DIY luiertaart stap voor stap foto voor beginners

Een cake maken van luiers en champagne is niet zo moeilijk als het lijkt voor veel beginnende naaisters. De procedure voor het maken van een cake kost niet veel tijd en als resultaat krijg je een mooi product. Wij bieden: stap voor stap foto voor beginners, hoe maak je een luiertaart met je eigen handen. Verras de ouders van hun pasgeboren baby met een uniek en creatief cadeau.

Waar te beginnen met het maken van een luiertaart?

Bereid de benodigde materialen en gereedschappen voor. Voor dit vaartuig heb je nodig:

  • Champagne
  • luiers
  • stellage
  • rammelaars, linten, sokken
  • houten stokken
  • briefpapier elastiekjes.

Neem een ​​fles champagne en plaats deze in het midden van uw stand. Maak daarna blanco’s van luiers: elke luier wordt opgerold tot een rol en vastgezet met een rubberen band.

Neem een ​​fles champagne en plaats deze in het midden van uw stand. Maak daarna blanco's van luiers: elke luier wordt in een rol gedraaid en vastgezet met een rubberen band.Stap-voor-stap foto: luiertaart

Voor de eerste laag heb je 20 opgerolde luiers nodig. Leg ze in de cirkel van de fles en zet alles vast met één elastiekje. Maak eerst een kleine cirkel en dan een grotere..

Voor de eerste laag heb je 20 opgerolde luiers nodig. Leg ze in de cirkel van de fles en zet alles vast met één elastiekje. Maak eerst een kleine cirkel en daarna een grotere.

De volgende laag zal een kleinere diameter hebben dan de vorige, terwijl deze ook wordt gevuld. Zie de stap voor stap foto, dan wordt het duidelijker voor je, hoe maak je een taart van luiers en champagne.

De bovenste laag is hoger dan de hals van de fles. Om te voorkomen dat het wiebelt, steekt u een eetstokje of bamboespies in elke luier. Tweak alle lagen goed om ze gelijk te maken.

De bovenste laag is hoger dan de hals van de fles. Om te voorkomen dat het wiebelt, steekt u een eetstokje of bamboespies in elke luier

Nu kan je beginnen met het versieren van de taart. Neem hiervoor handige kleine dingen, linten en andere items. De linten kunnen worden gebruikt om de elastiekjes op de taart te bedekken. Luiers worden vaak voor hetzelfde doel gebruikt. Gebruik dubbelzijdig plakband om het plakband goed vast te zetten..

De linten kunnen worden gebruikt om de elastiekjes op de taart te bedekken. Luiers worden vaak voor hetzelfde doel gebruikt. Gebruik dubbelzijdige tape om de tape goed vast te zetten.

Van badstof servetten, luiers en babysokjes kun je zulke grappige versieringen maken in de vorm van kleine mannetjes. Rol de luier op tot een rol, plak er kunstogen op. Wikkel de kleine man in een servet en doe hem een ​​sokmuts op.

Van badstof servetten, luiers en babysokjes kun je zulke grappige versieringen maken in de vorm van kleine mannetjes.Hoe maak je een taartdecoratie?

Je kunt deze kinderen met spiesjes in de cake steken. Producten voor persoonlijke hygiëne voor kinderen kunnen worden gebruikt als taartdecoratie..

je kunt deze kinderen met spiesjes in de taart steken. Producten voor persoonlijke hygiëne voor kinderen kunnen worden gebruikt als taartdecoratie.

De champagne- en luiertaart is klaar. Zo’n geschenk zal niet alleen vreugde brengen aan de ouders, maar zal ook op de foto worden vastgelegd. Gebruik roze taartdecoraties voor een meisje en blauwe voor een jongen. Maak een mooie luiertas en verras iedereen met een origineel cadeau.