hogyan töltsük a régi évet és találkozzunk az újjal

Sokan tudják, hogy az új nem jön be az életükbe, amíg a régi ki nem szabadul. Annak érdekében, hogy elengedje a nehéz terheket és minden régit, el kell töltenie a régi újévet. Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan töltsük az óévet és találkozunk az újjal.

Miért van szükség az óévre

Feltétlenül töltse az óévet és a hozzá kapcsolódó eseményeket. Ezt elsősorban pszichológiai okokból kell megtenni. Minden ember számára valami újat elfogadni stresszesnek minősül. De ha az ember a családjával körülvéve látja az óévet, akkor ez az átmenet gördülékenyebben fog lezajlani. Ráadásul nem fog izgulni..

Más szóval, az ember számára az óév lelátása nem könnyű eljárás számára, mivel lelkiállapota egyfajta stresszben van. Valójában a közelgő életváltozások miatt sokan komolyan aggódhatnak. De a családi körben egy lakoma lehetővé teszi, hogy mindenki megnyugodjon. Általános szabály, hogy a búcsút az óévtől december 31 -én, szilveszterkor tartják. Az embereknek nemcsak az óévet kellene eltölteniük, hanem megköszönniük azt is, amit hozott nekik. Természetesen ezek után sokan nagyon várják az új évet, hogy köszöntsék..

Ahhoz, hogy jövőre új életre készülhessünk, érdemes minden múltat ​​és kellemetlen dolgot az elmúlt évben hagyni. De ha ezt elmulasztja, akkor készüljön fel arra a tényre, hogy az óév veled marad, és ezért minden probléma, amely az új évben újra kísérteni fog, vele marad..

hogyan töltsük a régi évet és találkozzunk az újjal

Hogyan töltsük az óévet

Természetesen az ország mindig helyesen ünnepli az új évet. Ez a cikk azonban leginkább a pszichológiai szempontoknak szól. Szilveszterkor a legfontosabb a hála. Gondolj arra, hogy ez az év minden bizonnyal sok jót hozott neked. Ezért mindenképpen meg kell köszönnie az elmúlt évet azért, amit elhozhatott Önnek.

Szilveszterkor feltétlenül meg kell szabadulni azoktól a dolgoktól, amelyek már rég elhasználódtak. Ne tárolja a szemetet otthonán kívül vagy a szívében. Természetesen az elhasználódott dolgok egyszerűek. De nem kell átadnia dolgait szeretteinek. Dobd el őket. Az új elfogadása csak akkor történik meg, amikor az összes régit eltávolítják otthonából. Nemcsak az anyagi dolgoktól érdemes megszabadulni. Kiderült, hogy érdemes kidobni az életedből azokat az embereket, akik nem becsülnek téged. Hagyja abba a kommunikációt velük, és törölje az összes névjegyét.

Ha házas vagy, és nem tartják boldognak, vagy ha a barátaid aljas emberek, akkor gondolkozz el azon, hogy eltávolítsd ezeket az embereket az életedből. Első pillantásra ez az üzlet nehéznek tűnik számodra, de ezek csak átmeneti érzések. Vigasztalja magát azzal a ténnyel, hogy hamarosan nemcsak új barátai lesznek, hanem jó házastársa is..

Egy jegyzetre! Üdvözöljük az új évet pszichológiai szabadsággal és csodálatos változásokkal.

Kérdéseket teszünk fel magunknak

Bizonyára már tudja, hogyan kell ünnepelni a Sárga Kutya Új 2018 -at. Már megértette, mit kell főzni és mit viselni, hogy találkozzon vele. Ez azonban nem elég a boldogsághoz. Szükséges a lelked felkészítése is erre az eseményre. A pszichológiai felkészülés is fontos. Mielőtt ünnepelné az új évet az asztalnál saját rokonaival, tegye fel magának a kérdést, és hívjon meg mindenkit a következő kérdésekre:

  • Milyen örömteli pillanatokat köszönhetsz meg az elmúlt évnek??
  • Ami benne történt, a legszomorúbb?
  • Az emberek közül ki bánt téged?
  • Mely emlékek voltak a legélénkebbek az elmúlt évben?
  • Milyen benyomásokat keltett az elmúlt évben??
  • Milyen eredmények teszik büszkévé magára?
  • Mit sikerült elérnie az elmúlt évben?
  • Mire tanított az eltelt év??
  • Mit nem szeretnél az új évben? Mi az a vágy, hogy megszabaduljunk?
  • Mit vársz az újévtől?

Az újév ünneplésének sorrendje egy különleges rituálét is tartalmaz. Elő kell vennie egy papírt, és le kell írnia minden nehézségét, sérelmét és problémáját, amelyekkel az elmúlt évben szembesülhetett. Írj le mindent erre a bánat és bánat lapra. Ezt a levelet általában egy évvel az újév előtt égetik el az utcán. Aztán hamvait egyszerűen a szélbe fújják. Látni fogja, hogyan fújja el a szél az összes negatív vonalat..

hogyan töltsük a régi évet és találkozzunk az újjal

Mik az óév szokásai

A legnépszerűbb kérdés az, hogyan ünnepeljük meg a Sárga Föld kutya új évét. És ha Ön is választ keres rá, akkor cikkünk olyan információkat kínál Önnek, amelyek minden bizonnyal érdeklik Önt. Szóval, hány órakor kell kihagyni az óévet? Ez a kérdés sokakban felmerül. És így kell válaszolni. Minden családnak korábban és ma is megvannak a maga szokásai és hagyományai. Egyes családok egy órával azelőtt ülnek le az asztalhoz, mások éppen ellenkezőleg, 15 perccel az indulás előtt. Az alábbiakban bemutatjuk az óév legérdekesebb rituáléit és szertartásait..

