Het hart is een van de meest voorkomende vormen voor het maken van een verscheidenheid aan ambachten, bruiloftsdecor of wenskaarten. Zelfs als er geen lijm bij de hand is, kun je nog steeds een origineel hart met je eigen handen maken en aan je geliefde geven. In dit artikel hebben we verschillende methodes voor je verzameld., hoe je een hart van papier vouwt of maak een mooie ansichtkaart voor je geliefde.

Eenvoudig papieren hart

Om creatief te worden met je knutselwerkje, gebruik je dubbelzijdig papier of scrapbookpapier om het te maken. Knip eerst een vierkant uit en vouw het diagonaal dubbel. Dit wordt gedaan om de vouwlijnen te markeren, en toen was het handig om het hart te buigen..

Om creatief te worden met je knutselwerkje, gebruik je dubbelzijdig papier of scrapbookpapier om het te maken. Knip eerst een vierkant uit en vouw het diagonaal dubbel. Dit wordt gedaan om de vouwlijnen te markeren, en toen was het handig voor u om het hart te buigen.

Nu moet de bovenhoek naar het midden worden gebogen en de onderste zodanig worden gebogen dat deze buiten de tegenoverliggende rand van de ruit uitsteekt.

Lees ook: Knutselen van papieren harten met je eigen handen

Begin daarna met het buigen van de zijdelen naar de middellijn, je hebt al een hartvorm, maar met scherpe hoeken. Je moet de hoeken aan de zijkanten en bovenkant vouwen.

Begin daarna met het buigen van de zijdelen naar de middellijn, je hebt al een hartvorm, maar met scherpe hoeken. Je moet de hoeken aan de zijkanten en bovenkant vouwen.

Als je alles goed hebt gedaan, krijg je een origineel hart dat aan de binnenkant kan worden gesigneerd of kan worden gebruikt om een ​​cadeau of een ansichtkaart te versieren. Probeer veel van deze harten van verschillende groottes te maken, als je wilt, kun je ze gebruiken voor een hartenslinger.

Als je alles goed hebt gedaan, krijg je een origineel hart dat aan de binnenkant kan worden gesigneerd of kan worden gebruikt om een ​​cadeau of een ansichtkaart te versieren. Probeer veel van deze harten in verschillende maten te maken, als je wilt, kun je ze gebruiken voor een hartenslinger.

Volumetrische kaart-hart

Om een ​​​​volumineuze ansichtkaart te krijgen, moet u verschillende blanco’s voorbereiden. Harten moeten in het midden opengaan, dus teken een hart op een stuk papier, evenals op de zijkanten van een half hart om ze aan elkaar te lijmen.

Om een ​​​​volumineuze ansichtkaart te krijgen, moet u verschillende blanco's voorbereiden. Harten moeten in het midden opengaan, dus teken een hart op een stuk papier, evenals op de zijkanten van een half hart om ze aan elkaar te lijmen.

Knip daarna het kaarthart uit karton en lijm de resulterende harten erin. Het is belangrijk om de blanco’s correct te vouwen, zodat de ansichtkaart gemakkelijk te openen en te sluiten is..

Quilling hartvormige kaart

De quilling-techniek wordt vaak gebruikt om een ​​verscheidenheid aan toepassingen, ambachten en afbeeldingen te maken. U kunt zelf stroken snijden om te quilling of kant-en-klare in verschillende breedtes kopen. Om rollen van stroken op te winden, worden vaak tandenstokers of een speciaal quilling-gereedschap gebruikt. Om een ​​hart te maken moet je ongeveer 20-25 spiralen opwinden.

De quilling-techniek wordt vaak gebruikt om een ​​verscheidenheid aan toepassingen, ambachten en afbeeldingen te maken. U kunt zelf stroken snijden om te quilling of kant-en-klare in verschillende breedtes kopen. Om rollen van stroken op te winden,

Druk daarna lichtjes op uw plano’s om ze een enigszins langwerpige vorm te geven. Leg een hartvorm uit 8 delen, terwijl u de randen lijmt met polymeerlijm of PVA. Om het hart gelijk te houden, drukt u een voorlopige blanco van het hart af of tekent u het op papier..

