Kézműves káposzta saját kezűleg. Fénykép

Manapság a zöldségeket és gyümölcsöket nemcsak alapanyagként használják kulináris remekművek készítéséhez. A modern tűnők új felhasználási lehetőségeket találtak számukra, és gyönyörű mesterségeket készítenek belőlük. Ezt a művészetet faragásnak hívják. A göndör vágás a bankettasztal igazi dísze lesz, és családtagjait is meglepi. Már írtunk a DIY faragásról kezdőknek, és ebben a cikkben megtudhatja hogyan készítsünk mesterséget a káposztából.

DIY káposzta kézműves

Csináld magad a zöldség- és gyümölcstárgyakkal a gyerekekkel, hogy fejlesszék kreativitásukat és a kézműves szeretetet. Ezenkívül megtanulja, hogyan lehet egyedi dekorációt készíteni az ételekhez saját kezével. A kelkáposzta készítéséhez fehér káposztát, lila káposztát, karfiolt vagy brokkolit használhat..

A karfiol virágzat egyedileg használható, nyárssal vagy fogpiszkálóval összekapcsolva. Egy uszkár vagy bárány eredetinek tűnik a karfioltól. A pofa könnyen elkészíthető gombából és olajbogyóból.

A karfiol virágzat egyedileg használható, nyárssal vagy fogpiszkálóval összekapcsolva. Egy uszkár vagy bárány eredetinek tűnik a karfioltól. A pofa könnyen elkészíthető gombából és olajbogyóból.

A zöldségekből egész kompozíciók és tájképek készíthetők. Ebben az esetben a karfiol ideális cserjék és fák díszítésére..

Ha van egy speciális faragókése, próbálja meg krizantémot készíteni kínai káposztából. Kezdje el a szirmok faragását a szélétől, és fokozatosan közelítse meg a káposztafej közepét..

Ha van egy speciális faragókése, próbálja meg krizantémot készíteni kínai káposztából. Kezdje el a szirmok faragását a szélétől, és fokozatosan közelítse meg a káposztafej közepét.

Miután elsajátította a faragás alapjait, próbálja meg összetettebb kompozíciókat vágni a káposztából. A szakemberek akár valódi arcokat is kivághatnak a káposztából. Ha úgy dönt, hogy káposztát készít, ne korlátozza magát csak erre a zöldségre. Kombinálja a káposztát sárgarépával és céklával, akkor a figurák fényesebbek és szebbek lesznek. A káposztával való munka megkönnyítése érdekében öntsön forrásban lévő vizet a levelek egy részére, majd azok rugalmasabbak lesznek..

Kombinálja a káposztát sárgarépával és céklával, akkor a figurák fényesebbek és szebbek lesznek. A káposztával való munka megkönnyítése érdekében öntsön forrásban lévő vizet a levelek egy részére, majd azok rugalmasabbak lesznek.

Most már tudod készítsen kézműves munkát karfiolból vagy sima káposztából nem olyan nehéz. Kreatív sikereket kívánunk!

Adblock
detector