Ambachten van snoep. Masterclass met een foto. Lief ontwerp

Bijna alle feestdagen worden geassocieerd met veel snoep.. Snoep Knutselen zal helpen om de totale hoeveelheid geschenken te diversifiëren met iets helders en origineels. Omdat iedereen van snoep houdt, kan het onderwerp van geschenken van hen onbeperkt zijn, het belangrijkste is om verbeeldingskracht te tonen en je kinderen, vrienden en familieleden echt te verrassen. In dit artikel hebben we verschillende masterclasses verzameld die zelfs beginners zullen helpen het ontwerp onder de knie te krijgen..

Interessante snoepambachten

Als je nieuw bent in de kunst van zoet design, begin dan met het maken van eenvoudige snoepambachten, zoals speelgoed voor een kind. Om een ​​typemachine te maken, heb je piepschuim nodig. Knip een gelijkmatige rechthoek uit en vervolgens het detail voor de cockpit. Lijm beide delen aan elkaar. Daarna kun je wielen uit dik karton snijden.

Dan kun je doorgaan naar de zoete fase van het versieren van het vaartuig. Koop hiervoor snoepjes in verschillende vormen en begin ze op de wielen te lijmen. Het is raadzaam om een ​​​​groot snoepje in het midden te lijmen en kleine rond de randen..

Als je nieuw bent in de kunst van zoet design, begin dan met het maken van eenvoudige snoepambachten, zoals speelgoed voor een kind. Om een ​​typemachine te maken, heb je piepschuim nodig.

Ga dan verder met het ontwerp van de auto zelf. Het is het handigst om de kap en het lichaam te lijmen met rechthoekige snoepjes. Cilindrische snoepjes maken de kap gebogen. Met een viltstift teken je eenvoudig de bestuurder en andere details en de machine is klaar..

Rowan van snoep

Niet alleen bloemen, maar ook boomtakken zien er origineel uit snoep. Om kleine onderdelen van een lijsterbestak te maken, heb je snoep nodig met een rode bolvormige wikkel. Als de wikkel aan beide kanten is gedraaid, moet je hem draaien zodat het snoep volledig is ingepakt.

Niet alleen bloemen, maar ook boomtakken zien er origineel uit snoep. Om kleine onderdelen van een lijsterbestak te maken, heb je snoep nodig met een rode bolvormige wikkel.

Bevestig een stuk draad aan het snoepje terwijl je de wikkel terugspoelt. Om de draad eruit te laten zien als een deel van een tak, moet deze worden omwikkeld met tape. Bereid verschillende elementen van tevoren voor en bind ze vervolgens 3-5 stuks in één tak.

Bevestig een stuk draad aan het snoepje terwijl je de wikkel terugspoelt. Om de draad eruit te laten zien als een deel van een tak, moet deze worden omwikkeld met tape. Bereid verschillende elementen van tevoren voor en bind ze vervolgens 3-5 stuks in één tak.

Wikkel groepen takken in lijsterbesclusters. Bevestig een kunstblad aan de compositie.

Een mand met snoeppapiertjes

Na de vakantie zijn er meestal nog veel snoeppapiertjes over. Haast je niet om ze weg te gooien, het is beter om ze te gebruiken om een ​​mooie mand te maken. Hiervoor heb je ongeveer 150 snoeppapiertjes nodig..

Rol de wikkel eerst tot een strook van 3 cm breed, druk dan de uiteinden naar het midden en vouw de strook dubbel. Zo zien de blanco’s voor je mand eruit. Nu kun je zelf gaan weven.

Rol de wikkel eerst tot een strook van 3 cm breed, druk dan de uiteinden naar het midden en vouw de strook dubbel. Dit is hoe de blanco's voor je mand eruit zullen zien. Nu kunt u beginnen met het weven zelf.

De snoeppapiertjes moeten in elkaar worden gestoken om een ​​ketting te vormen. De mand zal uit dergelijke gesloten rijen bestaan. De rij is gesloten en ook de snoeppapiertjes zelf zijn met elkaar verbonden. Je kunt de vorm van de mand zelf aanpassen door het aantal aangesloten snoeppapiertjes toe te voegen of te verminderen.

De snoeppapiertjes moeten in elkaar worden gestoken om een ​​ketting te vormen. De mand zal uit dergelijke gesloten rijen bestaan. De rij is gesloten en ook de snoeppapiertjes zelf zijn met elkaar verbonden. U kunt de vorm van de mand zelf aanpassen door het aantal aangesloten snoeppapiertjes toe te voegen of te verminderen.Een mand met snoeppapiertjes

Alle delen van de mand zijn met elkaar verbonden en er is een handvat aan bevestigd. Maak de bodem van de mand van karton, je kunt hem vastmaken met lijm of draad. Een gekleurd mandje met snoeppapiertjes staat klaar.

Kerstboom gemaakt van snoep

Een heldere kerstboom gemaakt van snoep zal een originele manier zijn om een ​​cadeau te presenteren in het winterseizoen. Als basis moet je een fles champagne nemen en voor de naalden snoepjes in groene wikkels pakken.

Rijen snoep moeten in een piramidepatroon worden gerangschikt. Daarom moet je voor elk snoepje een stukje plakband plakken en deze snoepjes vervolgens op het naakt plakken. Naarmate je dichter bij de nek komt, zal het aantal snoepjes afnemen en zal de vorm van de boom vanzelf veranderen.

Je kunt de boom al naar eigen smaak versieren door bijvoorbeeld een strik of linten te lijmen.

Je kunt de boom al naar eigen smaak versieren door bijvoorbeeld een strik of linten te lijmen.

Lees ook: Mooie boeketten snoep met je eigen handen, foto

Het blijkt dat je niet alleen mooie boeketten van snoep kunt maken, maar ook vele andere interessante ambachten. Nu kun je zoete cadeautjes prachtig versieren, en Zelf snoep knutselen zullen de meest memorabele geschenken worden.

Adblock
detector