Japán órák

A cikk bemutatja a legjobb japán órákat. A Japánban gyártott órákat mindig kiemeli a funkcionalitás, a pontosság és a legújabb fejlesztések használata. Nézd meg, a legjobb japán órák.

Az Orient fél évszázada egyedülálló technológia felhasználásával gyárt óraórákat. Az Orient 300M Diver nagyon jól fogy. Az óra a víz alatti úszáshoz készült. A vastag acéltoknak és a rendkívül tartós zafírüvegnek köszönhetően több száz méteres mélységig is áthatolhatatlanok maradnak. Az acél karkötő könnyen megváltoztatja méretét. A vonzó formájú számlap fekete és narancssárga színben kapható.

Casio építmény

A Casio mindig is előtérbe helyezte óráinak funkcionalitását. A Casio Edifice a hagyományos magas funkcionalitás mellett vonzó dizájnnal rendelkezik. Az óra volumetrikus tárcsával van felszerelve. A kvarc szuperpontos mozgás, a napelemes töltés és a hosszú élettartam népszerűvé teszi ezt a modellt a japán órák rajongói körében..

Polgári aláírásgyűjtemény

Az új Signature kollekció férfi karóráit a felhasznált alkatrészek legmagasabb minősége jellemzi. A kivitelezés magasabb, mint az átlagos japán óra. A napelemek, a hűvös karkötők, a tükröződésmentes zafírkristály, a stílusos kialakítás és a magas funkcionalitás ellenállhatatlanná teszik őket. A mozgást kézzel állítják össze. A minőség alig különbözik a svájci órák minőségétől, és az ár észrevehetően alacsonyabb.

Seiko Sportura

Ennek a márkának az óráit vörös és fekete színek jellemzik, narancs hozzáadásával. A kerek számlap és a hatszögletű tok eredeti kombinációja. A számlap könnyen olvasható, kvarc mozgás és zafír kristály. Az acél tok harmonikusan illeszkedik az acél karkötőhöz.

Citizen Eco-Drive Promaster

Ez az óra bármilyen élethelyzetben használható. Jól működnek víz alatt, szárazföldön és még a magas levegőben is. Képesség nyomon követni az időt az időzónákban, időkorrekció atomórával, naptár az életre, számos riasztás és sok más funkció, amelyeknek nincs elég ideje használni.