cadeaus voor valentijnsdag doe het zelf foto

Het is erg leuk om cadeaus te geven. Daarnaast is het erg leuk om cadeaus te krijgen. Maar vooral die geschenken die met uw eigen handen zijn gemaakt, worden zeer gewaardeerd. Hier hoeft u zich niet over te verbazen. Dergelijke cadeaus zijn immers gemaakt met ziel en verbeeldingskracht. Het is gebruikelijk om op Valentijnsdag een verscheidenheid aan geschenken, handgemaakte souvenirs te geven. In de regel worden dergelijke geschenken zorgvuldig door de andere helften bewaard en veroorzaken ze alleen warme emoties. In dit artikel laten we je zien welke Valentijnsdagcadeaus je met je eigen handen kunt maken. Hier vind je foto’s van dergelijke cadeaus, evenals de meest originele ideeën die je zeker wilt maken.

Cadeau ideeën

Crackers met zoetigheden.

Valentijnsdag is een bijzondere feestdag. Op deze dag kunt u niet alleen uw dierbaren verrassen met geschenken. Het blijkt dat leuke cadeaus aan vriendinnen en vrienden kunnen worden gegeven. Elke persoon zal blij zijn om het volgende geschenk te ontvangen. Om zo’n presentatie te maken, moet u het volgende voorbereiden:

de meest originele cadeaus voor Valentijnsdag

 • wc-papierrollen of papieren handdoeken,
 • plakband en inpakpapier,
 • confetti en schaar,
 • kleine souvenirs of snoepjes.

Voortgang:

 1. De cilinder wordt gehalveerd.
 2. Daarna moet elke helft van de cilinder worden gevuld met minigeschenken of snoepjes..
 3. Nu zijn de helften van de cilinders samengevouwen en gelijmd met tape.
 4. Vervolgens wordt een vel mooi inpakpapier genomen. Ze moeten de twee helften van de cilinder omwikkelen. Zet de structuur weer vast met tape..
 5. Lintsegmenten moeten aan beide uiteinden van de cilinder worden bevestigd. Je kunt de uiteinden van de linten krullen met een schaar..

Om bij de inhoud van het snoepje te komen, moet je dit geschenk in het midden afwikkelen.

Eenvoudige vaas met hartjes.

Het is vermeldenswaard dat het vrij eenvoudig is om geschenken voor 14 februari met je eigen handen te maken. Aan deze activiteit kan een minimale inspanning worden besteed. Desondanks zullen deze cadeaus iedereen verrassen met aangename herinneringen aan deze dag. Op Valentijnsdag kun je met je eigen handen een originele vaas maken. Het enige dat nodig is om het te maken, is:

 • glazen pot,
 • rood vilt en sterke draad,
 • naald, tape en lijm.

Voortgang:

 1. Eerst worden harten uit rood vilt gesneden. Het is niet nodig om ze groot te maken..
 2. Een naald en draad moeten door alle harten worden geregen. Laat een afstand van 7 cm tussen de harten..
 3. Als alle harten op een draad worden gelegd, wordt het uiteinde vastgebonden met een knoop..
 4. Bevestig vervolgens met plakband of lijm het ene uiteinde van de draad aan de pot. Wikkel vervolgens de hele pot met deze draad..

Een kerstcadeau is klaar! Je kunt er nu water in gieten en er bloemen in zetten.

DIY valentijnscadeau foto

Leuk boeket.

Als je niet weet welk Valentijnscadeau je met je eigen handen moet maken, let dan op de volgende foto. Dit stel kan misschien worden toegeschreven aan het aantal van die zeer originele cadeaus. Om een ​​origineel boeket te maken, bereidt u het volgende voor:cadeaus voor 14 februari doe het zelf

 • groen vilt en touw,
 • eenvoudige draad en veelkleurige draden,
 • satijnen lint,
 • witte acrylverf (spuitverf is ook geschikt),
 • takjes en hete lijm.

