DIY boeketten van snoep. Stap voor stap foto, masterclass

Voor zoetekauwen is het het beste om een ​​boeket te geven, dat niet alleen uit bloemen bestaat, maar ook uit snoep. Deze richting van bloemisterij kreeg de naam Sweet Design en werd behoorlijk populair. Het is niet nodig om specialisten in te schakelen om een ​​zoet boeket te maken, je kunt proberen een mooi en mooi boeket te maken origineel boeket snoep.

Materialen:

– veelkleurige kunstmatige twijgen;

– groen golfpapier;

– floristische draad;

– cellofaan;

– chocolade snoepjes;

– inpakken;

– lijmpistool;

– plakband, schaar, wasknijpers met rozen.

gereedschap voor het maken van boeketten van snoep

Doe-het-zelf zoet boeket van snoep. Foto

Neem inpakpapier, kies de gewenste kleur, bijvoorbeeld roze met witte stippen. Snijd in smalle reepjes van 8 cm. Hoe langer, hoe weelderiger de roos zal zijn. We buigen de randen naar binnen, buigen het uiteinde van de strip 90 graden en vormen de letter “G”. Houd de staart vast, buig de strook in een cirkel, fixeer de resulterende knop met een druppel lijm.

Neem inpakpapier, kies de gewenste kleur, bijvoorbeeld roze met witte stippen. Snijd in smalle reepjes van 8 cm. Hoe langer, hoe weelderiger de roos zal zijn. We buigen de randen naar binnen, buigen het uiteinde van de strip 90 graden en vormen de letter

We vormen een stengel van golfpapier, hiervoor snijden we een strook papier af, rollen deze op in een buis en bevestigen deze aan de resulterende knop. Wij fixeren met lijm.

Met tape bevestigen we onze roos aan een kunststengel, dit wordt gedaan om stevigheid aan ons boeket te geven. De rest van de bloemen maken voor de compositie.

We vormen een stengel van golfpapier, hiervoor snijden we een strook papier af, rollen deze op in een buis en bevestigen deze aan de resulterende knop. We repareren het met lijm. Met tape bevestigen we onze roos aan een kunststengel, dit wordt gedaan om stevigheid aan ons boeket te geven. De rest van de bloemen maken voor de compositie.

Laten we naar het zoete deel van ons project gaan. We nemen het chocoladesuikergoed, halen het uit de verpakking. Wikkel het snoepje in cellofaan, draai de rest van het cellofaan in de steel met een buisje en zet het vast met tape. We bevestigen de resulterende blanco met dezelfde tape aan een kunsttakje. We leggen alle losse onderdelen bij elkaar, we binden ze vast met bloemendraad.

Knip een vierkant uit het inpakpapier, vouw het diagonaal en dan opnieuw tot je een dunne driehoek krijgt. We maken het recht tot een vierkant dubbelgevouwen, wikkelen ons boeket in papier.

Knip een vierkant uit het inpakpapier, vouw het diagonaal en dan opnieuw tot je een dunne driehoek krijgt. We maken het recht tot een vierkant dubbelgevouwen, wikkelen ons boeket in papier.

Als er een decoratief lint is, kun je er een weelderige strik van maken en deze aan het boeket bevestigen..

Als er een decoratief lint is, kun je er een weelderige strik van maken en deze aan het boeket bevestigen. Voor betrouwbaarheid binden we het boeket aan de basis met floristisch draad, klampen we ons vast aan wasknijpers met rozen.

Voor betrouwbaarheid binden we het boeket aan de basis met bloemendraad, we haken de wasknijpers met rozen.

mooie strik voor het decoreren van boeketten

Zoet boeket is klaar.

Zoet boeket is klaarZoet boeket snoep

Nu heb jij ook de Sweet Design-techniek onder de knie en kun je met je eigen handen unieke composities maken. Snoepbloemen kunnen veel langer in een vaas staan ​​dan levende, tenzij er natuurlijk een zoetekauw in huis woont.

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org