Hogyan vágjunk le egy gyönyörű hópelyhet. Sablonok. Sémák

Azt hiszi, hogy képes papír hópelyheket vágni? Kiderült, hogy ma több száz minta és sablon létezik, amelyek szerint nagyon finom és gyönyörű hópelyheket vághat. Csak éles ollóra és papírra van szüksége. Most akár áttört kompozíciókat is vághat saját kezével. Íme néhány ötlet, hogyan néznek ki a hópelyhek. Próbálja meg saját maga vagy gyermekeivel elkészíteni..

DIY papír hópehely ötletek

Ahhoz, hogy a hópehely nagyon szép legyen, használjon vékony papírt. Ha vastag lapokat vesz, akkor összehajtva az alkatrész vastag lesz. Ilyen papírból nem fog elegáns hópelyhet készíteni a vastag papírréteg miatt..

Ahhoz, hogy a hópehely nagyon szép legyen, használjon vékony papírt. Ha vastag lapokat vesz, akkor összehajtva az alkatrész vastag lesz. Ilyen papírból nem fog elegáns hópelyhet készíteni a vastag papírréteg miatt.

Gyönyörű hópehely, pillangókkal a végén

eredeti papír hópehely

Ez a hópehely nagyon hasonlít az igazihoz.

papír hópelyhek séma

Nem szabad egyszerre több hópelyhet kivágni úgy, hogy a lapokat egymásra halmozzuk. Legyen minden mesterség egyedi és különleges. Ne készítsen sablontermékeket. Még akkor is, ha ugyanazt a sablont használja, változtassa meg a papír színét vagy méretét.

áttört hópehelyPapír hópehely

eredeti hópelyhek

szokatlan és egyszerű hópehely a saját kezévelEgyszerű papír hópehely

megtanulnak hópelyheket vágni

Vicces hópelyhet kapunk egy ilyen sablon használatával.

egyszerű hópehely

Egy ilyen hópehely vágásához irodai kést kell használnia.

papír hópelyhek sémák

Olvassa el még: DIY papír hópehely

még a gyerekek is vághatnak egy ilyen hópelyhet

Reméljük, hogy hasznosnak találja a vágó hópehely ötleteinket. Ne felejtse el fantáziálni, mert talán a hópehely még finomabb és eredetibb lesz.