Játékmajom. Nemezelés gyapjúból kezdőknek

Majom a gyapjú száraz nemezelésének technikájában sok gyermek kedvenc játéka lesz, és szép ajándék lesz a kreativitás és a kézművesség szerelmeseinek is. Külsőleg egy majomhoz hasonlít egy rajzfilmből, és vonzó lesz az afrikai motívumok és az egzotikus állatok ismerői számára. Ebben a cikkben megtanulja, hogyan kell majmot készíteni gyapjú nemezelésével, és elsajátíthatja az ilyen típusú kézimunka alapjait..

Anyagok (szerkesztés):

– festetlen gyapjú

– festett gyapjú (két bézs és egy barna)

– száraz nemezelő eszközök (normál és lánckerék tűk, kefe)

– kerek orrú fogó

– olló

– dekoratív árnyékok – huzal

– szalag

– szemek babáknak

Mesterkurzus játékmajom a gyapjú száraz nemezelésének technikájában

1. Elkezdjük elkészíteni a majom fejét. Ehhez tekerje a színtelen gyapjút sűrű golyóvá. Tompa a nemezelésig.

Elkezdjük elkészíteni a majom fejét. Ehhez tekerje a színtelen gyapjút sűrű golyóvá. Tompa a nemezelésig.

2. Ezt követően tekerje be a fejét bézs gyapjúba, figyelembe véve a nemezeléshez szükséges adalékanyagokat, majd jól flopozzon, amíg sima nem lesz.

Ezt követően tekerje be a fejét bézs gyapjúba, figyelembe véve a nemezeléshez szükséges adalékanyagokat, majd jól flopozzon, amíg sima nem lesz.

3. A szemüregben ragasztania kell a szemeket. Enyhén festheti őket festékkel. Fessük le a száját sötétebb bézs gyapjú árnyalattal, és mossuk le a hajat barna gyapjúval..

A szemeket a szemüregekbe kell ragasztani. Enyhén festheti őket festékkel. Vonja ki a száját egy sötétebb bézs gyapjú árnyalattal, és fonja össze a hajat barna gyapjúval.

4. Görgessen két kört a szemhéjra egy speciális ecsettel, majd csillaggal tűvel hegesztje a szemek felett.

4. Egy speciális kefével távolítsa el a szemhéjak két körét, majd csillaggal tűvel hegesztje a szemek felett.

5. Amikor a szemhéjak a helyükön vannak, elkezdhet sminket készíteni a majomnak. Ehhez vegyen dekoratív árnyékokat, és készítsen sötét és világos területeket..

Amikor a szemhéjak a helyükön vannak, elkezdhet sminket készíteni a majomnak. Ehhez vegyen dekoratív árnyékokat, és készítsen sötét és világos területeket.

6. Hajtsa szárazra az ecset két fülét, majd nedvesítse meg és adja hozzá nedvesen. Ehhez áztassa a füleket szappanos vízbe, dörzsölje és áztassa újra, amíg teljesen össze nem hajtják. Most meg kell várni, amíg a fülek megszáradnak.

Hajtsa két fülét szárazon az ecsetre, majd nedvesítse meg és szárítsa meg nedvesen. Ehhez áztassa a füleket szappanos vízbe, dörzsölje és áztassa újra, amíg teljesen össze nem hajtják. Most meg kell várni, amíg a fülek megszáradnak.

7. A törzs ugyanúgy történik, mint a fej. Ne felejtse el lyukakat hagyni a csípőjén és a vállán..

8. Vágjon drótdarabokat az alsó és felső lábakhoz, néhányat hosszabbra, néhányat rövidebbre. Csavarja be ezeket a huzalokat szalaggal, és helyezze be a testbe: a felsők hosszúak a vállrészen, az alsó rövidek pedig a combon.

Vágja le a huzaldarabokat az alsó és felső lábakra, néhányat hosszabbra, néhányat rövidebbre. Csavarja be ezeket a vezetékeket szalaggal, és illessze be a testbe: a felső hosszúakat a vállrészbe, az alsó rövideket pedig a combba.

9. Tekerje be a drótot gyapjúval is, és tűvel folytassa a süllyedést..

10. Marad a lábujjak készítése a mancsokon. Bár ez a munka nagyon kicsi és fáradságos, a kész majom nagyon szép lesz. Vágja le az ujjak darabjait a huzalról, tekerje szalaggal, majd szorosan csomagolja gyapjúval. Az ujjakat PVA ragasztóval kell ragasztani.

Csavarja be a drótot gyapjúval is, és tűvel kezdje el piszkálni. 10. Marad a lábujjak készítése a mancsokon. Bár ez a munka nagyon kicsi és fáradságos, a kész majom nagyon szép lesz. Vágja le az ujjak darabjait a huzalról, tekerje szalaggal, majd szorosan csomagolja gyapjúval. Az ujjakat PVA ragasztóval kell ragasztani.

11. Ezután formázza a mancsot, szalaggal is becsomagolva, majd gyapjúval. A hátsó lábak hasonló módon készülnek..

Ezután formázza a mancsát úgy, hogy szalaggal is becsomagolja, majd gyapjúval csomagolja. A hátsó lábak hasonló módon készülnek.

12. Marad a majom farka, ehhez le kell tépnie egy hosszú gyapjúdarabot, és el kell kezdenie nemezelni. Ezután nedvesítse meg a farkát, és játsszon nedvesen. Ezután a farkát golyóba kell tekerni, és hagyja megszáradni.

Marad a farkának a majom kivágása. Ezután nedvesítse meg a farkát és játsszon nedvesen. Ezután a farkát golyóba kell tekerni, és hagyja megszáradni.

13. Farok a megfelelő helyen. Javítsa ki a pofát a szőrzet sötétebb árnyalataival.

Dugja be a farkát a helyére. Javítsa ki a pofát a szőrzet sötétebb árnyalataival.

Varrhat ruhákat a majomnak, vagy különféle dekorációkat készíthet más anyagokból..

Száraz, nemezelt majomjáték kész! Reméljük, hogy ez a fényképes mesterkurzus segít egy gyönyörű játék elkészítésében saját kezével..

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org