Tégla kandallókályha vidéki házhoz. Fotó és videó

Egy vidéki ház minden tulajdonosa arra törekszik, hogy javítsa a körülményeket, és a hangulatot a lehető legkényelmesebbé tegye. Kályha-kandalló egy vidéki házhoz téglából készült, hogy kiemelje a belső tér szépségét és kifinomultságát. Töltse fel a magánház nappaliját vagy előszobáját otthoni melegség jegyzeteivel.

Hogyan készítsünk egy tégla kandallókályhát egy vidéki házhoz

A leggyakrabban épített kandallók téglák, mivel optimálisan megbirkóznak a fűtési problémával, és ugyanakkor gyönyörűek. A kandalló alakja, stílusa és megjelenése eltérő lehet, például minimalista, modern, rusztikus, velencei, klasszikus stílusban.

A leggyakrabban épített kandallók téglák, mivel optimálisan megbirkóznak a fűtési problémával, és ugyanakkor gyönyörűek. A kandalló alakja, stílusa és megjelenése eltérő lehet.A kandallók típusai

A kandalló a falhoz, vagy a falhoz, a sarokba vagy a szoba közepére helyezhető.

Leggyakrabban a kandallókályha sarokváltozatát használják, mivel ez a leghatékonyabb. A kandalló helyisége legalább tizenkét négyzetméter. És szintén fontos tényező a kandalló építéséhez, legyen ablak a levegő keringéséhez.

Olvassa el még: Faégető kályhák nyaralókhoz

Ha szeretné, tégla kandallót építhet egy vidéki ház udvarán, hogy megcsodálhassa a tüzet a szabadban, és emellett főzhet kint.

A kandalló a falhoz, vagy a falhoz, a sarokba vagy a szoba közepére helyezhető. Leggyakrabban a kandallókályha sarokváltozatát használják, mivel ez a leghatékonyabb. Kandallós szobaKandallókályha rajza

A kandalló lerakásához szükséges téglának szükségszerűen tűzállónak, hibátlannak, erősnek, ideális alakúnak és természetesen tartósnak kell lennie. A falazathoz vörös téglát használnak, a tűzhelyet tűzálló téglákkal rakják le. A burkolat kerámiacsempékből, természetes és műkőből, klinker téglából készül. Kiváló minőségű falazat esetén előfordulhat, hogy nincs szükség befejező munkákra.

A kandalló lerakásához szükséges téglának szükségszerűen tűzállónak, hibátlannak, erősnek, ideális alakúnak és természetesen tartósnak kell lennie. A falazathoz vörös téglát használnak, a tűzhelyet tűzálló téglákkal rakják le.

Először vázlatot készítenek, és falazatot készítenek. A kémény és a tűztér milliméterig van kiszámítva. Számítások után felállítják a kandalló alapját, amely elkülönül a ház alapjától.A padló alatti mélyítés szintje 6 hat centiméter. A vízszigetelés folyamatban van.

Először vázlatot készítenek, és falazatot készítenek. A kémény és a tűztér milliméterig van kiszámítva.Kandallókályha séma

A fektetés az alapozás megszáradása után kezdődik. A kandalló lerakása után díszített, és száradni is marad. A kályha-kandalló egy héttől egy hónapig szárad, a vidéki ház hőmérsékletétől függően. A kandallót naponta kétszer tüzelik minimális tűzifafogyasztással. Ez öt napig tart. Ezután az eljárást minden második napon hajtják végre, amíg teljesen megszárad. A kandallókályha teljes teljesítménye a kandalló kiszáradása után indulhat el, ez megvédi a kandallót a repedésektől.

Tippek a kandallókályha üzemeltetéséhez

A kemencében különféle típusú szenet, brikettet, faforgácsot, tőzeget, kérget vagy tűzifát használnak. A tűlevelű fát nem használják tűzifához, ellenkező esetben a kémény szemetes lesz és leáll. A tűzifának száraznak kell lennie.

kályha kandalló, hogyan kell elkészíteni

A kandallóban található háztartási szemetet, papírt és fényes rajzokat nem szabad elégetni, hogy ne kerüljenek mérgező kibocsátások a levegőbe. Minden tavasszal meg kell tisztítani a kandallóbetétet és a kéményt.

A kandallóban található háztartási szemetet, papírt és fényes rajzokat nem szabad elégetni, hogy ne kerüljenek mérgező kibocsátások a levegőbe. Minden tavasszal meg kell tisztítani a kandallóbetétet és a kéményt.

Ön is készíthet kandallókályhát egy tégla vidéki házhoz, vagy igénybe veheti a szakemberek szolgáltatásait. Legyen otthonod mindig meleg és hangulatos!

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org