hóember jelmez egy gyermek számára saját kezével

Talán emlékszel gyerekkorából, hogy anyád milyen ruhába öltözött az újévre? Biztosan karácsonyfák vagy hópelyhek voltatok? Talán egy hónap vagy petrezselyem? Ezenkívül a Hóember jelmez mindig nagyon népszerű. Fiúk szoktak öltözni a Hóemberben. És ma egy lehetőséget találtak ki a lányok számára. Mai cikkünkben megvizsgáljuk a különféle típusú öltönyök készítésének utasításait. Mivel a gyerekek előadásai és matinéi a sarkon vannak. És csak egyszer, újévi jelmez vásárlása a növekvő baba számára egyszerűen nem jövedelmező és nem irracionális. Újabban óriási szövethiány volt a piacon; ez a ruha sima papírból vagy nagyon sűrű cukortasakokból készült. Ezenkívül tüllöt és lepedőket is használtak. A fonalat egy lufira is feltekercselték, és ragasztóval bevonták. És a teljes szárítás után a ballon felrobbant, és a lábakon lyukakat vágtak a kapott labdába. Jelenleg sokféle anyag van a piacon. Ezért az újévi jelmezek nagyon reálisak és gyönyörűek..

DIY hóember jelmez gyermek számára habgumiból

Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számára. Kezdjük. A Hóembernek általában három golyója van. A jelmezben, amelyet fontolgatunk, a fej a harmadik labda lesz. A legjobb, ha kis vastagságot választ, különben nehéz lesz dolgozni. És a baba fülledt és kényelmetlen lesz.

hóember jelmez egy gyermek számára saját kezével

Öltöny készítéséhez szükségünk van:

 • Papír vagy tapéta.
 • Egy méter vékony habgumi.
 • Fekete és kék.
 • Ragasztó pillanat.
 • Fehér ruhával – 1 méter.

Előrehalad:

 1. Először el kell vennie a lapokat, és ki kell vágnia a sablont. Alább megtalálod. Az első részlet kibővült. A legkisebb golyónak négy részre van szüksége, a nagyobbra pedig öt. Ezeket tűzőgéppel kell összekapcsolni..
 2. Kell két üres hely. Szükségesek ahhoz, hogy pontosan megértsük, milyen méretű golyókat kell készíteni, mivel a csecsemőknek különböző korú szüleik vannak. Vegyen habgumit, karikázza meg az alkatrészt, és próbálja szorosan a papírmintát az előző sorokhoz nyomni. Most ki kell vágnia őket az illesztési szakaszok vágása nélkül. Szükséges ragasztót alkalmazni a kapott szakaszokra. Most már csak varrni kell őket. Öt sarokból feneket kap..
 3. Ezután ragasztania kell a tetejét, és ki kell vágnia a karok lyukait. Ezután ellenőriznie kell, hogy gyermeke kényelmesen viseli -e az öltönyt..
 4. A következő lépés a két golyó összevarrása. És ismét ellenőrizni kell a kényelmet.
 5. Most meg kell mérnie a legszélesebb pontot. Vegyünk egy méter szövetet, és terítsük szét sík felületen, félbehajtva. Marad a varrás a zsák és húzza át a habgumi. Kézzel varrhat, majd felhúzhatja a habot.
 6. Annak érdekében, hogy a jelmez többé -kevésbé hasonló legyen a Hóemberhez, egy rugalmas szalagot vagy húrt kell behelyezni a nyak mentén és alatta. Képes lesz felvenni az egyenetlen éleket és létrehozni a kívánt kerekességet. Ezenkívül ne felejtsük el az illesztést. Most vegye be a fonatot, és varrja körbe a karfurat, az alsó és a nyakkivágás szélein..
 7. Három kört kell kivágni a fekete filcből. Ez lesz a gomb teteje. A hangerő növeléséhez be kell helyeznie egy kis darab laminált hátlapot. A hátoldalon pedig az anyag maradványait kell használni.
 8. A következő lépés a gombok varrása. Ne felejtse el betölteni a tölteléket. A gombokat tetszés szerint alakíthatja, most varrja az öltönyhöz.
 9. Kezdjünk vödröt készíteni a fejhez. Ehhez a munkához mérje meg a baba fejét, és mérje meg a kapott hosszúságot egy nemezcsíkon. Kicsit lekerekítheti az egyik oldalt. Most össze kell kötni és varrni a végeket. Ezután ki kell nyitnia a vödröt, és egy filcdarabra, körre kell állítania. Ez megadja a vödör tetejét. Vagy egyszerűbben az alját. Ragasztjuk vagy varrjuk. Ugyanebből a filcből ki kell vágnia az ilyen félkör alakú részleteket. Most a vödörhöz kell varrni egymástól egyenlő távolságra. Díszíthető talmi vagy flitterekkel. Ezt a mesterkurzust megtaláltuk az Ön számára a Boarding Network -en. És nagyon szerettük őt.

hogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számárahogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezt

Lépésről lépésre utasítások Hóember jelmez készítéséhez párnázott poliészterre

Itt arról beszélünk, hogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezt. És most megvizsgáljuk Önnel a terjedelmes öltöny készítésének lehetőségeit. Például a papírt a poliészter párnához varrhatja.

