Hogyan készítsünk maszkot gyerekeknek. Fénykép. Sablonok. MK

Gyermekkorában minden fiú igazi hősnek akarja magát érezni, aki olyan gyorsan repül a mentésre, mint kedvenc rajzfilmjeinek szereplői. Ezért a fiúk leggyakrabban Pókember vagy Batman szerepében képzelik magukat. Ha gyermeke részt vesz valamilyen színházi produkcióban vagy előadásban, akkor egyszerűen nem teheti meg különleges jelmez nélkül. Saját kezével varrhat egy gyermek számára jelmezt, és könnyen kitalálhat egy kitalált képet a álarcok vagy papír.

Hogyan készítsünk filc maszkot Pókember számára

Először meg kell találnia a maszk megfelelő sablonját. Kinyomtathatja az internetről, vagy saját maga rajzolhatja le egy papírra..

Először meg kell találnia a maszk megfelelő sablonját. Kinyomtathatja az internetről, vagy saját maga rajzolhatja papírra.

Ezt követően vigye át a nyersdarabot vörös filcre. Feltétlenül próbálja fel a papír sablont a gyermek arcára, hogy a maszk ne legyen kicsi. Két darabot kell vágnia a filcből, hogy elkészítse az elülső és a hátsó oldalt..

Ezt követően vigye át a nyersdarabot vörös filcre. Feltétlenül próbálja fel a papír sablont a gyermek arcára, hogy a maszk ne legyen kicsi. Két darabot kell kivágni a filcből az elülső és a hátsó oldal elkészítéséhez.

A terméken lévő pókháló könnyen elkészíthető kézzel vagy gépi varrással. Az egyenletes varratok érdekében filctollal tegyen jeleket.

A terméken lévő pókháló könnyen elkészíthető kézzel vagy gépi varrással. Az egyenletes varratok érdekében filctollal tegyen jeleket.

Rögzítse a maszk két darabját varrótűkkel, és varrja végig a körvonalat. Továbbra is varrni kell egy szalagot vagy rugalmas szalagot, hogy a Pókember maszk ne essen le a gyermekről.

Rögzítse a maszk két darabját varrótűkkel, és varrja végig a körvonalat. Már csak szalagot vagy rugalmas szalagot kell varrni, hogy a Pókember maszkja ne essen le a gyermekről.

A maszkok ezen változata nemcsak a fiúknak, hanem az aktív lányoknak is ideális..

A maszkok ezen változata nemcsak a fiúknak, hanem az aktív lányoknak is ideális.

DIY szuperhős maszk

A fényes fejpánt segít gyermekének igazi szuperhősré válni izgalmas játékok és gyermeki fantáziák során. A gyerekek maguk készíthetnek egyszerű maszkot. Ehhez kelme, olló, ceruza és papír szükséges..

A fényes fejpánt segít gyermekének igazi szuperhősré válni izgalmas játékok és gyermeki fantáziák során. A gyerekek maguk készíthetnek egyszerű maszkot. Ehhez kelme, olló, ceruza és papír szükséges.

Először rajzoljon maszkot papírra, és próbálja ki a szemén, hogy mindent jól lásson benne..

Ajánlott irodalom: DIY filc eper

Ezután vigye át a maszk sablont az anyagra. A legjobb, ha nemezet használ, mivel ezt az anyagot nem kell élekkel befejezni. Először vágja ki a maszk körvonalait, majd a szem lyukait..

Ezután vigye át a maszk sablont az anyagra. A legjobb, ha nemezet használ, mivel ezt az anyagot nem kell élekkel befejezni. Először vágja ki a maszk körvonalait, majd a szem lyukait.

Gondolkozzon ugyanúgy, mint a kötések megkötésekor. A maszk egyrészes lehet, vagy csak varrjon rá szövetkötéseket külön-külön..

DIY Batman maszk

Ahhoz, hogy Batman maszkot készítsen, ki kell választania a megfelelő sablont és fekete anyagot.

Ahhoz, hogy Batman maszkot készítsen, ki kell választania a megfelelő sablont és fekete anyagot.

Rögzítsen egy darab papírt a filchez. Vágjon ki ebből kettőt az első és a hátsó oldalhoz. A szemlyukakat nagyon kényelmes pengével vágni. A filc nem húzódik le, így a széleit nem kell feldolgozni.

Rögzítsen egy darab papírt a filchez. Vágjon ki két ilyen üres részt az elülső és a hátsó oldalhoz. A szemlyukakat nagyon kényelmes pengével vágni. A filc nem húzódik le, így a széleit nem kell feldolgozni.

Csatlakoztassa csapokkal a két korábban vágott üres lapot, és varrjon a kontúr mentén kontrasztos színű szálakkal. A Batman maszk készen áll. Hasonló mintával készíthet filcmaszkot lányoknak..

Csatlakoztassa csapokkal a két korábban vágott üres lapot, és varrjon a kontúr mentén kontrasztos színű szálakkal. A Batman maszk készen áll. Hasonló mintával készíthet filcmaszkot lányoknak.

Olvassa el még: Babák, nemez mesterségek

Képzelje el, és saját kezével készíthet eredeti maszkokat gyermekei számára. A jelmezjátékok és a tematikus estek fontos szerepet játszanak

Képzelje el, és saját kezével készíthet eredeti maszkokat gyermekei számára. A jelmezjátékok és a tematikus estek fontos szerepet játszanak a gyermekek nevelésében, ezért hozzon létre nekik eredeti képeket, varrjon jelmezeket és maszkokat.