hogyan ünnepeljük a kakas évét

Valószínűleg mindenki sokáig szeretne emlékezni a szilveszterre. Valóban sokan várjuk az Új 2017 eljövetelét. Az elkövetkező 2017 a Vörös (Tűz) Kakas éve lesz. És mindenki tudja, hogy ezt a madarat megkülönbözteti a szigorú hozzáállása és komolysága. De ennek ellenére egy ilyen madár nagyon igazságos. Ha azt szeretné, hogy ez a báli madár idén kedvező legyen Önnek, akkor megfelelően ünnepelje meg az új évet. De hogyan kell megfelelni a kakas új 2017 -es évének, ebben a kiadványban elmondjuk.

Hogyan ünnepeljük helyesen a Kakas évét? Hasznos tippek

Annak érdekében, hogy 2017 -ben ne hagyja el a boldogságot, otthoni légkörben kell ünnepelnie az új évet. Hívja meg barátait a helyére, gyűjtse össze az összes rokonát. Miért érdemes ezt megtenni? Mindezt azért, mert a kakas baromfi. És ha étterembe mész, nem valószínű, hogy tetszeni fog neki. Ezért jobb otthon ünnepelni ezt az ünnepet..

Hogyan díszítsünk egy házat a 2017 -es újévre.

Annak érdekében, hogy az újév sokáig emlékezetben maradjon, előre át kell gondolnia az ünnepi programot. Ezenkívül ne felejtse el figyelni az ünnepi dekorációra..

találkozunk 2017

Háza vagy lakása dekorációjában fejezze ki személyes figyelmét a Tűzkakasra. Ebben az esetben használja ennek a nemes madárnak a kedvenc színeit a ház kialakításában. Fedje le az ünnepi asztalt arany vagy piros terítővel. Keresse meg a megfelelő szalvétákat. A ház dekorációja fonott vagy fából készült dekorációs elemeket is tartalmazhat. Ezenkívül ne felejtsen el más otthoni dekorációs tippeket..

 1. Tehát az ünnepi asztal dekorációjának tartalmaznia kell egy terítőt és természetes vászonból készült szalvétákat. Gyönyörű és praktikus egyszerre..
 2. Adjon kényelmet otthonának. Használjon kockás mintás takarókat és szőnyegeket.
 3. Rendeljen otthon cserépedényeket és vázákat. Ne feledje, hogy a Tűz Kakas imádni fogja ezt.
 4. Az újévi dekoráció aranyos és érdekes csokrokat tartalmazhat, amelyeket egyszerű virágokból készítettek..
 5. Nagyon könnyű szokatlan dizájnt adni egy háznak. Használnia kell polushki-t vagy törülközőt, amelyeket kézzel hímeznek.

hogyan kell helyesen megfelelni a kakas évének

A fenti szabályok mellett az otthon díszítéséhez bátran használjon különféle dolgokat és kézműves termékeket, amelyeket saját maga készített. És mindenképpen használja a Kakas képeit az otthon díszítésének különböző változataiban. Lehet:

 • mindenféle mágnes,
 • fa figurák,
 • Plüss játékok,
 • rajzok.

találkozunk a piros tűzkakas új 2017 -es évével

Nagyon szokatlan és ugyanakkor a rögtönzött fészek nagyszerűen fog kinézni a ház dekorációjában. Tegyen azonban mandarint vagy almát. A csokitojás is jó. Ne feledje, hogy így gazdagságot és sikert vonz otthonába..

hogyan ünnepeljük a kakas évét

Milyen ruhát válasszon az újévi ünneplésre.

Ebben a cikkben arról beszélünk, hogyan üdvözölhetjük a Tűz Kakas új 2017 -es évét. És a fenti pontok mellett figyelnie kell az ünnepi ruhára. A 2017 -es szimbólum valójában az egyszerűséget értékeli. De az egyszerűség nem látszat. Ebből az következik, hogy szilveszterkor nagyon fényesen kell kinéznie. És mindez azért van, mert maga a kakas egész életében fényes és látványos ruhákat visel..

