DIY Valentijnsdag cadeau-ideeën

Valentijnsdag nadert en iedereen die nog geen tijd heeft gehad om zich op deze vakantie voor te bereiden, moet snel de mouwen opstropen en een soort “wonder” creëren dat de andere helft alle liefde en zorg kan tonen die de donor overweldigt!

En we zullen je hierbij helpen en wat ideeën delen: we zullen zowel vertellen als laten zien!

Idee nummer 1

Op Valentijnsdag moet je plezier hebben, je geliefde overladen met cadeaus en je gevoelens laten zien! Om iedereen te laten zien wie het beste bij je past, helpen deze gebreide wanten:

Op Valentijnsdag moet je plezier hebben, je geliefde overladen met cadeaus en je gevoelens laten zien!

Voor degenen die weten hoe ze moeten breien, zal het maken van zo’n “creatief” geschenk niet moeilijk zijn, maar integendeel, het werk zal in één adem argumenteren, in afwachting van een reactie op DERGELIJKE verrassing!

Voor degenen die weten hoe ze moeten breien, zal het maken van zo'n

En hoe zit het met die geliefden wiens waardigheid niet het vermogen omvat om te breien, maar die ons idee echt leuk vonden? Er is een uitweg voor hen, maar ze moeten zich nog steeds wapenen met een draad en een naald en zulke wanten naaien! Om het cadeau nog meer symboliek te geven, kun je bovendien een gewone want in de vorm van een hart naaien! Iedereen begrijpt meteen wie, waar en met wie!

Idee nummer 2

Een kerstkaart met liefdesverklaringen is, zo niet het beste cadeau, dan wel een van de meest – zeker!

Een kerstkaart met liefdesverklaringen is, zo niet het beste cadeau

Voor zo’n applique heb je dik wit karton nodig voor de basis van de ansichtkaart en dik gekleurd papier met geschikte kleuren. Bewapen jezelf ook met een schaar, PVA-lijm, linten en een schrijfpen.

Alles is heel eenvoudig gedaan! Op de basis van wit papier is een andere basis gelijmd, gekleurd en gelijmd, zodat de uitstekende randen van het witte papier de rol van een frame spelen. Vervolgens knippen en lijmen we de “boom” van donkerbruin of zwart papier. De volgende stap is om de harten uit roze papier te knippen en een iets grotere uit wit, de uitstekende randen van de witte harten moeten in de vorm van bloemblaadjes zijn! Nu zijn de volgende in de rij 20-25 kleine roze papieren harten. Om het werken met kleine harten gemakkelijker te maken, zoek je naar speciale krullende stoten in winkels, ze bestaan ​​in de vorm van harten en in de vorm van bloemen, bladeren …

Knip nu liever de kleine witte papieren uit en ga zitten om je liefdesbekentenissen op te stellen! Hij zal heel goed zijn verbeeldingskracht aanzetten, en als je zo geavanceerd en getalenteerd bent dat je dit alles in verzen kunt schrijven – eer en lof voor jou en je inspanningen zullen zeker een reactie krijgen in je dierbare hart! We nemen een pen en in een prachtig handschrift zetten we alles wat je hebt uitgevonden op de rollen, draaien ze en binden ze vast met dunne heldere linten!

We lijmen roze harten op witte harten, en al daarop bevestigen we rollen met liefdesbekentenissen die in een buis zijn gedraaid!

Idee nummer 3

Niet iedereen kan zo’n geschenk betalen, maar het kan elk ijs smelten en zal een onvergetelijke indruk maken op de Vrouwe van je hart.!

Niet iedereen kan zo'n geschenk betalen, maar het kan elk ijs smelten en zal een onvergetelijke indruk maken op

Idee nummer 4

Laten we teruggaan naar “valentijnskaarten”! Zoals je je herinnert, is dit de naam van kaarten en geschenken die de vorm van een hart hebben en voor Valentijnsdag worden gegeven.!

Laten we teruggaan naar

Doet deze “valentijn” je ergens aan denken? Yin en Yang, mannelijk en vrouwelijk, harmonie … waarom niet?! Zo’n ansichtkaart is snel, eenvoudig gemaakt, zonder enige voorbereidende momenten! Bekijk nogmaals onze stapsgewijze instructies in afbeeldingen:

Idee nummer 5

Maar zo’n foto, gemaakt door je eigen handen, past gemakkelijk in elk interieur en zal er wat pit aan geven..

Maar zo'n foto, gemaakt door je eigen handen, past gemakkelijk in elk interieur

Om deze foto te maken, moet je een frame van een geschikt formaat kopen, een vel dik karton en wit papier voor de bladeren en de stam van de boom. Bereid ook een klein stukje rood papier, een schaar en natuurlijk PVA-lijm voor..

Het werk zelf kost niet veel tijd, maar geeft je minutenlang inspiratie.

Adblock
detector