Összecsukható étkezőasztal

Az étkezőasztalok két nagy csoportra oszthatók.

A fő különbség az összecsukható asztalok között a hasznos terület növelésére használt mechanizmusok. Különös figyelmet kell fordítani a mechanizmus jellemzőire. Az összecsukható asztal megbízhatósága és hosszú távú használata a munka minőségétől függ. Jó lenne, ha a segítségével könnyedén működőképes állapotba hozhatnánk az asztalt, de maga a mechanizmus nem volt látható. Összecsukható étkezőasztal megbízható szállítótól – ez a megfelelő megoldás.

A második csoportba nem összecsukható táblázatok tartoznak. Megbízhatóan működnek, mert egyszerűen nincs mit megtörni bennük. Nincs csuklójuk, ami mindig jelen van az összecsukható asztalokon. De ha ugyanaz a hely a konyhában, az összecsukható asztal lehetővé teszi, hogy sokkal több barátot, ismerőst, rokonot helyezzen el.

Az összecsukható étkezőasztalok jellemzői

A lehajtható mechanizmus a legegyszerűbb. Csak meg kell fordítani az asztal felületét 90 fokkal. Ezt követően az asztal felső részét el kell választani és le kell engedni az asztal üres részére..

Csúszó mechanizmussal az asztal működőképessé tétele egy kicsit több időt vesz igénybe. Szükséges az asztal két felét különböző irányokba tolni ütközésig. Sőt, a legjobb ezt következetesen tenni. Vegye ki az asztal alá rögzített középső részt, és helyezze a középen lévő üres helyre. Ezután mozgassa mindkét felét úgy, hogy mindhárom rész szorosan össze legyen kötve. Vannak modellek, amelyekben az alkatrészek ebben az állapotban rögzíthetők a megbízhatóság érdekében.

Összecsukható asztalok – tervezési jellemzők és közös gyártási anyagok

A szinkron csúszó kialakítás lehetővé teszi, hogy csak az asztal egyik felére gyakoroljon erőt, mert a másik fele automatikusan elvégzi ugyanazt az eljárást. A betét mechanizmussal is rendelkezik, amely kis nyomással a kívánt helyre mozgatja.

Az étkezőasztal betéte általában 32-37 cm. További 5 hüvelyk mindkét oldalon további két vendég elhelyezésére szolgál.

A leggyakoribb összecsukható asztalok laminált forgácslapból készülnek. Az ilyen asztalok borítása drága fafajokat utánoz: cseresznye, tölgy, bükk. Az asztalok vonzó árúak és jól néznek ki. Ideálisak kis konyhák tulajdonosai számára..