Nunofelting vagy nemezelt virágok. Fotó és videó

A filc egyedülálló anyag a kézimunkához, végtelen lehetőségekkel. Segítségével bármilyen mintát összeállíthat, amelyet nehéz kétszer megismételni, ezért a filc termékek exkluzívnak nevezhetők. Technika gyapjúvirág nemezelése mesterkurzussal meglehetősen egyszerű, így idővel még a kezdők is képesek lesznek elsajátítani ezt a fajta kézimunkát. Ebben a cikkben megtanulhatja, hogyan kell rózsát és bazsarózsát készíteni nemezből nemezelve.

Példákat találhat arra, hogy mit lehet tenni a gyapjú nemezelésével a cikkben: Gyapjú nemezelése kezdőknek fotóval.

Ha ki akarja dobni a dolgokat, akkor el kell sajátítania a nuno-nemezelés technikáját. Ez abban áll, hogy a filc a szövethez van nyomva. Eredetileg selymet használtak ehhez a folyamathoz, de bármilyen más, ritka textúrájú természetes anyag is használható. A nunofelting technika elve az, hogy a szőrszálak áthatolnak a szöveten és benne maradnak. Ez a mesterkurzus a nemezelés kombinált módszerét mutatja be – nedves és nuno -nemezelést.

Virágok nemezelése gyapjúból. Mesterkurzus

a rózsa

A kerek szövet sablonra rózsa filc van elhelyezve. A közepén világos zöld gyapjú van elhelyezve a levelekhez függőleges-vízszintes elrendezésben. Maga a rózsa sugárirányban van elrendezve. A kerület körül különböző színű gyapjút helyezhet ki, hogy gyönyörű árnyékot adjon a virágnak.

A rózsa filcét kerek szövetsablonra helyezik.

Ezt követően folytassa a nedves nemezeléssel, amíg gyönyörű kört nem kap árnyalatokkal..

Ezt követően folytassa a nedves nemezeléssel, amíg gyönyörű kört nem kap árnyalatokkal.

Most spirálban kell vágni a rózsa és a levelek nyersdarabját. Ezután formálja a spirált a rózsaszirmok formájába..

Most spirálban kell vágni a rózsa és a levelek nyersdarabját. Ezután formálja a spirált a rózsaszirmok formájába.

A törmelékből kezdjen rügyet képezni, majd kezdje el csomagolni szirmokkal.

A törmelékből kezdjen rügyet képezni, majd kezdje el csomagolni szirmokkal.

A szirmok össze vannak varrva. A szakaszokat meg kell mosni és fel kell forralni. Varrja a leveleket, majd varrja a virághoz. A leveleket óvatosan hozzáadhatja tűvel, majd olyanok lesznek, mint az igazi – csíkokkal.

A szirmok össze vannak varrva. A szakaszokat meg kell mosni és fel kell forralni. Varrja a leveleket, majd varrja a virághoz. A leveleket óvatosan, tűvel lehet hozzáadniFilc rózsa

A filcrózsa készen áll, most ruhákkal vagy hajkiegészítőkkel díszítheti.

Hasznos videó nunofelting: Rózsa, Száraz filcezés. Mesterkurzus

Pion

Vágjon ki egy szövetkört, amelynek átmérője körülbelül 35 cm. Hajtsa ki a filcet, függőleges-vízszintes elrendezéssel a közepén és sugárirányban a széleken. Mint a rózsa esetében, a széle körül más árnyalatú filcet is elhelyezhet..

Hajtsa szét a filcet, függőleges-vízszintes elrendezéssel a közepén, sugárirányban a szélekenA bazsarózsa gyártási rendszere gyapjú nemezelésével

A nemezelést addig kezdje, amíg a munkadarab sűrű nem lesz. Vágjon ki egy kört a munkadarabból, de ne vágja le a munkadarabot. Kellene egy kör és egy hullámos részlet. Ez utóbbit öltéssel kell varrni a szélén, és le kell húzni. Lesz egy bazsarózsa rügyed.

Kellene egy kör és egy hullámos részlet. Ez utóbbit öltéssel kell varrni a szélén, és le kell húzni. Lesz egy bazsarózsa rügyed.

Ha vágásokat végez a rügy közepén, akkor a virág lenyűgözőbb lesz, azonban kissé le kell ereszteni. Ne felejtse el varrni a virágot, hogy ne szétesjen. A körből, amelyet korábban kaptunk, a virág külső részét képezzük, miközben kissé meg kell húznunk. Hámozza meg a leveleket, és varrja külön a részleteket.

A gyapjú bazsarózsa készen áll, és most díszítheti a kalapot,Filozófiai bazsarózsa

A gyapjú bazsarózsa készen áll, és most saját kezével díszítheti a kalapját, a sálat vagy a barettet.

Oktatóvideó: Nemezelt gyapjú – PION

A nunofelting technikát és a nedves nemezelést kombináló virágok nagyon szépek. A gyapjú termékek tartósak és környezetbarátok. Néhány órán belül elkészítheti őket, a legfontosabb az, hogy gyapjút vásároljon és új technikákat sajátítson el. Reméljük, hogy cikkünk arról szól hogyan lehet virágot készíteni gyapjú nemezelésével mesterkurzussal hasznos volt, és a fényképeknek és videóknak köszönhetően vizuálisan elképzelheti, hogy mi legyen az eredmény.