Foamiran poppen: doe-het-zelf foto masterclass

Het aantal poppen op de moderne speelgoedmarkt groeit voortdurend. Meer recent waren Barbie en poppen populair, en tegenwoordig houden kinderen van stripfiguren, evenals poppen die kunnen praten, huilen, willen eten, enz. Vanwege de variëteit begonnen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen poppen te verzamelen, waardoor hele collecties ontstonden. DIY-poppen zijn tegenwoordig ook in trek, omdat ze niet tot massaproductie behoren en echt exclusief kunnen zijn.

In dit artikel zullen we je vertellen hoe je een pop kunt maken van foamiran

In dit artikel leggen we het uit, hoe maak je een pop van foamiran. Dit materiaal lijkt qua uiterlijk op gekleurd poreus rubber en wordt voornamelijk aangevoerd vanuit China, Turkije en Iran. De dikte van de vorm varieert van 0,5 tot 5 mm, terwijl het oppervlak monochromatisch en glad is, evenals reliëf met verschillende patronen en patronen. Dun foamiran wordt gebruikt om bloemen te maken en dikkere vellen kunnen worden gebruikt om poppen te maken.

Materialen voor het maken van poppen van foamiran:

Masterclass over het maken van een pop van foamiran– foamiran van verschillende kleuren;

– schaar;

– voelde;

– ijzer;

– lijm;

– lijmpistool;

– verven;

– poeder;

– houten stok;

– draad;

– schuim blanco’s;

– markeerstift.

 Masterclass over het maken van een pop van foamiran

1. Alle onderdelen van de pop worden apart gemaakt. Neem een ​​beige schuim en schuimbal voor het hoofd. Verwarm de foamiran met een strijkijzer en wikkel de bal stevig vast. Verzamel overtollige stukken materiaal en naden op één plek zodat ze kunnen worden bedekt met haar.

2. Knip een cirkel uit een gele of andere kleur om het haar te maken. Ook verwarmen en vastzetten op het hoofd. Heet lijm de afzonderlijke onderdelen om ze bij te houden..

3. Nu moet je een lange strook knippen van dezelfde kleur als in stap 2. Maak sneden, verwarm het materiaal met een strijkijzer en wind op een houten stok.

4. Lijm de resulterende krul op de zijkant van het hoofd, verdeel het in twee delen en gooi een ervan over het voorhoofd naar de andere kant. Lijm een ​​deel van het haar met lijm zodat het aan de pony blijft plakken.

5. Knip je haar een beetje bij, zodat het dezelfde lengte heeft. Knip strikken of bloemen van Thomas uit een andere kleur en versier het hoofd van de pop.

6. Teken het gezicht van de pop met een stift en bloos.

7. Begin met het maken van het poppenlichaam. Om dit te doen, kunt u een schuimspaan gebruiken of een geschikte dop van lijm of deodorant omwikkelen met foamiran.

7. Handen kunnen volgens het patroon van dik foamiran worden gesneden, zodat ze niet buigen.

8. Naai van vilt of andere stof een jurk of andere outfit voor de pop. Zoek eerst een geschikt patroon voor je kleding, breng het dan over op het materiaal en naai.

9. Gebruik een vleeskleurige draad en vorm om de poten te maken. Knip een vierkant uit, verwarm het met een strijkijzer en wikkel de draad.

10. Poppen met grote schoenen zien er origineel uit. Het is gemakkelijk genoeg om ze te maken. Je moet twee schuimballen nemen met een diameter van 3 en 5 cm en aan de ene kant 1/5 deel afsnijden en aan de andere kant 1/3 van elke bal. Tap vervolgens het piepschuim af om een ​​platte laars te maken..

11. Knip een rechthoek uit voor de laars, verwarm het materiaal en rek het schuimrubber uit. Om het rubberen suède goed om de laars te laten passen, moet je het goed lijmen. De zool kan van een andere kleur gemaakt worden. Traceer gewoon de laars, knip de kolf uit en lijm!.

Het is absoluut eenvoudig om van foamiran een pop te maken, terwijl het echt exclusief is.

Het is absoluut eenvoudig om van foamiran een pop te maken, terwijl het echt exclusief is.

Een creatieve pop is een goed cadeau voor een kind of zelfs een volwassene, omdat je een bruid en bruidegom of een poppendokter, ingenieur, piloot kunt maken.

Bekijk een handige video: poppen van foamiran, masterclass

Een mooie pop siert elk interieur en zal je lang aan de schenker herinneren.

Meer creatieve ambachten en masterclasses vind je hier.