Hogyan lehet elrejteni a gázcsövet a konyhában. Fénykép

A konyha az a hely, ahol a család összegyűlik, így sokan elég sok időt töltenek benne. Ennek a helyiségnek optimálisan kényelmesnek és szépnek kell lennie. Bármely konyhában, ha nincsenek rejtett csövek a falakon, és különösen a gázcsövek, úgy tűnik, hogy még tökéletes javítással sem lehet teljesen megnemesíteni és tökéletesíteni. De ha akarja, megpróbálhatja elrejteni a gázcsövet a konyhában, és láthatatlanná tenni. A kép alapján elképzelheti, hogyan lehet ezt megtenni.

Olvassa el még: Ajándékok anyának a konyhában

Pipa elrejtésének módjai a konyhában

Amikor a cső áthalad a mennyezet alatt, azt bútorok rejthetik el. A fali szekrények teljesen elfedik a mennyezet alatt futó csövet. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban összeolvadjon a bútorokkal, a szekrényekhez illeszkedik..

Amikor a cső a mennyezet alatt halad, azt bútorok rejthetik el. A fali szekrények teljesen helyettesítők

Ha teljesen el kell rejtenie a csöveket, akkor rendelhet nagyobb, a mennyezetre szerelt szekrényeket. Ebben az esetben a cső el van rejtve az üregekben. A szekrények belsejében lesz elérhető. Ebben az esetben a bútorokat fel kell szerelni a csőre, és milliméterre kell mérni..

Ha lehetséges, hamis szekrényt építhet saját maga, vagy megrendelhet egy műhelyben, ez lezárja a csöveket minden látható helyen. Egy ilyen szekrény különféle apró tárgyak tárolására alkalmas. Fatörzs

Ha lehetséges, hamis szekrényt építhet saját maga, vagy megrendelhet egy műhelyben, ez lezárja a csöveket minden látható helyen. Egy ilyen szekrény különféle apró tárgyak tárolására alkalmas. Bonyolultabb lehetőség a dekoratív panelek. Először össze kell szerelni a fémszerkezetet a vezetőkből, rögzíteni kell a paneleket, míg felül és alul a cső szabad marad.

hogyan lehet elrejteni a fűtési csöveket egy magánházban a konyhában

Alkalmas panelekhez: bélés, faanyag, matt üveg vagy műanyag, a lényeg az, hogy nem átlátszóak. A panelek stílusa a pénzügyi lehetőségektől és a konyha és a helyiség egészének általános kialakításától függ. A paneleket szükség esetén csavarhúzóval vagy csavarhúzóval könnyen el kell távolítani.

Alkalmas panelekhez: bélés, faanyag, matt üveg vagy műanyag, a lényeg az, hogy használják

Építhet gipszkarton dobozt, amely keretből, nedvességálló lapokból és csavarokból készül. Ezután festhető vagy díszíthető csempe, tapéta. A hozzáféréshez speciális ablakokat kell készíteni a csövek megtekintésére és javítására. A szellőzéshez rattanból, fából vagy lágyítóból készült rácsokat kell behelyezni gipsz alá..

Építhet gipszkarton dobozt, amely keretből, nedvességálló lapokból és csavarokból készül. Z

Ha a cső függőlegesen fut az asztallaphoz képest, akkor ugyanolyan színű és ugyanabból az anyagból kötényt építhet. Fém kerethez van rögzítve. Az oldalakon nyílások találhatók, amelyek lehetővé teszik a csapok szabad használatát a gáz elzárására, ha szükséges.

Ha a cső vízszintesen halad az asztaltól, akkor maga a cső felett tetőkorlát -rendszer készül. Vizuálisan elrejti szinte az egész csövet. Az apró tárgyak és fűszerek tálcái, edények, konyhai eszközök és törölközők elrejtik mögöttük a pipát. A konzervdobozok és a világos törölközők még a fennmaradó fedetlen helyek ellenére is elvonják a figyelmüket pneumatikus csődugók.

Ha a cső vízszintesen halad az asztaltól, akkor maga a cső felett tetőkorlát -rendszer készül

Könnyebb és olcsóbb a csövet a környező felülettel azonos színűre festeni. Ez a módszer a leggyorsabb és legbiztonságosabb. A csövek elfedésére számos megoldás létezik, és mindenki kiválasztja a saját stílusát és a tulajdonosok ízlését. Tudva, hogyan lehet saját kezével elrejteni a gázcsövet a konyhában, hangulatos légkört teremthet, nem rosszabb, mint a fényes magazinok fotóján.