Diy tökkocsi. Mesterkurzus képekkel

A sütőtök nemcsak jót tesz az egészségének, de kiváló anyag lehet a kézimunkához is. Sokan azt gondolják, hogy csak ijesztő halloweeni arcok készülnek tökből. Ebben a cikkben megtanulhatja, hogyan készítsen gyönyörű, csináld magad tökkocsit. Egy ilyen mesterség minden bizonnyal az első helyet foglalja el a kiállításon, és az üzlet, kávézó vagy vidéki ház belső dekorációjává válik..

Anyagok és szerszámok:

– 3d nyomtató;

– tök;

– éles kés;

– önmetsző csavarok;

– gyertya és gyertyatartó;

– kanál.

Diy tökkocsi

Egy ilyen mesterség elkészítéséhez ki kell használnia az új technológiákat és el kell sajátítania a nyomtatást 3D nyomtatón. Íme a nyomtatóra nyomtatandó részletek. Ne felejtse el figyelembe venni a sütőtök méretét.

tökkocsi a nyomtatón kézművesség 3 d nyomtatón szállítási sablon Egy ilyen mesterség elkészítéséhez ki kell használnia az új technológiákat és el kell sajátítania a nyomtatást 3D nyomtatón. Íme a nyomtatóra nyomtatandó részletek. Ne felejtse el figyelembe venni a sütőtök méretét.

Ha még nincs ilyen technikája, akkor tök kerekeket kell találnia egy régi játékból. Megpróbálhatja ugyanazokat az alkatrészeket fából készíteni, vagy hasonló elemeket vehet fel a kivitelezőtől..

Ha még nincs ilyen technikája, akkor tök kerekeket kell találnia egy régi játékból. Megpróbálhatja ugyanazokat az alkatrészeket fából készíteni, vagy hasonló elemeket vehet fel a kivitelezőtől.A kocsi részletei 3D nyomtatón

Miután a kocsi ajtóinak és ablakainak üres részei készen vannak, rögzítse őket a sütőtökhöz, és karikázza meg egy jelzővel.

Miután a kocsi ajtóinak és ablakainak üres részei készen vannak, rögzítse őket a sütőtökhöz, és karikázza meg egy jelzővel

Győződjön meg arról, hogy minden jel azonos távolságra van..

Győződjön meg arról, hogy minden jel azonos távolságra van.

Ahhoz, hogy a tököt meghámozza a magoktól, le kell vágnia a felső részét, és egy kanállal el kell távolítania az összes magot..

A sütőtök hámozásához le kell vágnia a felső részt, és kanállal el kell távolítania az összes magot.

Ezt követően vágásokat végezhet a megjelölt vonalak mentén. Ezt kívülről kell elvégezni, majd belülről be kell helyezni a műanyag ablakokat..

Ezt követően vágásokat végezhet a megjelölt vonalak mentén. Ezt kívülről kell elvégezni, majd belülről be kell helyezni a műanyag ablakokat.

A kocsi műanyag ablakainak tökéletesen be kell illeszkedniük a nyílásba, ezért próbálja meg nem kivágni a feleslegeseket.

A kocsi tengelyeinek összeszereléséhez az önmetsző csavarok hasznosak lesznek az Ön számára..

A kocsi tengelyeinek összeszereléséhez az önmetsző csavarok hasznosak. Ha az alkatrészeket nyomtatóra nyomtatta, akkor kész lyukak lesznek a csavarokra, ha nincsenek, fúrjon fúróval.

Ha az alkatrészeket nyomtatóra nyomtatta, akkor kész lyukak lesznek a csavarokon, ha nincsenek meg, fúrjon fúróval.

Ha az alkatrészeket nyomtatóra nyomtatta, akkor kész lyukak lesznek a csavarokra, ha nincsenek meg, fúrjon fúróval.

Rögzítse a kerekeket és a tököt a kocsihoz. Annak érdekében, hogy a termék este érdekesnek tűnjön, helyezzen egy gyertyát a közepébe egy gyertyatartóba. Ne felejtse el lefedni a sütőtök tetejét sapkával.

Rögzítse a kerekeket és a tököt a kocsihoz. Annak érdekében, hogy a termék este érdekesnek tűnjön, helyezzen egy gyertyát a közepébe egy gyertyatartóba. Ne felejtse el lefedni a sütőtök tetejét sapkával.

A legjobb, ha egy kis tököt választ a kocsihoz, így könnyebb fa vagy műanyag alkatrészeket készíteni hozzá. Ha kocsit készít gyermekekkel, vágja ki a kerekeket és az ablakokat a kartonból, és egyszerűen ragasztja őket a tökhöz..

Ha jól megszárítja a tököt, majd lakkozza, akkor a kézműves nemcsak szép, hanem tartós is lesz. Ön önállóan választhat színsémát mesterségéhez, valamint külön is készíthet kocsit, aki irányítani fogja tökkocsi. Ennek eredményeként érdekes ötletet kap ajándékba vagy belső dekorációhoz..