kötött húsvéti nyuszi tojászsebekkel

Mindannyian tudják, hogy húsvétkor a kézműves asszonyok rengeteg különféle terméket készítenek ajándéktárgyaknak és ajándékoknak. Ebben az esetben különféle anyagok használhatók. De ha nem szeret bonyolult kézműves alkotásokkal foglalkozni, akkor figyelnie kell egy olyan termékre, mint a húsvéti nyuszi. Érdemes megjegyezni, hogy fonalból készülhet. És lehet horgolni. És ha a kötéssel foglalkozol, akkor a húsvéti nyuszi zsebekkel a tojáshoz. Nagyszerű ötlet lesz az Ön számára. És a kiadvány mesterkurzsa segít abban, hogy helyesen linkelje..

Húsvétra nyulat kötöttünk

 • Tehát a nyúl magassága 25 cm lesz. A felhasznált anyagok:
 • Barna fonal 2 golyó mennyiségben,
 • Piros, krém és fekete fonalak.
 • Egy pár kis lengő szem.
 • Kis harang,
 • Horog száma 3 és 3,5.
 • Pamut töltőanyag,
 • Egy pár barbecue bot,
 • Egy virágcserép, amelynek átmérője 12 lesz

Előrehalad:

A munka teljes menetét a következő fényképek ismertetik. És ha gyönyörű nyulat szeretne kötni, kövesse az utasításokat.

kötött húsvéti nyuszi tojászsebekkel

húsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkel

kötött húsvéti nyuszi tojászsebekkel

A második lehetőség húsvéti nyuszi létrehozására

Annak érdekében, hogy a horgolt húsvéti nyuszi tojás zsebekkel felkelti a figyelmet, meg kell próbálnia szépíteni. A következő nyúl megkötéséhez vegye:

 • 100 gramm szürke fonal. Akril fonal.
 • A nyúl megkötéséhez fehér fonalra van szüksége. Lagúna fonal.
 • Horog nem;.
 • Anyag sintepon töltésére.

húsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkel

Előrehalad:

Kezdjük a fej kötésével. 1 vp -ből 10 db horgolt öltést kötöttünk. Ezt követően minden sorban 6 db horgolt horgolás kerül hozzáadásra. Miután 36 egyedi horgolt képződött az alján, majd kössünk tovább 7 = 13 sort.

húsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkelA 14. sorban minden 6. és 7. oszlop össze van kötve. 6 -szor kell csökkentenie, ennek eredményeként 30 oszlop csökken.

A 15., 5. és 6. sorban az oszlop össze van kötve. Ebben a sorban 24 oszlop csökken.

A 16. 4. és 5. sorban az oszlop már össze van kötve. Itt 18 oszlopot von le..

A 17. sorban 18 db horgolt kötést kell kötni.

A 18. sorban készítsen 3 hüvelyket. Emelőszemek. Ezután 3 dupla horgolt kötést kötünk össze egy hurokban. Ezután 2 dupla horgolást készítünk. Ezeket a műveleteket ötször megismételjük. Az eredmény 6 karosszériaelem. Az egyetlen horgolt öltés középső vita lesz a karosszéria eleme.

A 19. sorban. Ismét 3 emelőhurok kötött. Ezt követően dupla horgolást kötnek az alsó sor középső oszlopába. Az elsőben egy csavart oszlopot kötnek, a horgot behelyezik a munka előtt. Helyezze be a középső oszlop alá, és kösse össze a dupla horgolást.

Ezután kössünk 4 dupla horgolást, 1 csavart dupla horgolást, és így tovább, amíg a sor véget nem ér. A sor egy összekötő oszlop segítségével fejeződik be.

kötött húsvéti nyuszi tojászsebekkelkötött húsvéti nyuszi tojászsebekkelkötött húsvéti nyuszi tojászsebekkelhúsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkelhúsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkelhúsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkel

Ezután a séma szerint kösse össze a nyúl testét, majd a fülét.

Ha kész a nyúl, kössük egy bolyhos fehér cérnával. Ezután a test alja felfelé fordul. És ahol a borda található, be kell akasztani, amikor összekötő oszloppal köt.

húsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkelhúsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkel

húsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkel

húsvéti nyuszi horgolt tojásos zsebekkel

Ezután a szemeket, az orrot hímzik, és az antennákat megkötik.

Húsvéti nyuszi törölközőzsebekkel

Érdemes elmondani, hogy a húsvéti nyuszi zsebben tojáshoz nemcsak fonalból készülhet. Az alábbi ábra megerősíti, hogy törölközőből vagy szalvétából készítheti..

húsvéti nyuszi tojás zsebek diagram

Papír nyúl

A húsvéti nyuszi papírból készíthető. Végezze el a mesterséget az utasítások alapján. Ajánlott a kész terméket élénk színűre festeni..

húsvéti nyuszi tojás zsebek diagram

húsvéti nyuszi tojás zsebek diagram

Végül

Most már tudja, hogyan kell kinéznie egy kötött húsvéti nyuszi tojászsebbel. És már megértette, hogy ennek a csodálatos mesterségnek az elkészítése nagyon egyszerű.