A szilveszteri nők élénk színű ruhákat választhatnak. A piros, arany és narancssárga ruhák nagyon jól fognak kinézni. A ruhák bármilyen hosszúságúak és vágásúak lehetnek. A gyönyörű hölgyek viselhetnek hosszú és rövid ruhákat is. Itt nincs külön panasz. De érdemes sikeres kiegészítőket és egyéb ékszereket felvenni a képhez..

helyesen ünnepli a kakas évét

hogyan ünnepeljük a kakas új 2017 -es évét

A férfiak esetében külön ajánlások is vannak a megjelenésükre vonatkozóan. Ha klasszikus öltönyben ünnepli az új évet, akkor klasszikus szabású öltönyt válasszon. De a klasszikus jelmez mellett vannak más ruhák is, amelyekben ünnepelheti az ünnepet. Például viselhet: pólót, inget vagy jumpert. De mindezeknek élénk színűnek kell lenniük. Vagyis érdemes olyan ruhákat választani, amelyek piros, sárga vagy bordó háttérrel rendelkeznek. Általában egy embernek szilveszterkor elegánsnak és ügyesnek kell lennie..

a kakas éve, hogyan kell öltözni egy férfit

Néhány tipp az asztal díszítéséhez.

Az asztalterítés szintén fontos szempont. Maximális figyelmet kell fordítania rá. Ebben az esetben használjon koszorúkat, amelyeket maga sző. Ügyeljen arra, hogy színes szaténszalagokkal díszítse őket. Rakjon ki ilyen koszorúkat az ünnepi asztalra, és könnyedén felakaszthatja őket a ház körül..

Az ünnepi asztal dekorációjának gyönyörű gyertyákat kell tartalmaznia az eredeti kialakításban. És arra is érdemes emlékezni, hogy az asztalterítést az alábbiak szerint kell elvégezni: sárga, piros, arany és narancs..

találkozunk a piros tűzkakas új 2017 -es évével

hogyan ünnepeljük a kakas évét

Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

Annak érdekében, hogy megtanulja, hogyan kell helyesen megünnepelni a Kakas új 2017 -es évét, olvassa el ezt a kiadványt. Miután elolvasta, megtanulja, hogyan kell mindent helyesen megszervezni, hogy ez az ünnep sokáig emlékezetes maradjon..

ünnepeljük a kakas új évétA karácsonyfát minden új év kötelező attribútumának tekintik. És ajánlott maximális figyelmet fordítani a díszítésére. Az új 2017 -es évben mindenféle játék, talmi és gyöngy nagyon jól fog kinézni a fán. Mindezeket az elemeket azonban piros és arany színben kell elkészíteni. És hogy a fa ünnepélyes legyen, használjon különböző színű és méretű füzéreket a díszítésében.

A szokásos dekorációk mellett díszítse erdei szépségét: mandarinokat, édességeket és dióféléket, amelyeket a karácsonyfára akasztanak. Adjon hozzá gyöngyöket és töltött játékokat is. Ennek eredményeként minden egyszerű és szép lesz egyszerre..

És mit szolgáljon fel a vendégeknek?

Ma sok háziasszony előre átgondolja az ünnepi menüt. És ha a Kakas és a vendégek tetszését szeretné elérni, akkor emlékezzen néhány ajánlásra.

 1. Állítson házi süteményt vagy lepényt a bulija középpontjába. Sőt, minél nagyobb a pite, annál jobb. Különféle házi süteményeket is elhelyezhet az asztalon. A pite és a különféle házi sütemények kellemes ízűek lesznek. És az ilyen tulajdonságok segítenek egy igazán otthonos légkör kialakításában..
 2. Tehát a 2017 -es év ünneplése megéri az olcsó, de kiadós ételeket. A kakasod imádni fogja a takarékosságodat.
 3. Az ünnepi asztalon friss zöldeknek kell jelen lenniük. Készíts könnyű zöldségsalátákat. Ezenkívül ne felejtse el vágni a gyümölcsöt..
 4. De forró ételekhez szerezzen edényeket. Nagyon egyszerű és finom lesz. Ezenkívül nagyon eredeti lesz az újévi asztalon..

hogyan lehet találkozni 2017

Végül

Ebben a cikkben felsoroltuk a legfontosabb tippeket, amelyek segítenek az újév helyes megünneplésében. Ne feledje ezeket a nem trükkös tippeket, és akkor sikerülni fog. A szilveszter pedig felejthetetlen ünnep lesz.