Néhány szó a szövetről! Válasszon puha és sűrű szövetet. Vásároljon velúr, filc.

Előrehalad:

 1. És minden nagyon könnyen elkészíthető. El kell vennie a baba pólóját, és meg kell jelölnie a méretét egy párnázott poliészterre stb..hóember jelmez egy gyermek számára saját kezével

 1. Ezután a párnázott poliészter oldalait a minta varratos oldalához kell varrni. Most varrja három helyen kézzel vagy írógéppel. Továbbra is kiderül, feldolgozza a széleket cérnával vagy szalaggal.
 2. Gombokkal díszítheti.hóember jelmez egy gyermek számára saját kezével
 3. Marad a fejdísz készítése. A sapka fejdíszként szolgálhat. A tetejét poliészterrel, fehér anyaggal kell bevonni, és hóember arca alá kell díszíteni. A kép teljes ismétléséhez viselhet fekete, barna vagy fehér hosszú ujjú blúzt gyermeke számára. Tehát utánozhatod a pálcát.hóember jelmez egy gyermek számára saját kezével

Hogyan készítsünk gyorsan és szépen hóember jelmezt az új évre egy fiú számára – mesterkurzus

Ha nem tudja, miből készíthet hóember -jelmezt, akkor ebben a cikkben részletes válaszokat talál. Most beszéljünk egy hasonló öltöny gyors létrehozásáról..

miből lehet hóember jelmezt készíteni

 • A varráshoz hasonló módon a baba méretéhez illő öltönyt fogunk használni. A szövethez egy kabátot kell rögzíteni. Az anyag ebben az esetben eltérő mennyiségben eltűnhet, mivel a gyerekek különböző korúak. Talán egy méter elég neked, és talán több is..
 • Ezután körbe kell karikázni a kabátot tkni -n. Most már csak a minta levágása marad. Ezután meg kell tennie a hátsó és az elülső részt. Szükséges az alkatrészek elhelyezése és kézi söprés. Ebben az esetben szabadon kell hagynia az alsó karnyílásait és a nyak helyét.
 • Tegye ugyanezt a nadrággal. Az Ön kényelme érdekében a mintát csak az egyik lábán jelölheti meg, ha az oldalsó részt egyszerűen az anyag hajtásához mozgatja. Ezzel egy nadrágszár jön létre. És kettőre van szükségünk.
 • Ha minden részletet meg akar varrni, akkor a minta lesz az eredmény. Minden varrat varrható varrógépen. Továbbra is meg kell dolgozni a rugalmas szalagok helyét a nadrág közelében. Szükséges két centiméterrel hátrébb lépni a szélétől, és felhúzni. Készítünk egy sort, hagyjunk egy kis részt nem varrva.
 • A fennmaradó lyukon keresztül rugalmas szalagot kell behelyezni. Ehhez a munkához használhat egy csapot, rögzítve azt a rugalmas széléhez.
 • Továbbá a láb alját szűkíteni kell, szép redőket adva. Ezután dolgozza át a nyakkivágást és a karfát a széleket behúzva. Sálat is készíthet. Tizenhárom különböző színű gyapjú csíkra van szükség. Csík mérete 5 * 10.
 • Most a csíkot félbe kell hajtani, és a széleket varrni. Maradt, ha sík felületre helyezi őket és csatlakoztatja. A fejdísz különböző lehet. Díszítse az öltöny felső részét gombokkal. Most keressen tornacipőt, kesztyűt. A blúz alsó részét rugalmas szalaggal meghúzhatja a hangerő növelése érdekében.

hogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmeztmiből lehet hóember jelmezt készítenimiből lehet hóember jelmezt készítenimiből lehet hóember jelmezt készítenimiből lehet hóember jelmezt készítenimiből lehet hóember jelmezt készíteni

Egy egyszerű és egyszerű módja annak, hogy öltönyt hozzon létre hulladékanyagokból

Ha figyelmesen elolvasta ezt a cikket, akkor biztosan képes lesz saját kezével varrni egy hóember jelmezt egy gyermek számára. Most bemutatjuk a figyelmét egy lehetőségnek egy gyors öltöny készítésére egy fiú számára. A kényelem érdekében használhat szekrény elemeket.

miből lehet hóember jelmezt készíteni

Főzni kell:

 • Hosszú női fehér ujjatlan póló.
 • Baba ing.
 • Fekete gyapjú.
 • fehér sapka.
 • Lenvászon.

