Szövetek kiválasztása üzleti célokra: mire kell figyelni ömlesztett megrendeléskor

A szabás egy jövedelmező üzlet, amely hosszú évekig nyújthat Önnek. A kiegészítőkkel vagy dekorációs elemekkel ellentétben a ruházat alapvető szükséglet: egy modern ember nem tud nélküle, valamint étel és víz nélkül. Ezért egy atelier vagy akár otthoni gyártás létrehozása hatékony ötlet egy vállalkozás számára. De bölcsen kell megközelíteni a szervezetet, például, ha rendelni szeretne szövetek nagykereskedelme, fontos sok árnyalatot figyelembe venni. Beszéljünk róluk.

Szövetek kiválasztása üzleti célokra: mire kell figyelni ömlesztett megrendeléskor

Hogyan válasszuk ki a szövetet a ruházati cikkek gyártásához

Vállalkozás indításakor át kell gondolni, hogy pontosan mit és hogyan fog varrni. Ha olyan műtermet tervez, ahol megrendelésre készítik el a dolgokat, akkor nem kell sok szövetet vásárolnia. A legjobb, ha kis mennyiségekről egyeztetünk a szállítójával. Az ügyféllel megbeszéli az anyagot, a színt és megrendeli a kívánt szövetet. Néha a vásznat a szolgáltatások vevője hozhatja. Idővel tudni fogja, melyek a legnépszerűbb szövetek, és képes lesz ömlesztve rendelni őket..

Ha kis termelést szeretne megnyitni, akkor jobb, ha azonnal tömeges megrendelést készít az anyaghoz. Igaz, bölcsen kell választani a pozíciókat. Fontolja meg az alábbi kérdéseket, hogy segítsen eldönteni, melyik szövet a legjobb az Ön számára:

  1. Milyen ruhákat varrsz? Minden ruhásszekrénynek saját ismerős anyaga van. Tehát az esőkabátokat esőkabát szövetből, pongyolából és otthoni öltönyből varrják – frottírból, velúrból, velsoftból stb..
  2. Kinek tervezel varrni? Ha ezek gyerekeknek való dolgok, akkor jobb, ha fényes anyagokat veszünk, gyönyörű rajzokkal. A férfiaknál gyakrabban vásárolnak semleges árnyalatú sötét szöveteket – fekete, szürke, kék, barna. A nők inkább a könnyű anyagokat részesítik előnyben – bézs, őszibarack, fehér.
  3. Mi a költségvetése? A legtöbb ruhatár különféle anyagokból varrható. Például a takarók flanelből vagy velsoftból készülhetnek. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei, de az egyik biztosan olcsóbb. A költségvetés megtakarítása döntheti el a választást. A lényeg az, hogy ne vásároljon túl olcsó szövetet, mert általában rossz. A rossz minőségű termékek gyakran elriasztják a vásárlókat.

Jó, ha szállítója kész megrendelést összeállítani különböző tulajdonságú szövetekből. A különböző színek és anyagok sok rugalmasságot biztosítanak. De ha a lehetőségek korlátozottak, próbálja meg előnyben részesíteni a semleges színű, sokoldalú vásznat..

Miért érdemes nagy mennyiségben online rendelni??

Olcsóbban vásárolni és drágábban eladni minden vállalkozás lényege. Ezért a megtakarítás kérdése mindig megéri, még akkor is, ha VIP termékeket készítünk. Minél többet takarít meg az értékesítő (ésszerű keretek között), annál többet tesz a zsebébe. Tehát vásárláskor gondoljon arra, hogy hol lesz jövedelmezőbb szövetet vásárolni. Általában az interneten keresztül sokkal érdekesebb ajánlatot találhat, mint személyesen a városában..

Az online rendelés további előnyei:

  • nagyobb szövetválaszték, különösen, ha kisvárosban tartózkodik;
  • a vásárlás kényelme. Megnézheti az árut, miközben otthon ül a laptopjával. Nem szükséges elmenni valahova egy raktárba, vagy katalógust kérni egy cégtől. Természetesen nem fogja megérinteni a szövetet, de ha szeretné, beleegyezik, hogy elküldi a katalógust mintákkal;
  • szállítás a szükséges helyre. Az online áruházak már az áruk szállítását célozzák. Általában sokkal könnyebb megegyezni velük a köteg kényelmes módon történő elküldésében..

A szövetek ömlesztett online vásárlása jövedelmező és kényelmes. Természetesen ennek a lehetőségnek megvannak a buktatói, de minden cselekvésnek megvannak. A lényeg az, hogy észszerűen mérlegelje az összes ajánlatot, ellenőrizze az áru minőségét az átvételkor és kommunikáljon a szállítóval, mert sok probléma egyszerűen megoldható a vásárlási vagy szállítási feltételek megváltoztatásának kérésével.