díszítse a csarnokot az esküvőre léggömbökkel

A kreatív emberek készségének és hihetetlen fantáziájuknak köszönhetően mindenféle ünnepi esemény tervezésén dolgozó munka minden nap javul. Jelenleg mindent megtalál, ami a helyiségek díszítéséhez szükséges. Az ünnepi esemény legnépszerűbb és legmegfelelőbb lehetősége a léggömbökkel való díszítés. Az ilyen dekoráció ünnepi hangulatot teremthet mindenki számára. A fő előny ebben az esetben az, hogy mindig eredeti kompozíciót készíthet léggömbökből, díszítheti velük a falakat, a mennyezetet és az asztalokat..

Azok az emberek, akik még nem foglalkoztak személyesen a léggömbök kiválasztásának folyamatával, el sem tudják képzelni, hogy ez az anyag megjelenésében, összetételében és számos más jellemzőjében óriási különbségek vannak. A lufik kiválasztásának fő kritériuma a csarnok díszítésére, ahol az esküvőt rendezik, a kiválasztott termék minősége kell, hogy legyen. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi legyen a csarnok díszítése egy esküvőre léggömbökkel. Leírást és fényképet is adunk.

Ötletek

Standard léggömbök.

A szokásos léggömb vagy szokásos kifejezés azokra a léggömbökre vonatkozik, amelyek latexből készülnek. Költségük kicsi, de ebben az esetben nem alacsonyabbak a használat és a minőség szempontjából. Csak szétszórhatja őket a földre – és íme! Már díszítik a szobát! Ezenkívül láncokat vagy füzéreket készíthet léggömbökből, és rögzítheti őket például egy ünnepi asztal fölé vagy más helyre. Gyakran ezeket a labdákat esküvői kortéz díszítésére használják. Ezenkívül az ilyen munkákban nagy és kis golyókat is használhat felirattal vagy képpel..

a csarnok díszítése az esküvőre léggömbökkel

Héliummal.

A héliummal töltött léggömbök a legkiválóbb és legsikeresebb lehetőség a szoba szép megjelenésének biztosítására beltéren. Hélium szükséges a ballon felmászásához. A mennyezeti léggömbök nagyon népszerűek voltak. Nagyon szépnek és összehasonlíthatatlannak tűnik: a különböző színek kombinálásával eredeti és színes hangulatot teremthet a szobában. A nagyobb hatás érdekében spirál alakú szalagokat köthet a golyókhoz, amelyek egyfajta varázst kölcsönözhetnek a dekorációnak. A szoba alacsony mennyezete esetén a legjobb, ha más dekorációs módszert választ, mivel a szoba vizuálisan nagyon szűknek tűnik. Ezenkívül az asztalon álló állógolyók lesznek a bankettterem fő dekorációja..

De nem szabad elfelejteni azt sem, hogy amikor ezeket a csokrokat az asztalra helyezzük, azokat hosszú szalagra kell kötni, hogy a lufik ne fedjék le az ünneplés vendégeinek kilátását..

Az egy kötegben lévő golyók száma 1 és 7 között lehet – nagyobb számuk csúnyának és nehézkesnek tűnik. Annak érdekében, hogy a hélium lufik fel ne másszanak, egy kis súlyt kötnek hozzájuk. Ez utóbbi jól szolgálhatja ugyanazt a labdát, amelyet kis mennyiségű vízzel töltenek fel..

dekoráció léggömbökkel esküvőre saját kezűleg

Fólia léggömbök.

Gyönyörű fólia léggömbök alumínium filmből, ami némileg hasonlít a fóliához. Ezeknek a golyóknak a fő eredetisége abban rejlik, hogy alakjuk eltér a szokásos oválistól. Alapvetően szív alakú fóliafigurákat, csillagot, gyűrűt, a menyasszony és a vőlegény leveleit választják. Ezeknek a golyóknak az ereje nagyon jó. Ennek alapján nem kell aggódni a megbízhatóságuk miatt. A fóliában rejlő gyönyörű ragyogás ünnepi hangulatot kölcsönözhet.díszítse a csarnokot az esküvőre léggömbökkel

Léggömbök modellezéshez

Ha úgy dönt díszítse a csarnokot az esküvőre léggömbökkel, akkor alaposabban meg kell vizsgálnia a cikk ajánlásait.

Ezeknek a golyóknak a fő jellemzője az alakjuk. Kissé megnyúlt. Ez is a nevet viseli – kolbász. Ennek a formának köszönhetően ezekből a golyókból különféle figurákat modellezhet, amelyek csodálatos dekorációvá válhatnak az ünnepen. Különböző méretűek lehetnek. Ez a tulajdonság lehetővé teszi különféle légcsodák készítését belőlük. Alapvetően hosszú golyókból virágok és akár nagy virágdíszek is készíthetők. Ehhez hajlítani és kötni kell őket a szükséges helyeken..

