Hoe een gasleiding in de keuken te verbergen. Foto

De keuken is de plek waar het gezin samenkomt, dus veel mensen brengen er behoorlijk wat tijd in door. Deze gegeven ruimte moet optimaal comfortabel en mooi zijn. In elke keuken, als er geen verborgen leidingen aan de muren zijn, en vooral gasleidingen, lijkt het erop dat het zelfs met een perfecte reparatie onmogelijk is om het volledig te veredelen en perfect te maken. Maar als je wilt, kun je proberen de gasleiding in de keuken te verbergen en onzichtbaar te maken. Je kunt je voorstellen hoe dit kan vanaf de foto.

Lees ook: Cadeaus voor mama in de keuken

Manieren om een ​​pijp in de keuken te verbergen

Wanneer de pijp onder het plafond doorloopt, kan deze worden verborgen door meubels. Wandkasten zullen de pijp die onder het plafond loopt volledig maskeren. Om zoveel mogelijk op te gaan in het meubilair, is het geverfd om bij de kasten te passen..

Wanneer de pijp onder het plafond doorloopt, kan deze worden verborgen door meubels. Bovenkasten zijn volledig plaatsvervangend

Als u de leidingen volledig wilt verbergen, kunt u grotere kasten bestellen die aan het plafond worden gemonteerd. In dit geval is de pijp verborgen in de holtes. Het zal toegankelijk zijn in de kasten. In dit geval moeten meubels op de buis worden gemonteerd en op millimeters worden gemeten..

Indien mogelijk kunt u zelf een valse kast bouwen of in een werkplaats bestellen, deze sluit de leidingen op alle zichtbare plaatsen af. Zo'n kast kan worden aangepast voor het opbergen van diverse kleine spullen. Stam

Indien mogelijk kunt u zelf een valse kast bouwen of in een werkplaats bestellen, deze sluit de leidingen op alle zichtbare plaatsen af. Zo’n kast kan worden aangepast voor het opbergen van diverse kleine spullen. Een complexere optie zijn decoratieve panelen. Eerst moet u de metalen structuur uit de geleiders monteren, de panelen bevestigen, terwijl aan de boven- en onderkant de buis vrij blijft.

hoe verwarmingsbuizen in een woonhuis in de keuken te verbergen

Geschikt voor panelen: voering, houten materiaal, matglas of plastic, het belangrijkste is dat ze niet transparant zijn. De stijl van de panelen hangt af van de financiële mogelijkheden en het algehele ontwerp van de keuken en het pand als geheel. Panelen moeten, indien nodig, eenvoudig worden verwijderd met een schroevendraaier of schroevendraaier.

Geschikt voor panelen: voering, houten materiaal, mat glas of plastic, het belangrijkste is dat ze worden gebruikt

U kunt een gipskartondoos bouwen, die is opgebouwd uit een frame, vochtbestendige platen en schroeven. Vervolgens kan het worden geverfd of versierd met tegels, behang. Voor toegang moet u speciale ramen maken voor het bekijken en repareren van leidingen.Voor ventilatie worden roosters van rotan, hout of weekmaker onder gips geplaatst.

U kunt een gipskartondoos bouwen, die is opgebouwd uit een frame, vochtbestendige platen en schroeven. Z

Als de pijp verticaal loopt ten opzichte van het tafelblad, kun je een schort bouwen in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal. Het is bevestigd aan een metalen frame. Er zijn openingen aan de zijkanten waardoor je de kranen vrij kunt gebruiken om indien nodig het gas af te sluiten.

Loopt de buis horizontaal vanaf het tafelblad, dan wordt boven de buis zelf een dakrelingsysteem gemaakt. Het verbergt visueel bijna de hele pijp. Dienbladen voor kleine voorwerpen en specerijen, pannenlappen, keukengerei en handdoeken verbergen de pijp erachter. Zelfs met de resterende onbedekte plaatsen, zullen blikjes en lichte handdoeken afleiden met hun uitzicht vanaf pneumatische pijppluggen.

Loopt de buis horizontaal vanaf het tafelblad, dan wordt boven de buis zelf een dakrelingsysteem gemaakt

Het is gemakkelijker en goedkoper om de pijp in dezelfde kleur te schilderen als het omringende oppervlak. Deze methode is de snelste en veiligste om te gebruiken. Er kunnen veel oplossingen zijn voor het maskeren van pijpen, en elke persoon kiest zijn eigen optie die past bij de stijl en de smaak van de eigenaren. Als je weet hoe je een gasleiding in de keuken met je eigen handen kunt verbergen, kun je een gezellige sfeer creëren, niet slechter dan op de foto van glossy tijdschriften.