Pastavaas - DIY ambachten

Pastavaas – DIY ambachten

Pasta is niet alleen een uniek bijgerecht dat goed samengaat met vlees, kaas en groenten, maar ook een uitstekend materiaal voor creativiteit. Fabrikanten bieden een breed scala aan soorten en maten pasta, zodat je er veel originele dingen van kunt maken. Wij nodigen u uit om erachter te komen hoe maak een vaas met pasta doe het zelf, wat een geweldig cadeau of interieurdecoratie zal zijn. Pastavaas – combineert verschillende kenmerken van een geschenk tegelijk: schoonheid, uniekheid en het is met de hand gemaakt.

foto-opties voor vazen ​​met pasta

Voor knutselen – pastavazen ​​heb je nodig:

– lijm warmte pistool;

– gekrulde pasta;

– spuitverf;

-linten, touw en andere materialen voor decoratie;

– een vat om te gebruiken als basis voor een vaas.

Lees ook: Garenvaas

Een vaas maken van pasta

1. Als basis voor een vaas kun je een glas of zelfs een gewone ketchupfles nemen.

2. Het is noodzakelijk om vooraf over de tekening voor de vaas na te denken. Als u het bijvoorbeeld met een touw op een schroefachtige manier lijmt en vervolgens het oppervlak met pasta lijmt, wordt de vaas visueel als wervelend ervaren. Pasta kan in elke volgorde worden gelijmd, waardoor unieke ornamenten en zelfs bloemstukken ontstaan.

Een vaas maken van pasta

3. Nadat de pasta op het oppervlak is gelijmd, kan de resterende lijm worden verwijderd met een gewone plakband..

4. Kleur de vaas met spuitverf.

5. Afhankelijk van de vorm van de voet kan de vaas hoog of laag zijn. Volgens hetzelfde principe is het eenvoudig om een ​​winkelwagen te maken..

6. Nu kun je beginnen met het maken van bloemen die de originele vaas zullen versieren.

7. Je kunt prachtige madeliefjes maken van sint-jakobsschelpenpasta en korenbloemen van doormidden gespleten strikken. We lijmen de pasta zo dat we bloemen krijgen. Gebruik geverfde gierst of peulvruchten voor de kern..

8. Verf de bloemen met verschillende kleuren. Het is gemakkelijk genoeg om dit te doen met spuitbussen..

DIY pastavaas

9. Nu blijft het om de bloemen en pastabladeren aan een harde draad te lijmen en in onze vaas te installeren.

 Bekijk een handige video: DIY pastavaas

Laat je fantasie zien, dan krijg je een exclusieve vaas! Als je hightech- of art-deco-interieurs wilt decoreren, gebruik dan witte, zwarte of rode verf. Meer ingetogen en laconieke vazen ​​worden verkregen uit gewone spaghetti. Je kunt echt geweldige dingen doen met je eigen handen. Het belangrijkste is een goed idee en een brandend verlangen.!