Panoráma. Ez a típusú lufi nagyon szokatlan és érdekes lesz, mivel az elülső része átlátszó, és a hátsó belső falon van egy rajz. Ennek köszönhetően panoráma hatás jön létre. A szivattyúzás módja a hélium. Előre meg kell gondolnia, hogyan kell helyesen elhelyezni ezt a labdát, hogy az ünnep minden vendége megcsodálhassa őket..

Önfúvók. Az önfelfújó léggömbök kellemes meglepetést okozhatnak vendégeiknek. Úgy néznek ki, mint egy egyszerű fóliagolyó, csak egy bot van rögzítve az alapjukhoz. Az ilyen golyók belsejében van egy varázskapszula, megnyomása után az inflációs folyamat minden segítség nélkül lezajlik..dekoráció léggömbökkel esküvőre saját kezűleg

VEZETTE. Ez a típusú lufi nagyszerű dekoráció lehet egy esküvői ünnepségre. Ez egy közönséges labda. A belső oldalához LED van rögzítve. Az izzás egyenletesen kezd terjedni. Ebben az esetben a szín a labda árnyékától függ. Az esküvői este hangulatát gyengédség és romantika fogja tölteni az ilyen lufikkal. Hattyúk, figurák, füzérek, labdaállványok.

Maga a léggömb ünnep. De a levegős kompozíció már mestermű. A tehetséges kézművesek érdekes megoldásokat készíthetnek latex anyagból és sima papírból. Ezek a termékek senkit sem hagynak közömbösen.dekoráció léggömbökkel esküvőre saját kezűleg

Az esküvői ünneplésre készíthető figurák: angyalok, nagy jegygyűrűk, menyasszony és vőlegény, babakocsi. Nos, ne felejtsük el az esküvői szimbólumokat – hattyúkat. Mivel nem könnyű élő hattyúkat meghívni egy esküvőre, léggömbökből készítheti őket. Ha szeretné, saját maga is elkészítheti őket. A költségek ebben az esetben nem jelentősek. A szellős szívek az esküvő fő tulajdonságai. Emlékezni is kell rájuk. A ballon szökőkutak bizonyos hangulatot kölcsönözhetnek az ünnep hangulatának. Ez a kompozíció különböző magasságú golyókból áll, amelyek felfelé törnek. A légtartók használata szintén az egyik érdekes és eredeti ötlet. Egy hagyományos esküvőt a lehető legjobb módon kiegészítenek az ilyen standok. Azt is el kell mondani a légfüzérek hatásáról. Képesek lesznek egy bizonyos elegánsat adni az ünnepnek: a színek kombinációjának segítségével nagyon szép dizájnt érhet el. A csarnokban lógó légfüzérek az ünneplés fontos díszévé válhatnak.

Hogyan lehet léggömbökkel díszíteni az ívet, a fényképzónát, a csarnokot, a falakat

Ha elolvassa ezt a cikket, akkor saját kezűleg képes lesz ballonokkal díszíteni egy esküvőre. Ebben az esetben az a fontos, hogy minden esküvői vendégnek csak pozitív érzelmei és emlékei vannak. Ebben az esetben láthatja, hogy mennyire eredeti és érdekes lehet léggömbökkel díszíteni az esküvőt: igen, érdemes megjegyezni, hogy egy idő után sok részlet elfelejthető, és ahhoz, hogy emlékezzen ezekre az egyedi pillanatokra, csak ki kell nyitnia esküvői fotóalbum. Annak érdekében, hogy az összes fénykép színes és fényes legyen, gondosan mérlegelje a fotózóna kialakítását.

Fotozóna.

Az esküvői ünnepség lufiból álló fotózóna eredeti és fényes lesz. Emlékeztetni kell arra, hogy a fotózáshoz fenntartott terület azonos stílusú lehet az ünnepi ünnepléssel. A fóliás lufi a menyasszony és a vőlegény első betűivel vagy a szeretet szóval remekül fog kinézni a fényképeken. Érdekes lehetőség lesz a léggömbökben fürdő ifjú házasok is. A hatalmas golyók is jól fognak kinézni. Ezenkívül az ünneplés végén a jelenlévők mindegyike kaphat egy léggömböt, és ezzel egyidejűleg felbocsáthatja őket az égbe..

díszítse a csarnokot az esküvőre léggömbökkel

Boltív.

