Hoe u goedkoop en snel reparaties in een appartement met uw eigen handen kunt uitvoeren. Video

Renovatie is een pijnlijk onderwerp voor de meeste eigenaren van landhuizen en appartementen. Het kost vaak veel investeringen en moeite om kamers een stijlvolle, moderne uitstraling te geven. Weet niet, hoe reparaties in een appartement uit te voeren? doe het zelf goedkoop en snel? Ramen vervangen, plafond schilderen, behangen, vloeren – het kan allemaal snel en goedkoop zonder hulp. Met de juiste materiaalkeuze en een beetje meer moeite maak je een hoogwaardige en mooie renovatie met een moderne afwerking..

Waar te beginnen met een goedkope renovatie?

De site die de deelname van een specialist vereist als reparatie of vervanging nodig is, is elektriciteit. De meest economische optie is in dit geval om een ​​specialist te bellen. Installatie van stopcontacten in het appartement kan zonder zijn hulp worden uitgevoerd. Een reparatietool voor een appartement is het goedkoopst om te huren..

De site die de deelname van een specialist vereist als reparatie of vervanging nodig is, is elektriciteit. De meest economische optie is in dit geval om een ​​specialist te bellen. Installatie van stopcontacten in het appartement kan zonder zijn hulp worden uitgevoerd. InstrumentFoto van goedkope plafondreparatie

Voordat met een goedkope reparatie wordt begonnen, wordt eerst een passend ontwerp bepaald en een plan gemaakt. De beste tijd voor renovatie is de herfst. Bij warm weer worden gevelwerkzaamheden uitgevoerd en worden interne werkzaamheden uitgevoerd met open ramen.

Bovendien worden de materiaalprijzen in de herfst altijd met 15% verlaagd. Veel materialen, zoals plamuur, gips, kit, montagelijm, egalisatievloer zijn beperkt houdbaar en de winkel verkoopt het tegen de herfst met grote korting..

Bovendien worden de materiaalprijzen in de herfst altijd met 15% verlaagd. Veel materialen zoals plamuur, gips, kit, montagelijmFoto van goedkope kamerrenovatie

Als u het oude sanitair moet vervangen door een snelle reparatie, kunt u proberen het oude te herstellen, maar als dit niet mogelijk is vanwege aanzienlijke schade, spaanders, kunt u sanitair uit uw handen kopen. Veel nieuwkomers in appartementsgebouwen veranderen onmiddellijk na hun intrek van nieuwe apparatuur en de apparatuur, die naar de vuilstort gaat, wordt door de medewerkers van deze organisatie tegen een spotprijs verkocht..

Het verwijderen van bouwverpakkingen, afval is een vrij kostbaar reparatie-item in een appartement, maar als je wilt, kun je alles in zakken naar de dichtstbijzijnde vuilnisbak brengen.Foto van een badkamer voor een goedkope renovatie

Verwijdering van bouwverpakkingen, afval is een vrij kostbaar reparatie-item in een appartement, maar als je wilt, kun je alles in zakken naar de dichtstbijzijnde vuilnisbak brengen.

Hoe u de juiste materialen kiest voor een goedkope reparatie?

Multiplex, balken, latten, planken kunnen worden gekocht op de markt voor bouwmaterialen. Mantellamellen kunnen in een niet-geschaafde vorm worden genomen. De croaker wordt vooraf rauw gekocht en gedroogd. Tegen de herfst droogt dit materiaal, wanneer gekocht in het voorjaar, volledig op. Multiplex van de gewenste dikte kan uit afvalverpakkingsmateriaal (containers) worden gehaald. Het materiaal kan waterbestendig zijn met twee emmers op PVA gebaseerde stopverf.

De vloer is bedekt met plastic. De temperatuur mag niet onder de dertien graden komen. Het blad wordt opgemaakt. VFoto van goedkope badkamerrenovatie

De vloer is bedekt met plastic. De temperatuur mag niet onder de dertien graden komen. Het blad wordt opgemaakt. Putty wordt in het midden gegoten en met een kwast naar de uiteinden versneld. De multiplexplaat wordt gesloten met plastic, een andere plaat wordt gelegd, het plamuurproces wordt herhaald totdat alle platen bedekt zijn.

