csináld magad Valentin-nap édességekből

Hamarosan itt a Valentin -nap. Ez pedig azt jelenti, hogy ma eljött az idő, hogy egy szép és emlékezetes ajándékra gondoljunk szeretteink számára. Ezen a romantikus ünnepen szokás sokféle ajándékot adni szeretteinek. De talán minden lány számára a legkellemesebb ajándék az édesség. Egy doboz csokoládé vagy más édesség bemutatása valahogy elcsépelt. Mutassa meg tehát kreativitását. Legyen eredeti az ajándéka! Ebben a cikkben úgy döntöttünk, hogy elmondjuk, hogyan lehet Valentin -kártyát készíteni cukorkákból. Itt talál részletes leírást és fényképes példákat.

Hogyan készítsünk édes valentint cukorkából

Mielőtt erről a folyamatról beszélnénk, érdemes elmondani, hogy ma sok lehetőség van az édes valentinre. Mi pedig készen állunk arra, hogy az édességekből csak a legjobb valentineket kínáljuk..

A legegyszerűbb valentin.

A barátnőd nagyon örül, ha édes szívet kap ajándékba. Csak legyél egy kicsit kreatív. Az első mesterséghez vastag kartonból szívet kell kivágni. Helyezzen édességet e szív tetejére. Ennek eredményeként egy egyszerű, de nagyon eredeti valentint kaphat, amelybe belehelyezi a lelkét.DIY Valentin kártya mesterkurzus

Egy jegyzetre! A valentin számára jobb édességet venni fényes csomagolásban..

Gyönyörű valentin.

Nagyon pompásnak tűnik egy Valentin -kártya, amelyet saját kezével készíthet édességekből. Ennek elkészítéséhez olvassa el a következő mesterkurzust. Tehát először is elő kell készítenie az összes szükséges anyagot a munkához. Szükséged lesz:

 • Egy darab vastag karton.
 • A lány kedvenc édessége piros csomagolásban.
 • Sima ceruza, ragasztó, kétoldalas szalag és olló.

Előrehalad:

 1. Először is szív alakot kell kivágni egy kartonpapírból..
 2. Most takarja le ezt a kartonpapírt édességgel. Annak érdekében, hogy kompozíciója tisztességesnek tűnjön, csak a szívére kell helyeznie az édességeket. Ennek eredményeként meg kell rajzolnia egy bizonyos díszt. Ha tetszik a kapott rajz, akkor ragaszthatja a cukorkákat a szívhez..

csináld magad Valentin-nap édességekből

Eredeti valentin.

Valentin -napon szokás boldogságot adni szeretteinek. Ezért a cukorka Valentin ebben az esetben kiváló ajándék lehet egy lánynak vagy feleségnek..

Vásároljon a következő valentin számára szarvasgombát fényes csomagolásban. Szükséged lesz sushi botokra is. És szükség van kartonra és színes papírra is, gyönyörű színben..

Előrehalad:

 1. A szíveket ki kell vágni a kartonból.
 2. Fedje le őket szép csomagolópapírral..
 3. Rögzítse a szíveket ragasztóval a sushi rudakhoz.
 4. Helyezzen rudakat a szarvasgombába.

DIY Valentin kártya mesterkurzus

Egy jegyzetre! Válasszon egy gyönyörű dobozt az ilyen valentinhez, és mutasson be egy ilyen szokatlan ajándékot szeretettjének.

Szokatlan valentin.

A cukorkák eredeti formájukban is bemutathatók. A valentin következő változata olyan lányt vonz, aki szereti a figyelmet, és még nem egészen felnőtt.

 • Tehát egy kartonlapon virágot készít. Ezért a papírt és a leveleket zöld papírból kell kivágni. Szükséged lesz édességre is. Szív alakúaknak kell lenniük.
 • Először készítse el a szárát és a leveleit.
 • Csatoljon hozzá édességet. Használjon szuper ragasztót a munkájában.

hogyan készítsünk valentint édességekből

Gyönyörű valentin.

A DIY cukorka Valentin gyönyörűen nézhet ki. A következő gyönyörű valentin elkészítéséhez elő kell készítenie:hogyan készítsünk valentint édességekből

 • egy darab hab és karton,
 • hullámpapír, ragasztó és cukorka,
 • gyönyörű szalag ékszerekhez.

Előrehalad:

 1. Szívformát kell kivágni egy hungarocellből..
 2. Ragassza fel a habszivacsot vastag kartoncsíkokkal.
 3. Most itt az ideje, hogy elfoglalja magát az édességgel. Csomagolja be mindegyiket egy krepp papírba. Ezt követően minden cukorkát ragasztani kell a hab alapra. Töltse meg az egész szív teret édességgel.
 4. Ezután tekerje be a dobozt hullámpapírcsíkkal. A biztonságos rögzítéshez használjon ragasztót..
 5. Használjon szatén szalagot, hogy díszítse ezt a valentint..

hogyan készítsünk valentint édességekből

Végül

Talán ebben a cikkben felsorolhattunk Önnek sok érdekes lehetőséget az édességekből készült valentin számára. Teremts szépséget magad! Ajándékozzon szeretteinek boldogságot és csak pozitív érzelmeket.