A léggömbökből álló ív nagyszerű dekoráció lesz. A kontrasztos színű golyókból készült ív kiegészítheti szinte minden ünnep, különösen az esküvő képét. Alapvetően az ív a bankettterem bejáratánál, vagy az ifjú asztal asztalánál található. Igen, érdemes megjegyezni, hogy ennek a kompozíciónak a szépsége egyszerűen hihetetlen – kiváló fantáziával a mester igazi csodát tehet a lufikból. Csak emlékeznie kell arra, hogy a golyók összetétele nem tűnik túl nagynak és nehézkesnek. Egyszerűen tönkreteheti a fényképet. Levegősségnek, könnyedségnek kell lennie, amit a keretben lévő golyók számával lehet elérni..

Fal.

A szoba díszítésekor feltétlenül figyelni kell minden részletre. A szoba falai nem térhetnek el az általános tervezési megoldástól. Például a vízszintes oszlopok, amelyek szimmetrikusan helyezkednek el az előcsarnok mentén, jól néznek ki. Csatlakoztassa őket a szénához. Ugyanígy díszítheti a szoba falait légláncokkal..

dekoráció léggömbökkel esküvőre saját kezűleg

előszoba.

A díszített szobának saját egyedi stílusával kell rendelkeznie. Rá kell támaszkodnia a golyók dekorációjának kiválasztásakor. Annak ellenére, hogy a léggömbök ünnepi és látványos megjelenésűek, emlékezni kell arra, hogy a helytelen elhelyezés vagy az arányérzék elvesztése egyszerűen mindent tönkretehet..

A csarnok léggömbökkel való díszítéséhez jobb két fő színt használni..

Nem szabad szétszórni és felakasztani a labdákat kaotikus módon az egész szobában – íztelen és olcsó lesz.

Hogyan lehet jól csinálni szívet a lufikból – mesterkurzus

Természetesen a legegyszerűbb és legegyszerűbb módja egy kész légi kompozíció megrendelése egy tapasztalt mestertől. De miért nem próbálja meg saját kezével elkészíteni valamit egy fontos eseményre az életében? A szerelmesek szív alakú esküvői kompozíciót készíthetnek, ehhez piros lufikat használnak. Egy ilyen szív nagyon aranyos és megható lesz. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy az ilyen szív létrehozásának eljárása nem túl bonyolult..a csarnok díszítése az esküvőre léggömbökkel

Légszív készítéséhez körülbelül a következőkre lesz szüksége:

  • két csomag rendes golyó,
  • skót,
  • huzal,
  • szivattyú felfújáshoz és damilhoz.

Előrehalad:

  1. Először szív alakú keretet kell készítenie a huzalból. A huzal hossza körülbelül három méter legyen.díszítse a csarnokot az esküvőre léggömbökkel
  2. Ezután fel kell fújnia a golyókat, hogy átmérőjük körülbelül tíz centiméter legyen.
  3. Ezt követően 2 golyót kell párosítani. A csavarásnak nevezett módszerrel 2 pár golyót kell összekapcsolni. És a végén 4.
  4. Továbbra is összekötjük a labdapárokat egymással. Összesen körülbelül negyven ilyen négyest kap. Most ezeket a golyókat egy lapos keretre kell fűzni. Az anyagnak szükségszerűen szorosan illeszkednie kell egymáshoz. Ne legyenek ürességek. Így addig kell tennie, amíg szív alakú kompozíciót nem kap. Most már csak a kapott kompozíciót kell a falhoz rögzíteni. Ebből a célból hurkot készíthet egy damilból..a csarnok díszítése az esküvőre léggömbökkel

Ez a kompozíció egy esküvő nagyon szép és fő dekorációjává válhat, mivel szeretettel készül. Minden vendég értékelheti ezt a remekművet..

A bankettterem díszítésének megválasztása tisztán egyéni kérdés. Ha előnyben részesíti a léggömböket a szoba kialakításában, akkor teljesen biztos lehet abban, hogy az ünnepi hangulat gyönyörű lesz. Annak ellenére, hogy a léggömbdíszítés régóta ismert és hagyományos, soha nem szűnik meg mindnyájunkat. Különböző formák, gazdag színek – mindezek örömet és örömet okoznak nekünk. Ha ilyen gyönyörű légtérbe kerül, érezheti maga körül a mesét. Szeretné, ha nyaralása szellős és mesés lenne??

Ötletek katalógusa: 

dekoráció léggömbökkel esküvőre saját kezűleg

dekoráció léggömbökkel esküvőre saját kezűleg

a csarnok díszítése az esküvőre léggömbökkel

a csarnok díszítése az esküvőre léggömbökkel

díszítse a csarnokot az esküvőre léggömbökkel

díszítse a csarnokot az esküvőre léggömbökkel