Druk daarna lichtjes op uw plano's om ze een enigszins langwerpige vorm te geven. Leg een hartvorm uit 8 delen, terwijl u de randen lijmt met polymeerlijm of PVA. Om het hart recht te houden, drukt u een voorlopige blanco van het hart af of tekent u het op papier.

Nu moet je het hart geleidelijk aan de binnenkant vullen en lijmen zodat de lege plekken er later niet uitvallen. Je zou een mooi volumetrisch vaartuig moeten hebben. Als je een delicaat opengewerkt vaartuig wilt maken, gebruik dan dunne strepen en miniatuurrollen.

Nu moet je het hart geleidelijk aan de binnenkant vullen en lijmen zodat de lege plekken er later niet uitvallen. Je zou een mooi volumetrisch vaartuig moeten hebben. Als je een delicaat opengewerkt vaartuig wilt maken, gebruik dan dunne strepen en miniatuurrollen.

Interessant artikel: Quilling ansichtkaarten

Voor degenen die in korte tijd een hart willen maken met behulp van de quilling-techniek, maakten naaldvrouwen de taak gemakkelijker. Als basis kun je een hart van gekleurd karton nemen. Snijd daarna het papier in stroken van 1-2 cm breed, wikkel de spiralen vervolgens met 2-3 slagen en plak ze elk op de eerder voorbereide basis.

Voor degenen die in korte tijd een hart willen maken met behulp van de quilling-techniek, maakten naaldvrouwen de taak gemakkelijker. Als basis kun je een hart van gekleurd karton nemen. Snijd daarna het papier in stroken van 1-2 cm breed en wikkel de spiralen vervolgens met 2-3 slagen

Als je een kant-en-klare basis gebruikt, is het veel gemakkelijker om je vaartuig een mooie vorm te geven. Je kunt verschillende decoraties maken met behulp van de quilling-techniek en deze vervolgens op een voorbereide hartvormige kaart plakken.

Nadat je de basis van quilling onder de knie hebt, kun je echte meesterwerken maken van miniatuurstroken en zullen je ansichtkaarten er niet slechter uitzien dan in de winkel gekochte kaarten..

Doe-het-zelf kaart voor je geliefde

Onlangs zijn handgemaakte kaarten veel meer gewaardeerd dan die gekocht in een winkel. Om het product er interessant uit te laten zien, gebruikt u niet alleen gewoon papier, maar ook kant en decoratief papier, dat zich onderscheidt door creatieve prints..

Je kunt kant nemen en het op de voorkant van je kaart plakken voor je geliefde. Versier het vaartuig naar jouw smaak en schrijf er warme woorden in.Ansichtkaart voor een geliefde

Eerst moet u beslissen over de vorm van de ansichtkaart. Neem hiervoor dik dubbelzijdig papier en knip er een vierkant of rechthoek uit. Maak van tevoren een hartvormig sjabloon en trek er met een eenvoudig potlood omheen op de voorkant van je kaart..

Eerst moet u beslissen over de vorm van de ansichtkaart. Neem hiervoor dik dubbelzijdig papier en knip er een vierkant of rechthoek uit.

Daarna moet je met een scherpe kleine schaar een hart uitknippen op de ene helft van de kaart. Neem dan een vel mooi papier met een willekeurig patroon en knip er een vierkant uit zodat het gelijk is aan het uitgesneden gaatje. Dit vierkant wordt aan de binnenkant van de ansichtkaart gelijmd..

Daarna moet je met een scherpe kleine schaar een hart uitknippen op de ene helft van de kaart. Neem dan een vel mooi papier met een willekeurig patroon en knip er een vierkant uit zodat het gelijk is aan het uitgesneden gaatje. Dit vierkant wordt aan de binnenkant van de ansichtkaart gelijmd.

Je kunt kant nemen en het op de voorkant van je kaart plakken voor je geliefde. Versier het vaartuig naar jouw smaak en schrijf er warme woorden in.

ansichtkaarten versieren

We hopen dat ons artikel u zal helpen verschillende technieken voor het werken met papier onder de knie te krijgen en dat u met uw eigen handen leuke geschenken kunt maken in de vorm van ansichtkaarten. Het is vrij eenvoudig om in een paar minuten een hart van papier te maken. Het maken van papierambachten is een favoriet tijdverdrijf, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Geef uw dierbaren niet alleen aangename momenten, maar ook originele papieren harten.