vágja ki a faroklapokat a kartonból, hogy kormányként működjön

4) Ragassza a kartondarabokat a kúphoz, réseket készíthet, hogy a darabok biztonságosabban tarthatók legyenek. Az íjakormányok a csónak orrához vannak ragasztva.

Az íjakormányok a csónak orrához vannak ragasztva.

5) Vágjon ki egy konzervdobozból egy 6 pengés csavart, és enyhén hajlítsa meg őket. Készítsen egy lyukat a közepébe, és illesszen bele egy gyufát. Rögzítse a csavart a faron.

Rögzítse a csavart a faron.

6) Most marad a késztermék festése. Nagyon kényelmes permetező kannát használni, de az akril festékek is működnek. A tengeralattjáró fekete színben eredetinek tűnik, de szürke vagy zöld is lehet.

csatlakoztassa a tengeralattjáró minden részét

7) Rajzolja fel az oldalszámot fehér akrilfestékkel vagy lektorral. Számokat is kinyomtathat vagy kivághat. Ha tengeralattjárót szeretne adni valakinek, akkor az oldalsó számhoz hasonlóan rajzolhatja vagy ragaszthatja a tengeralattjáró jövőbeli tulajdonosának nevét.

Nézze meg a videót: Candy Submarine

A tengeralattjáró saját kezével készen áll, csak meg kell várni, amíg a festék megszárad. Minden kézművesség megtekinthető a kézműves rovatban.