Francia fonott karkötő rugalmas szalagokból

francia fonás – ez egy copf, amelyről több mint egy évtizede írnak legendákat. Nagyon népszerű nemcsak a fodrászatban, hanem olyan népszerű üzletben is, mint a karkötők szövése Rainbow Loom gumiszalagokkal..

Ma folytatjuk a videóválaszték sorozatát, amelyek felfedik a karkötők szövésének különböző módjait többszínű rugalmas szalagokból. A videó mesterkurzusokon a szövést egy nagy szövőszéken, egy mini-gépen, egy csúzlán, egy villán és ceruzán veszik figyelembe. Valójában nem mindegy, hogy melyik eszközt kell ehhez használni, de a különböző módszerek kényelmesek a maguk módján, és nem mindenkinek van teljes értékű Rainbow Loom gépe. Szóval szánjunk egy kis időt és nézzük meg a videót:

Hogyan szövünk karkötőt gumiszalagokból French Braid

Egy nagyon hozzáférhető és informatív videó kiderült – amint azt maga is láthatja, nincs semmi bonyolult és nehéz egy francia fonott karkötő szövésében. A fő vágy és a minimális gumiszalag. Most nézzük meg, hogyan készíthető ugyanaz a copf egy csúzli és egy horog segítségével:

Hogyan kell szövni rugalmas karkötőket – francia fonat csúzlin

Mivel ez az egyik egyszerű karkötő, két színű rugalmas szalag szükséges az ékszer elkészítéséhez. Nincsenek bonyolult lépések, csak óvatosan ismételje meg az egyszerű lépéseket a horog segítségével. Ezt kézzel is megteheti, de a horog még mindig nagyban felgyorsítja a létrehozási folyamatot. Most nézzük ugyanezt a munkát ceruzával:

Rugalmas karkötő "francia fonás" ceruzákon

Valóban, ha van türelme és odafigyelése, nemcsak egyszerű dolgokat tehet, hanem játékokat vagy telefontokokat is készíthet. De ez még várat magára, tanuljuk meg, hogyan kell dolgozni a géppel:

Hogyan készítsünk francia fonott karkötőt a Rainbow Loom -on

Kérjük, tekintse meg a videó mesterkurzusokat a témában: karkötők Sárkánymérlegek gumiszalagokból

Most nem a rendeltetésének megfelelően fogjuk használni az evőeszközöket, hanem pontosabban – egy villát. A villán lévő szövés módja nem különbözik a többitől, de mindent érdemes kipróbálni:

Villafonás: francia fonat

És végül egy mini gépet fogunk használni – nagyméretű egyszerűsített változatát "fiú testvér". Egyszerű termékek szövéséhez ez elég. A kezdők számára a mini gép ideális megoldás, mivel nagyon egyszerű és kényelmes.

Francia fonat szövése mini szövőszéken

Ez az egész választék, elég jól elárul minden trükköt, hogyan lehet karkötőt szőni a FRANCIA BRAID nevű gumiszalagokból. Folytatjuk a gumiszalaggal való szövésről szóló videóleckék gyűjteményeinek elkészítését, ezért várunk szeretettel