Mooie haar hoepel met kanzashi bloemen. Foto

Je haar versieren met een hoepel is niet alleen handig, maar ook modieus. Tegenwoordig is natuurlijkheid in de trend, dus haarbanden met bloemen zullen een echte zegen zijn voor moderne schoonheden. We hebben het al gehad over de kenmerken van de kanzashi-techniek, en in dit artikel leer je hoe je moet arrangeren hoepel met bloemen van satijnen linten. We raden aan om haarspelden, kransen en haarelastiekjes met een vergelijkbare techniek te versieren, dan zal je afbeelding op verschillende tijdstippen van het jaar zacht en romantisch zijn..

Materialen:

– satijnen linten in verschillende kleuren;

– aansteker;

– pincet;

– lijm;

– kralen of halve kralen;

– voelde;

– omlijsting.

Kanzashi hoepel, masterclass

Laten we beginnen met het maken van bloemen voor de borduurring. We zullen de bladeren maken van vierkanten tape met een breedte van 2,5 cm of 5 cm.We hebben drie soorten modules nodig: twee soorten rond en scherp.

Om een ​​scherpe module te maken, neemt u een vierkant stuk tape, vouwt u het diagonaal dubbel en vouwt u de driehoek opnieuw dubbel. Laat de randen zinken met een kaars, snij het overtollige eraf en smelt weer.

Om een ​​​​scherpe module te maken, neemt u een vierkant stuk tape, vouwt u het diagonaal dubbel en vouwt u de driehoek opnieuw dubbel. Smelt de randen met een kaars, snijd het overtollige eraf en smelt opnieuw.

Je kunt beginnen met het maken van een plat rond bloemblad. Neem hiervoor ook een vierkant satijnen lint, vouw het diagonaal en vouw vervolgens de randen naar de middellijn van de driehoek. Knijp met een pincet in het bloemblad, zoals op de foto en steek op met een kaars.

Een rond volumetrisch bloemblad is op dezelfde manier gemaakt als een ronde platte. Een driehoek wordt uit een vierkant gevouwen en de hoeken worden naar het midden gebogen. Lijn het bloemblad uit tijdens het productieproces en steek de randen aan met een kaars.

Een rond volumetrisch bloemblad wordt op dezelfde manier gemaakt als een ronde platte. Een driehoek wordt uit een vierkant gevouwen en de hoeken worden naar het midden gebogen. Lijn het bloemblad uit tijdens het productieproces en steek de randen aan met een kaars.

Maak veel bloemblaadjes van elk type van linten van verschillende kleuren, zodat je prachtige bloemen kunt verzamelen met behulp van de kanzashi-techniek. Maak afzonderlijk spaties voor de bladeren. Wij raden aan om de bloemblaadjes met een lijmpistool op de vilten cirkels te plakken. Je kunt ook elk bloemblad afzonderlijk op het vilt naaien. Lijm een ​​halve kraal of kralen in het midden van de bloem.

Lees hoe je anders een haarring kunt maken: DIY bloemhoofdbanden van Thomas

Om de hoepel er mooi en onopvallend uit te laten zien, maakt u bloemen van verschillende groottes. Denk ook aan het kleurenschema, dan zal het eindproduct mooi en harmonieus zijn.

Om de hoepel er mooi en onopvallend uit te laten zien, maakt u bloemen van verschillende groottes. Denk ook aan het kleurenschema, dan zal het eindproduct mooi en harmonieus zijn. Nadat alle bloemen klaar zijn, maak je de wrap klaar. Het moet zorgvuldig worden omwikkeld met tape, terwijl het raadzaam is om het te lijmen zodat het accessoire duurzaam is. Plak de bloemen erop en klaar is de ring!

Haarring met bloemen doe het zelf heel gemakkelijk. Het belangrijkste is om de fabricage van kanzashi-modules onder de knie te krijgen en de techniek tot in de perfectie uit te werken..