Gyöngyfűzés: levendula gyöngy

Amint eljön az ünnep, mindig azon gondolkodunk, mit adjunk. És még akkor is, ha az ajándék nem lesz olyan drága és csodálatos, de kézzel készítettnek, teljes szívvel, szeretettel kell értékelni. Ez a virág gyöngyökből kézzel készült. Ma elmondjuk, hogyan lehet levendulát készíteni gyöngyökből.

Gyöngyös levendula: mesterkurzus lépésről lépésre készült fotókkal

A mesterkurzusunkhoz szüksége van:

  • Annak érdekében, hogy virágot készítsen, a legjobb a 10. számú cseh maggyöngyök használata. Körülbelül 50 grammra van szüksége..
  • Ezenkívül vesszük a gyöngy kabinot – 11. szám. 100 grammra van szüksége.
  • A szövéshez megfelelő rézhuzalra van szüksége, amelyet gyöngyökkel együtt a boltban lehet megvásárolni..
  • A levelekhez zöld szalag kell.
  • Ollóval vágja el a drótot, vagy még jobb, ha drótvágót..

Tehát folytassuk a gyöngyökből készült levendula lépésről lépésre történő végrehajtását:

Ha nem talál gyöngyvágást, akkor kicserélhető bármilyen színű gyöngyre. A virág bármilyen méretű lehet.

Ha nem talál gyöngyvágást, akkor kicserélhető bármilyen színű gyöngyre. A virág bármilyen méretű lehetLevendula virág szövés minta

A megadott anyagmennyiség elegendő egy 19 ágú virághoz. Több is lehetséges. Nem szükséges a gyöngyöket méret vagy forma szerint kiválasztani egy csomagból. Éppen ellenkezőleg, ha mindent használ, akkor a mesterség még szebb lesz..

A megadott anyagmennyiség elegendő egy 19 ágú virághoz. Több is lehetséges. Nem szükséges a gyöngyöket méret vagy forma szerint kiválasztani egy csomagból

Egy 40 centiméteres huzaldarabra körülbelül 35 gyöngyöt helyezünk a közepére. A fakivágást két részre osztjuk, hogy két levendulaszirmot kapjunk..

Éppen ellenkezőleg, ha mindent egymás után használ, akkor a mesterség még szebb lesz.

Körülbelül 180 darab gallyat kell készítenie. Ahhoz, hogy levendula leveleket kapjon, körülbelül 25 gyöngyöt kell helyeznie a huzalra. Hasonló módon csavarunk, legfeljebb 40 levelet hajtunk végre. Most apránként elkezdünk virágot formálni.

A szirmok sűrűségét mindenki maga határozza meg. A virágzat hossza körülbelül 15 centiméter legyen.

A szirmok sűrűségét mindenki maga határozza meg. A virágzat hossza körülbelül 15 centiméter legyen. Amint megszerezték az ágakat, be kell csomagolni a szálat zöld szalaggal..

A gyöngyös levendula virágok készen állnak a vázába.

Gyöngyös levendulavirág készen áll a vázába.