Előrehalad:

 1. Először három kerek darabot kell kivágni fekete gyapjúból. A gombok alapjául szolgálnak..
 2. Most vágja ki őket, és varrja fel apja vagy anyja pólójának elejét. A póló alját össze kell hajtani és össze kell varrni, az egyik szélét varratlanul kell hagyni.
 3. Ezután helyezze be a gumit és húzza meg. A szemeket ki kell vágni egy darab fehér filcből. A fennmaradó fekete szövetből kisebb átmérőjű köröket kell kivágni, és a fehérre kell ragasztani. Így gyönyörű szemeket készítünk. Marad a ragasztás a kupak tetejére.
 4. Vegyünk narancssárga filcet és készítsünk kifolyót. Ehhez a munkához meg kell vennie egy filc háromszöget, tekerje fel egy kúppal, és vágja le a felesleget. A széleket úgy kell varrni, hogy a kúpunk ne nyíljon ki, és a sárgarépát a szemek közötti kupakhoz rögzítjük.
 5. A hajat bozontos huzalból vagy bozontos fonalból kell készíteni. Ehhez le kell vágnia hat darab tíz centiméteres darabot, és varrni kell őket a kupak tetejére..

hogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezthogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezt

Gyönyörű ötletek lányoknak

Ahogy fentebb ígértük, ebben a részben a lányok jelmez -ötleteiről fogunk beszélni. Itt minden nagyon egyszerű és könnyű. De mégis, jobb, ha mindent vizuális példával lát. Az alábbi képen egy öltöny készítésének leírását adtuk. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a műszőrme lépésről lépésre szóló utasításával.hogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezt

Fehér blúzzal és tutuval nagyon szép lesz! A szoknya ideiglenesen a garbóhoz varrható, és íjjal díszíthető.hogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezt

És itt van a szoknya díszítésének ötlete!

hogyan készítsünk karácsonyi hóember -jelmezt

Hóember jelmezek gyerekeknek mintákkal

A hóember jelmez két változatban készül: blúz rövidnadrággal és nadrággal, vagy kombiné.hogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számára

Ezt a mintát itt használhatja..

hogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számára

És itt van egy kombinált változata egy mintával.

hogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számára hogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számára

És itt van még egy érdekes ötlet Olafról a Frozen rajzfilmből!

hogyan készítsünk hóember jelmezt egy gyermek számára

Érdekes ötletek inspirációhoz

És itt van még sok más ötlet, amelyek tetszhetnek. Csak nézd!

Eredeti öltöny piros sállal és sapkával!

miből lehet hóember jelmezt készíteni

Egyszerű változat nadrággal és blúzzal!

miből lehet hóember jelmezt készíteni

A nagy gombok nagyon jól néznek ki.

miből lehet hóember jelmezt készíteni

És ezt az öltönyt sál és kalap díszíti.miből lehet hóember jelmezt készíteni

És itt vannak a hosszú és rövid öltönyök!miből lehet hóember jelmezt készíteni

A fejhallgató ötlete is nagyon jó.!

miből lehet hóember jelmezt készíteni

Kalap és sárgarépa készítése

Most nézzük meg a henger készítésével kapcsolatos utasításokat. Ez a munka nem lesz nagyon nehéz az Ön számára. A cilinder teljesen viselhető bárki feje felett. Egyszerűen hajtűvel vagy gumiszalaggal tartják. Az elkészítéséhez három rész szükséges. A képen egy csík és két kör látható. A csík szélessége a henger magassága, hossza pedig az első kör átmérője. A legelső kört belülről kell vágni, vannak vonalak.miből lehet hóember jelmezt készíteni

A második körön vágásokat kell végezni a megjelölt körvonalig. Most a csíkot hengerbe kell tekerni.hóember jelmez egy gyermek számára saját kezével

Ezután a második körnél be kell illesztenie a vágási juttatásokat a hengerbe, és ragasztania kell őket. Az első kör a kalap pereme lesz. Középen ragasztania kell a kapott szerkezetet. Annak érdekében, hogy a hóember orra jól tartsa, rugalmas szalagot kell kötni a széleihez. Általában a füléhez vagy a fejéhez tapad..

miből lehet hóember jelmezt készíteni

Ez minden! Boldog újévet kívánok!