Hogyan készítsünk moduláris festményt saját kezűleg otthon. Videó

A moduláris festmények felváltották a fotópapírt, és minden modern belső térben népszerűek. Segítségükkel ékezeteket helyezhet el a szobában, és hangsúlyozhatja a tervezési ötletet. Kínálunk Önnek, hogy megtanulja, hogyan készíthet moduláris festményt saját kezével otthon. Most spórolhat a késztermék vásárlásán, és hozzáadhat élvezetet a szoba dekorációjához.

Bővebben a cikkben: Moduláris festmények a belső térben

Mesterkurzus: moduláris festés saját kezűleg

Mielőtt elkezdené moduláris kép készítését, el kell döntenie a kompozíciók méretét és alakját. Mind a szimmetrikus, mind az aszimmetrikus készletek eredetiek.

Mielőtt elkezdené a moduláris festmény készítését, el kell döntenie a méretet és a méretet

Nem kell professzionális tervezőnek lennie ahhoz, hogy moduláris festményt készítsen saját kezével. Elég, ha kiválasztja a megfelelő gyönyörű képet, és szövetre vagy papírra nyomtatja.

Nem kell professzionális tervezőnek lennie ahhoz, hogy moduláris festményt készítsen saját kezével. D

A képek gyönyörűek lesznek, ha egyenletes kereteket készítenek forgácslapból vagy rétegelt lemezből. A keretek lehetnek négyzet alakúak vagy téglalap alakúak, minden attól függ, hogy milyen elképzelése van egy modellfestéshez. Kép nyomtatásakor vegye figyelembe a keret méretét, hogy szépen rögzíthesse rajta a képet.

Az artines gyönyörű lesz, ha egyenletes kereteket készít forgácslapból vagy rétegelt lemezből. A keretek lehetnek négyzet alakúak vagy téglalap alakúak, minden attól függ, hogy milyen elképzelése van egy modellfestéshez. Nyomtatáskor rizs

Ha tud festeni, akkor készítsen vásznakat és olajfestékeket. Rögzítse a vásznat az előre elkészített keretekhez tűzővel, és kezdje el rajzolni. Ha nem rendelkezik professzionális művész készségeivel, kipróbálhatja a festést pamutra vagy selyemre. Valamilyen képet tehet egy vékony szövet alá, és csak rajzolhatja újra.

Ha tud festeni, akkor készítsen vásznakat és olajfestékeket. Rögzítse a vásznat az előre elkészített keretekre

Amikor felvázolja a mintát a szöveten, elkezdheti díszíteni. Az otthon készített moduláris festményeket csak akkor szabad a falra akasztani, ha teljesen megszáradtak. Ha kívánja, felszerelhet háttérvilágítást a belsejébe, majd este a moduláris festmények romantikusak és eredetiek lesznek.

Amikor felvázolja a mintát a szöveten, elkezdheti díszíteni. Az otthon készített moduláris festményeket csak akkor szabad a falra akasztani, ha teljesen megszáradtak. Ha szükségesFotó egy gyönyörű moduláris festményről

Nézze meg a mesterkurzust a videóban: 

Még mindig kétséges, hogy moduláris képet kell készítenie egy lakás falának díszítéséhez? Akkor értékelje ezen kompozíciók előnyeit:

Még mindig kétséges, hogy moduláris képet kell készítenie egy lakás falának díszítéséhez? Akkor értékelje ezen kompozíciók előnyeit:

  1. Lehetővé teszi a mozgás illúziójának létrehozását.
  2. Hangsúlyozza az exkluzív belsőépítészetet.
  3. Rejtse el a fal egyenetlenségeit.
  4. Segít ékezetek kialakításában a belső térben.
  5. Adjon egyedi megjelenést a bútoroknak.

Még mindig kétséges, hogy moduláris képet kell készítenie egy lakás falának díszítéséhez? AzutánFotó egy moduláris festményről

Hogyan moduláris képet készíteni csináld magad otthon, most már tudod, csak azt kell eldönteni, hogy milyen anyagokból. Természetesen vásárolhat kész kompozíciókat, de akkor nem tudja hangsúlyozni a belső tér egyéniségét..