Ambachten van plastic flessen. Doe-het-zelf duiven. MK

Duiven zijn prachtige vogels die velen associëren met vrede en goedheid. Onlangs versieren steeds vaker zomerbewoners hun achtertuinen met ambachten uit plastic flessen. Originele figuren brengen zelfs de meest saaie ruimte tot leven. In dit artikel leggen we het uit, hoe maak je een duif van plastic flessen?. Zo’n ambacht is niet alleen geschikt om te geven, maar wordt ook een goed cadeau voor pasgetrouwden..

Materialen (bewerken):

– piepschuim;

– buisje;

– plastic melkfles;

– lijm;

– schaar;

– draad;

– netto;

– gekleurde plastic flessen;

– plastic ogen.

Hoe duiven te maken van plastic flessen

Snijd de hals van de fles schuin af zodat deze kan worden aangesloten op het hoofdgedeelte om het lichaam en de nek van de duif te creëren. Verbind deze twee delen van de fles.

Snijd de hals van de fles schuin af zodat deze kan worden aangesloten op het hoofdgedeelte om het lichaam en de nek van de duif te creëren. Verbind de twee delen van de fles.

Neem nu een cocktailrietje en een stuk piepschuim. Snijd een bal uit het schuim om de basis te vormen voor de kop van de duif. Knip daarna de bovenkant van het hoofd uit de plastic fles en lijm deze op het schuim..

Neem nu een cocktailrietje en een stuk piepschuim. Snijd een bal uit het schuim om de basis te vormen voor de kop van de duif. Knip daarna de bovenkant van het hoofd uit de plastic fles en lijm deze op het schuim.

Uit een witte plastic fles moet je veel veren snijden voor de staart van de duif. Maak verschillende soorten veren, die vervolgens in oplopende volgorde worden gelijmd. Je zou moeten eindigen met een waaiervormige staart..

Uit een witte plastic fles moet je veel veren snijden voor de staart van de duif. Maak verschillende soorten veren, die vervolgens in oplopende volgorde worden gelijmd. Je zou een waaiervormige staart moeten hebben.

Op de fles, die als een torso fungeert, moet je sneden maken. Knijp vervolgens de fles een beetje naar binnen zodat je het lichaam van de duif kunt vormen. Het is handig om de staart van een duif aan de ingekeepte delen te bevestigen..

Op de fles, die als een torso fungeert, moet je sneden maken. Knijp vervolgens de fles een beetje naar binnen zodat je het lichaam van de duif kunt vormen. Het is handig om een ​​duivenstaart aan de ingekeepte delen te bevestigen.

Snijd de veren voor de vleugels apart, maak er gaten in en bevestig ze aan het net. Het is handig om de vleugels van de duif met behulp van het net aan het kalf te bevestigen..

Snijd de veren voor de vleugels apart, maak er gaten in en bevestig ze aan het net. Het is handig om de vleugels van de duif met behulp van het net aan het kalf te bevestigen.

Je kunt de kop naar jouw smaak vormgeven. Als je uitsnijdingen voor de ogen maakt in piepschuim en deze vult met piepschuimdelen, wordt de vogel heel mooi. Gebruik onderdelen van oud speelgoed of gekocht bij accessoires als ogen.

Je kunt de kop naar jouw smaak vormgeven. Als je uitsnijdingen voor de ogen maakt in piepschuim en deze vult met piepschuimdelen, wordt de vogel heel mooi. Gebruik onderdelen van oud speelgoed of ogen die uit accessoires zijn gekocht als ogen.Doe-het-zelf duiven uit plastic flessen

Je kunt een paar duiven maken van plastic flessen, of bloemen of mooie twijgen. Bevestig de duiven op een houten standaard en een mooi vaartuig is klaar. Dit is een van de eenvoudigste masterclasses over het maken van duiven met je eigen handen. Moderne naaisters hebben zelfs geleerd hoe ze een koninklijke pauwstaartduif kunnen maken.

Bekijk de video: DIY duiven gemaakt van plastic