cadeaus voor het nieuwe jaar 2017 doe het zelf

Nieuwjaar is al heel dichtbij. En natuurlijk stelt ieder van ons de vraag wat we op deze vakantie aan familieleden en geliefden moeten geven. De gemakkelijkste optie in dit geval is natuurlijk om een ​​cadeau te kopen. Maar haast u niet naar de winkel om iets geschikts te zoeken. Je kunt immers met je eigen handen leuke cadeautjes maken. Onthoud dat zo’n geschenk meer herinneringen zal achterlaten in het geheugen van elke persoon..

Wat te geven aan familieleden in het nieuwe jaar?

Versierde fles champagne.

Geschenken voor het nieuwe jaar 2017 die je met je eigen handen maakt, zullen iedereen geluk geven. En als u van plan bent iets interessants met uw eigen handen te doen, dan vindt u hier de beste ideeën. Op nieuwjaarsvakantie geef je je geliefde gemakkelijk een fles champagne. Maar een gewone fles geven is op de een of andere manier ongepast. Versier het daarom met decoupagetechniek. Om te werken heb je nodig:

DIY-cadeaus voor het nieuwe jaar

 • de fles champagne zelf;
 • grondverf;
 • potlood en penseel;
 • PVA-lijm;
 • vernis en acrylverf;
 • schaar, tape en schuurpapier;
 • decorelementen;
 • servet met nieuwjaarsopdruk.

Voortgang:

 1. Dus eerst maken we de fles met etiketten schoon en spoelen deze goed af. Zorg ervoor dat u het oppervlak van de fles ontvet.
 2. Breng een dunne laag primer aan op een droge fles. En we wachten tot de primer droog is.
 3. De volgende laag is acrylverf. De verf wordt aangebracht met een schuimspons in 3 lagen. Maar voordat u de volgende laag aanbrengt, moet u wachten tot de vorige laag droog is..
 4. Het is noodzakelijk om elementen met een nieuwjaarsthema uit servetten te verwijderen. Plak deze elementen op de fles.
 5. Daarna wordt het hele oppervlak van de fles overschilderd met goudverf. Maar je hoeft niet over de tekeningen heen te schilderen..

cadeaus voor het nieuwe jaarwelke cadeaus te maken voor het nieuwe jaarDIY-cadeaus voor het nieuwe jaar

Kerstkandelaar als cadeau.

Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe jaar zijn kaarsen. Ze worden verlicht in verschillende hoeken van de kamer. Maar om kaarsen op een originele manier te versieren, moet je kandelaars gebruiken. Wij bieden u aan om een ​​mooie nieuwjaarskandelaar voor u te maken, die voor iedereen een prachtig cadeau zal zijn. Dus om te werken heb je nodig:

 • glazen pot, waarvan het volume 0,5 of 1 liter is;
 • tandenborstel en tandpasta;
 • gekleurd papier en folie;
 • PVA-lijm.

Voortgang:

 1. Eerst wordt de pot goed gewassen en gedroogd. Het wordt ook afgeveegd met een servet gedrenkt in alcohol..
 2. Nu zijn we op internet op zoek naar een patroon met een kerstthema. De lengte van de afbeelding moet echter gelijk zijn aan de omtrek van het blik..
 3. Afbeeldingen afdrukken en op folie bevestigen. Gebruik een potlood om de tekening te schetsen. Knip de elementen uit de folie.
 4. Plak de afbeelding in de pot en laat hem drogen.
 5. Nu knijpen we een theelepel tandpasta in een aparte container. Verdun het 1: 1.
 6. We laten de borstel in de oplossing zakken. En dan halen we het eruit en spuiten het op de pot.
 7. Het resultaat is een sneeuweffect. Het cadeau is klaar als de tandpasta droog is.

welk cadeau te maken voor het nieuwe jaar?

Geurkaars.

Het meest populaire nieuwjaarscadeau zijn kaarsen. Maar kaarsen zijn het niet waard om in gespecialiseerde winkels te kopen. Leer hun creatietechniek en je zult in staat zijn om een ​​buitengewoon geschenk te maken. Voor werk, bereid je voor:

 • witte kaarsen;
 • rechthoekige vorm, waskrijt;
 • steranijs;
 • kaneel en sinaasappelpartjes die zijn gedroogd;
 • piment.