Voortgang:

 1. Ons boeket zal bestaan ​​uit pompons. Daarom wordt de draad ongeveer 75 keer om de vingers gewikkeld. Om een ​​grote pompon te maken, wordt de draad om 4 vingers gewikkeld. Voor een kleine pompon heb je 3 vingers nodig. Wikkel het vereiste aantal slagen om uw vinger en knip de draad af.de meest originele cadeaus voor Valentijnsdag
 2. Knip nu nog een stukje draad af. Het is nodig om de knobbel die om de vingers was gewikkeld, te wikkelen. Bind de draad in een knoop.
 3. Verwijder nu de draad van uw vingers. (Doe het voorzichtig). Knip vervolgens met een schaar alle lussen aan de linker- en rechterkant door..cadeaus voor 14 februari doe het zelf
 4. Pas de draden aan om de pompon luchtig te maken. Maak de pompon gelijk. Knip overtollige draden af.
 5. Nadat je de pom-poms hebt gemaakt, maak je er stelen voor. Ze zijn wit geverfd.
 6. Vervolgens wordt de pompon met behulp van hete lijm aan de steel bevestigd.
 7. Bladeren worden gesneden uit vilt. Ze kunnen absoluut elke vorm hebben. De bloembladen worden ook met lijm op de stengel gelijmd..
 8. Er moeten verschillende soortgelijke bloemen worden gemaakt.

Het afgewerkte boeket wordt omwikkeld met een mooi lint of touw. Je kunt het boeket ook aanvullen met een lintje met felicitaties..

Puzzel kubus.

Valentijnsdag knutselen is een origineel cadeau voor iedereen. En dat allemaal omdat het ongebruikelijk is. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk met uw eigen handen te doen. We staan ​​klaar om je weer een masterclass aan te bieden. Bereid je voor om te knutselen:

 • 4 houten blokjes,
 • penselen en acrylverf,
 • pailletten van verschillende kleuren en PVA-lijm,
 • hartpatroon en eenvoudig potlood.

cadeaus voor 14 februari doe het zelf

Voortgang:

 1. Plaats alle 4 kubussen op een vlakke ondergrond..
 2. Plaats de hartsjabloon op de kubussen. Het moet worden omlijnd met een potlood..
 3. PVA-lijm wordt aangebracht op de plaats van het hart al op de kubussen.
 4. Nu is het de moeite waard om de glitters voorzichtig in te gieten. Overtollige glitters worden afgeschud met een borstel. Voor een goede hechting kunt u lijm bovenop de glitter aanbrengen. De lijm moet drogen.
 5. Vervolgens moeten de kubussen worden gedraaid en toch herhaald om nog een hart te maken. Er wordt echter een andere kleur glitter gebruikt om een ​​nieuw hart te maken, dus je moet alle kanten van de kubussen bedekken..
 6. De afgewerkte kubussen worden gevouwen tot een mooi zakje, dat ook versierd kan worden met hartjes..de meest originele cadeaus voor Valentijnsdag

Creatief cadeau voor een man.

Op Valentijnsdag is het gebruikelijk om totaal verschillende cadeaus te geven. Ze worden gekocht in winkels of met hun eigen handen gemaakt. Het volgende geschenk zal door de man worden gewaardeerd. Het is vrij eenvoudig om het te maken. Nemen:

 • wit karton,
 • schaar en fotolijst,
 • lippenstift rood.

Voortgang:

 1. Vaak wordt het karton uitgesneden. Als gevolg hiervan zou u een vel moeten krijgen dat groter is dan uw fotolijst..
 2. Breng wat kusjes aan op wit karton.

  Steek het karton in het frame en schrijf felicitaties voor je geliefde op zijn rug.

Masterclass knutselen voor Valentijnsdag

Origami diamant.

Meisjes houden van diamanten. Ringen werden altijd als een aangenaam geschenk beschouwd. Maar als je niet in de gelegenheid bent om een ​​echte diamanten ring te geven, probeer het dan te maken met behulp van de origami-techniek. Je kunt zo’n diamant maken van: een vel papier, lijm en een schaar. Mogelijk hebt u ook een liniaal nodig. Het hele creatieproces is te zien op de foto..cadeaus voor 14 februari doe het zelf

de meest originele cadeaus voor Valentijnsdag

cadeaus voor 14 februari doe het zelf

Gepaarde T-shirts.

Met een origineel T-shirt kun je je geliefde een plezier doen. Bovendien is het erg in de mode om zulke T-shirts te geven. Een grote verscheidenheid aan notities kan op T-shirts worden geplaatst waarmee u de mensen om u heen tedere gevoelens kunt laten zien..de meest originele cadeaus voor Valentijnsdag

Eindelijk

In dit artikel hebben we de meest originele Valentijnscadeaus op een rijtje gezet. Zoals je kunt zien, is het maken ervan heel eenvoudig. Dergelijke geschenken kunnen echter elke inwoner van onze planeet een gelukkig mens maken..