Az új évet nem szokás adósságokkal ünnepelni. Ellenkező esetben az egész újév folyamán adósnak minősül. A pénzügyi kötöttség soha senkinek nem hozott boldogságot. Ezért az ünnep kezdete előtt érdemes mindenkivel elszámolni.

Az ünnepi asztalon sok ételnek kell lennie. Ki kell törnie tőlük. Ne légy fukar! Végül is ez az ünnepség évente egyszer történik. Vegye figyelembe, hogy Ön és családja néha kényeztetheti magát valami különlegességgel..

Az újév erői bátorítani fogják azokat az embereket, akik képesek voltak elengedni minden nehézséget és bánatot. Ezért nincs szükség a vágyakozás és a harag felhalmozására a lelkedben. Ha könnyebben kezeli a problémákat, akkor könnyedén megoldja azokat..

Ha az újév előestéjén jó híreket kapott, akkor ezt jó jelnek tekintik. Úgy gondolják, hogy az egész év sikeres lesz az Ön számára.

Ha alomban voltál valakivel, akkor a harangszó után erősebben meg kell csókolnod. Ne feledje, hogy az új évet ünneplik, miközben elengedi minden sérelmét. A megbékélés után mindenkinek könnyű lesz. És te és az a személy, akivel megérkeztél az alomba. Ezt akkor is érdemes megtenni, ha ebben a helyzetben igaznak bizonyult..

Szilveszterkor sem tud aludni. Úgy tartják, hogy ebben az esetben aludhat a szerencséjén. Ez a szabály azokra az emberekre vonatkozik, akik most kezdték építeni az életüket..

Az ünnepi újévi összejövetelek idején senkivel sem lehet veszekedni. Ezenkívül nem kell kellemetlen helyzetekbe keverednie. Ne feledje, hogy az ilyen helyzetek elriasztják a vagyonát..

Ha sír az óév láttán, akkor készüljön fel arra, hogy jövőre rendszeresen sírni fog. Ezért egy ilyen varázslatos éjszakán sem lehet ideges..

Egy ilyen ünnepen a kemény munka is kivétel. Ne feledje a mondást arról, hogyan ünnepli az új évet, és töltse azt.

A szilvesztert varázslatosnak tartják. És minden vágynak teljesülnie kell. Különösen, ha gazdagságról álmodozik, akkor abban a pillanatban, amikor az ünnep javában tart, akkor egy zsebébe kell helyeznie egy számlát, amelynek nagynak kell lennie. Egy ilyen cselekvés minden bizonnyal vagyont vonz számodra tevékenységed pénzügyi oldalán. Ennek a vagyonnak a vonzására érdemes zajt is kelteni a házban, ha a csengőóra után csörög a rubel és a koppen.

Nos, a már elmondottakon kívül nem szabad megfeledkeznünk a 3 vágyról, amelyeket egy papírlapra írnak, és a csengőóra alatt elégetik. Magukat a hamut egy pohár pezsgőbe dobják, az ital részeg. Úgy gondolják, hogy ezek után minden kívánságnak valóra kell válnia..

hogyan töltsük a régi évet és találkozzunk az újjal

Pirítósok az óévre

Ha a mottója: – Találkozzunk együtt az új évvel, akkor ezt nem teheti meg lakoma és pirítósok nélkül. Ezért összegyűjtöttük Önnek a legjobb újévi pirítósokat, amelyek felvidítják és pozitív töltéssel töltenek el.

Emeljük fel a szemüvegünket a távozó évre

A legjobbnak a jövőben és a jelenben

Amiért szerettek, amiért álmodtak

A boldogságért, ami valahol útközben késett

Problémáinkért és hibáinkért

A jó érzésekért, szeretett mosolyok,

A kristály csengésére a havas síkság felett

Új barátokért, szerelemért, reményért!

***

Sok boldogságot és sok sikert

Kopogtat minden házban!

Nem szabad másképp lennie

Ebben az évben, amire várunk.

Hogy minden terve megvalósuljon

Az álmok valóra válnak

Így szerencséd van kicsiben és nagyban

Az eltelt évre megemeljük a szemüvegünket!

***

Május a kimenő új év

Minden problémát magával visz!

És egy új szeretetet és örömet hoz nekünk!

Kellemes Ünnepeket!

***

Emeljük fel a poharainkat, hogy az óév búcsúja eltérjen az állomáson lévő vonat huzaljaitól: a kimenő vonat elviszi a barátokat és a szeretteit, és a kimenő év hozza el nekünk!

Igyunk, hogy örökké így maradjon!

***

Még egy kicsit, és a harangszó

Bejelenti nekünk, hogy az óév

Visszavonhatatlanul búcsúzik tőlünk

Halkan a múltba fog menni.

De mégis, amíg még velünk van,

Emeljünk pohárköszöntőt erre az évre!

Sokat elértek a barátokkal,

És mennyi minden vár még ránk!

Édes pillanatokat adott az évnek,

Kóstoljuk meg a szerencsét,

És az epifániák meglátogattak minket,

És annyi probléma megoldódott!

Az óévre nevelünk

Pohár jó bor.

Becsülettel látjuk őt,

Az óévre a fenékig iszunk!