Voortgang:

 1. Allereerst moet je de kaarsen in kleine stukjes breken. Let er bij dit werk op dat u de lont niet beschadigt..
 2. Neem twee vormen. De ene moet groot zijn en de andere kleiner. Smeer de mallen met een speciale oplossing, die is bereid uit wasmiddel en water..
 3. De lont moet op een stok worden bevestigd.
 4. Nu is een metalen container op een waterbad geïnstalleerd. Er worden stukjes kaars in geplaatst en gesmolten. En voor een rijke oranje kleur, voeg een klein stukje oranje potlood toe.
 5. Stel vervolgens het kleinere formulier in op het grotere formulier. En in de opening tussen de muren plaatsen we kaneelstokjes, steranijs en sinaasappelschijfjes. Vul alles met wax.
 6. Daarna laten we de mallen met rust zodat de wax kan uitharden..
 7. Wanneer de was gestold is, moet de binnenvorm worden verwijderd. Vervolgens plaatsen we in het midden de pit en vullen deze volledig met was.
 8. Tijdens het stollen blijft er een trechter op de kaarsen. En daarom is het noodzakelijk om er was in te gieten. En je moet hem hiervoor laten zitten.
 9. Als het na volledig afkoelen moeilijk is om de kaars uit de vorm te halen, laat hem dan 30 minuten in de koelkast staan. Als gevolg hiervan kun je zo’n schoonheid krijgen..

DIY-cadeaus voor het nieuwe jaar

Sneeuwmannen uit plastic flessen.

Geschenken voor het nieuwe jaar moeten aangenaam en gedenkwaardig zijn. Het nieuwe jaar wordt gekenmerkt door verschillende symbolen, waaronder een sneeuwpop. Je kunt eenvoudig een sneeuwpop met je eigen handen maken. Bereid voor dit vaartuig het volgende voor:

 • een plastic fles met een inhoud van 0,5 of 1 liter;
 • gekleurde verven en whitewash;
 • schaar en een aansteker;
 • dunne borstels en schuimspons;
 • stuk stof voor decoratie.

Voortgang:

 1. We maken de fles lijm schoon en snijden hem doormidden.
 2. We verbinden de twee delen met elkaar. Om de onderdelen beter op elkaar te laten aansluiten, worden de randen van de flessen verwarmd met een aansteker.
 3. Verf de flessen met wit.
 4. Als de verf is opgedroogd, schilder dan het gezicht van een sneeuwpop.
 5. We snijden de handvatten uit de stof en naaien ook een dop. Vergeet niet om de sneeuwpop te versieren met een sjaal.
 6. Zorg ervoor dat u de knoppen tekent.

snegoviki-iz-butyilok

Een origineel zoet cadeau voor het nieuwe jaar.

Heb je nog geen cadeau gekozen, let dan op snoep. En als je het allemaal in een creatieve vorm presenteert, zal dit geschenk zelfs een volwassene ontroeren. Bereid je voor om een ​​cadeau te maken:

 • 2 stuks zuurstokken,
 • 8-10 stuks platte snoepjes,
 • 1 chocoladereep,
 • dubbelzijdige tape,
 • gouden lint,
 • decoratieve boog.

Voortgang:

 1. Leg de snoepstokken in krullen over de bovenkant. Bevestig ze aan de onderkant van de balk. Gebruik dubbelzijdig plakband in je werk. Als resultaat krijg je een figuur die op een slee lijkt..
 2. Lijm vervolgens platte snoepjes op de bovenkant van de chocoladereep. Ze zouden het hele oppervlak aan de overkant moeten beslaan.
 3. Plak 3 platte snoepjes op de snoepjes.
 4. Lijm op de 2 rijen die zijn uitgekomen 3 platte snoepjes.
 5. De volgende rij is 2 platte snoepjes.
 6. En de bovenste rij is een snoepje.

een cadeau voor het nieuwe jaar met je eigen handen

Eindelijk

Nu heb je geleerd welke geschenken je je dierbaren op oudejaarsavond kunt geven. Als je aandachtig bent bij het lezen van dit artikel, dan zul je er meteen in slagen om iets origineels te creëren.