De vloer is bedekt met plastic. De temperatuur mag niet onder de dertien graden komen. Het blad wordt opgemaakt. Putty wordt in het midden gegoten en met een kwast naar de uiteinden versneld. Multiplex plaatFoto van goedkope renovatie in huis

Onderdrukking wordt gelegd op een stapel stopverf multiplex (over het hele oppervlak). Na een week worden de vellen omgedraaid en aan de andere kant stopverf en vervolgens ook geperst. Na twee weken kunt u vochtbestendig multiplex gebruiken. Dik hout, planken kunnen ook uit gedemonteerde containers, pallets worden gehaald. Een goedkope optie voor het afwerken van wanden, plafonds, dit is oppervlaktebekleding met laminaat, MDF.

Onderdrukking wordt gelegd op een stapel stopverf multiplex (over het hele oppervlak). Na een week worden de lakens omgedraaid en aan de andere kant stopverf,Leuke en goedkope badkamerrenovatie

Als de draaibank wordt gedaan met een gehaakte draaibank van hout, is het praktisch niet nodig om het oppervlak waterpas te maken. Wandbekleding in het appartement kan op borst- of riemniveau worden gedaan, de resterende ruimte kan goedkoop en snel worden bijgesneden met vliesbehang.

Voordelige afwerking voor snelle reparaties

Een economisch type vloer in een appartement is marmoleum. Dit materiaal is niet geschikt voor vochtige ruimtes. Voor een bad, toilet wordt elke tegeloptie gebruikt.Bij gebruik van laminaat moet de vloer worden geëgaliseerd voordat deze wordt gelegd. Voor de wanden in de badkamer kun je gelamineerd hardboard gebruiken.

Een economisch type vloer in een appartement is marmoleum. Dit materiaal is niet geschikt voor natte ruimtes.Foto van goedkope vloeren in het appartement

Als het nodig is om te isoleren, beglaas je het balkon, dit gebeurt in het voorjaar. Het buitenste deel is omhuld met gevelbeplating. Het binnenste gedeelte is afgewerkt met multiplex bedekt met zelfklevende folie. Voor ramen worden houten kozijnen gebruikt, die u zelf kunt plaatsen. Ramen worden in het vroege voorjaar gekocht, installatie dichter bij de zomer.

Als het nodig is om te isoleren, beglaas je het balkon, dit gebeurt in het voorjaar. Het buitenste deel is omhuld met gevelbeplatingWaar te beginnen met een goedkope renovatie?

De deuren kunnen eenvoudig worden opgewaardeerd. De deur is aan beide zijden ommanteld met vochtbestendig multiplex. Multiplex wordt met montagelijm op de verwijderde deur gelijmd, daarna wordt alles onder druk gezet. Voordat de platen worden gelijmd, wordt de oude bekleding van de deur verwijderd. Daarna wordt de deur in het appartement met zelfklevend onder het hout geplakt, gelakt. De hellingen zijn bedekt met hetzelfde triplex.

Bekijk de video: Voordelige renovatie van een kleine keuken

Oud sanitair wordt goedkoop gereinigd van vervuiling met azijnzuur en waspoeder. Voor hardnekkige vlekken wordt zoutzuur (technisch) gebruikt voor snelle verwijdering. Gebarsten tegels zijn vrij eenvoudig te repareren. Eerst schoongemaakt met pemolux en azijn.

De randen zijn dichtgemaakt met plakband. Naden zijn geverfd met twee lagen (van een spuitpistool) nitroverf. Spatten, druppels worden verwijderd met een oplosmiddel, de tape wordt verwijderd.

De randen zijn dichtgemaakt met plakband. Naden zijn geverfd met twee lagen (van een spuitpistool) nitroverf. Spatten, druppels worden verwijderd met een oplosmiddel, de tape wordt verwijderd. Na reiniging worden tegels en voegen ingespoten met siliconenvetFoto van een mooie goedkope slaapkamerrenovatie

Na reiniging worden tegels en voegen uit een spuitbus ingespoten met siliconenvet (vloeibaar). Het smeermiddel wordt aangebracht totdat het niet meer absorbeert. Na drie dagen wordt het siliconenoppervlak afgeveegd met azijn. Een gietijzeren bad kan een tweede leven krijgen na het schilderen met een epoxy- of acrylverbinding. Het verwarmde handdoekenrek in de badkuip is gladgestreken tot een metalen oppervlak en bedekt met een compound.

Handig artikel: vloeibaar behang maken, papier maken

Voordat u gaat repareren, is het beter om naar de foto te kijken, vervolgens een plan te maken en aan de slag te gaan. U kunt het appartement ook een aantrekkelijk uiterlijk geven met behulp van goedkope reparaties, die snel genoeg worden gedaan.