DIY ambachten voor de dag van de leraar. Ideeën met foto's

Elk jaar in de herfst, in de eerste week van oktober, feliciteren studenten hun leraren met hun professionele vakantie. Het is niet nodig om dure cadeaus en chique boeketten te geven, want handgemaakte ambachten zullen lang in je geheugen blijven. In dit artikel hebben we besloten u enkele ideeën aan te reiken., wat kun je een leraar geven op een traditionele lerarendag?.

Knutselen voor de dag van de leraar, foto

Een van de eenvoudigste ambachten voor de dag van de leraar is een vaas. Om het te versieren, heb je een gewone pot, gekleurd papier in stilte, PVA-lijm en een schaar nodig.

Een van de eenvoudigste ambachten voor de dag van de leraar is een vaas. Om het te versieren, heb je een gewone pot, gekleurd papier in stilte, PVA-lijm en een schaar nodig. Laat het kind het papier in gelijke vierkanten knippen, je kunt proberen figuren in een andere vorm te knippen. Vet vervolgens het oppervlak van de PVA-bus in en lijm de vierkanten er geleidelijk aan vast. Het blijft wachten tot het helemaal droog is en de vaas voor de leraar klaar is.

Laat het kind het papier in gelijke vierkanten knippen, je kunt proberen figuren in een andere vorm te knippen. Vet vervolgens het oppervlak van de PVA-bus in en lijm de vierkanten er geleidelijk aan vast. Het blijft wachten tot het helemaal droog is en de vaas voor de juf klaar is.

DIY glazen flesvaas

Een ander alternatief voor een duur cadeau voor een leraar zijn badge-halskettingen. Je kunt kralen kiezen in je favoriete kleurenschema, maar tegelijkertijd zo dat ze passen bij de stijl van je leraar.

Een ander alternatief voor een duur cadeau voor een leraar zijn badge-halskettingen. Je kunt kralen kiezen in je favoriete kleurenschema, maar tegelijkertijd zo dat ze passen bij de stijl van je leraar.

Ambachten van potloden zien er creatief uit. Je kunt prachtige bloemen maken van papier en potloden.

Ambachten van potloden zien er creatief uit. Van papier en potloden kun je prachtige bloemen maken.

Lees meer over hoe u bloemen met uw eigen handen kunt maken: Boeket snoep met uw eigen handen

Potloden van hetzelfde formaat maken prachtige onderzetters en vazen..

Potloden van hetzelfde formaat maken prachtige onderzetters en vazen.

Haast je niet om de ijsstokjes weg te gooien. Het is gemakkelijk om er houten ambachten van te maken, die vervolgens in elke kleur kunnen worden geverfd..

Haast je niet om de ijsstokjes weg te gooien. Het is gemakkelijk om er houten ambachten van te maken, die vervolgens in elke kleur kunnen worden gedecoreerd.

Ideeën, wat te geven aan de leraar? veel, het belangrijkste is dat het geschenk is gemaakt met een ziel en vanuit een puur hart.