Shell-knutselideeën voor beginners. Foto

Na een reis naar de zee blijven er altijd positieve emoties en stijlvolle ambachten gemaakt van schelpen zullen je lang herinneren aan een aangename vakantie. Het verzamelen van schelpen op het strand is een leuke bezigheid die zowel volwassenen als kinderen leuk vinden, maar dit natuurlijke materiaal wordt vaak weggegooid of opgeborgen in zakken. Schelpen zijn er in verschillende soorten en maten, dus vrouwen onder de vrouwen gebruiken ze om dierenfiguren, bloemen, ornamenten en nog veel meer te maken. er achter komen, wat kunnen nieuwelingen doen van schelpen doe het zelf en besteed je vrije tijd nuttig.

Zelf schelpenbomen

Materialen:

– lijmpistool

– karton

– schelpen

– decoratieve elementen.

Een boom gemaakt van schelpen zal je lang herinneren aan een goede vakantie op zee. Maak eerst een kartonnen of plastic doos in de vorm van een kegel. Smeer de kegel in met lijm en ga verder met het lijmen van de schelpen. Eerst moet je dikke schelpen gebruiken en vervolgens de middelgrote en kleinste lijmen. Als je nadenkt over de tekening, krijg je een heel originele compositie..

Een boom gemaakt van schelpen zal je lang herinneren aan een goede vakantie op zee. Maak eerst een kartonnen of plastic doos in de vorm van een kegel.

Kleine openingen tussen schelpen kunnen worden verborgen met zee- of wit zand.

Zeeschelpenbal voor beginners

Tegenwoordig verkopen handwerkwinkels een groot aantal blanco’s, op basis waarvan originele ambachten worden verkregen. Als je een schuimbal vindt, blijven de schelpen goed plakken met hete lijm. Een andere manier is om een ​​willekeurige bal te nemen en een speciaal mengsel van zand en tegellijm te bereiden. Deze samenstelling wordt met een spatel op de bal aangebracht zodat de laag egaal is, wrijf erover met een doek.

Tegenwoordig verkopen handwerkwinkels een groot aantal blanco's, op basis waarvan originele ambachten worden verkregen. Als je een schuimbal vindt, blijven de schelpen goed plakken met hete lijm. E

Het is de moeite waard om de schelpen eerst groot en dan klein te lijmen. Je kunt schelpen van ongeveer dezelfde grootte oppakken en in een cirkel gaan lijmen. De originele ballon kan worden gepresenteerd als een souvenir of een geschenk van een vakantie aan zee. Probeer op dezelfde manier een boeket schelpen te maken. Om dit te doen, plaatst u de bal in een speciale microfoon en lijmt u deze met schelpen van verschillende groottes.

Hoe maak je een schelpkandelaar?

Wilt u uw oude kandelaars weggooien? Neem de tijd, probeer ze te restaureren, geef ze een stijlvolle uitstraling met schelpen. Pak maritiem materiaal in verschillende maten en vormen op en begin met lijmen.

Wilt u uw oude kandelaars weggooien? Neem de tijd, probeer ze te restaureren, geef ze een stijlvolle uitstraling met schelpen. Pak verschillende maten en vormen van zeemateriaal op en begin met lijmen.

Je kunt sommige schelpen breken of zagen, het belangrijkste is dat de randen niet scherp zijn.

schelp kandelaar

Een kandelaar is gemakkelijk te maken van een gewoon glas.

stap voor stap kandelaar maken

Als je wilt, kun je het met kleine schelpen lijmen of gewoon zand in de container gieten, de schelpen vouwen en een kaars plaatsen.

Sommige schelpen kun je breken of zagen, zolang de randen maar niet scherp zijn. Een kandelaar is eenvoudig te maken van een gewoon glas.

Versier op dezelfde manier een vaas van helder glas die in een marine-souvenir zal veranderen..

Versier op dezelfde manier een vaas van helder glas die zal veranderen in een aandenken aan de zee.

Originele ambachten van schelpen voor beginners

Werken met schelpen is eenvoudig genoeg, dus wees niet ontmoedigd als dit vaartuig nieuw voor u is. Zand in een pot samen met schelpen is een van de eenvoudigste ambachten die alleen je verbeeldingskracht vereist. Print foto’s van je laatste vakantie, giet zand, schelpen in een mooie pot, bevestig foto’s en andere decoratieve elementen. Bind een potje touw en je knutselwerkje is klaar.

Werken met schelpen is eenvoudig genoeg, dus wees niet ontmoedigd als dit vaartuig nieuw voor u is.

Schelpenhangers vullen het interieur in een nautische stijl aan en geven het interieur een creatieve uitstraling.

Shell hangers complement

Probeer een spiegel te versieren met schelpen. Hiervoor heeft u alleen een lijmpistool en voldoende natuurlijk materiaal nodig..

Probeer een spiegel te versieren met schelpen. Hiervoor heeft u alleen een lijmpistool en voldoende natuurlijk materiaal nodig.

Schelpenschilderijen zijn een waar kunstwerk. Als je artistieke vaardigheden hebt, maak dan meesterwerken van de zee.

Schelpenschilderijen zijn een waar kunstwerk. Als je artistieke vaardigheden hebt, maak dan meesterwerken van de zee.

Frames voor foto’s zijn vaak van hetzelfde type, dus we raden aan ze te decoreren met schelpen.

Kaders voor foto's

Gebruik je fantasie, dan kun je met je eigen handen originele ambachten van schelpen maken. Bekijk masterclasses met foto’s en ontwikkel creativiteit.