Szatén szalaglabdák

Az articsóka új irány a patchwork technikában, amely az egyes alkatrészek varrásához és ragasztásához vezet. A kézimunka az “articsóka” nevet kapta, mivel a késztermékek hasonlóak az azonos nevű növény gyümölcseihez. Ha rendelkezik alapvető ismeretekkel a patchworkben, akkor az articsóka technikával történő kézműveskedés nem lesz nehéz számodra. Próbáljon gyönyörű golyókat készíteni szalagokból és hungarocellből.

Labdák szatén szalagokból, mesterkurzus

Először elő kell készítenie az alapot a labdához. A legjobb habos nyersdarabokat venni, amelyeket ma bármely kézműves boltban értékesítenek..

Először elő kell készítenie az alapot a labdához. A legjobb habos nyersdarabokat venni, amelyeket ma bármely kézműves boltban értékesítenek.

Vágja szalagokat csíkokra, például ha a szalag szélessége 2,5 cm, akkor a szalag hossza körülbelül 6-7 cm legyen. Külön vágjon le egy négyzetet a szalagról, és tűvel rögzítse a labdára..

Vágja csíkokra a szalagot, például, ha a szalag szélessége 2,5 cm, akkor a szalag hossza körülbelül 6-7 cm legyen, külön vágjon le egy négyzetet a szalagról, és tűvel rögzítse a labdára.

Ezt követően meg kell vennie a korábban elkészített csíkot, és háromszög alakúra kell hajtania. Rögzítse a kapott darabot a négyzetéhez. Ebben az esetben a tűket a szalag hajlításának alsó sarkaiba kell helyezni.

Olvassa el még: Patchwork Crafts

Az ilyen háromszögeket négyzetünk négy oldalára kell rögzíteni..

Az ilyen háromszögeket négyzetünk négy oldalára kell rögzíteni.

Miután elkészítette az első sort, folytathatja a második lépést, miközben az üres darabokat sakktábla mintával rögzíti..

Miután elkészítette az első sort, folytathatja a második lépést, miközben az üreseket sakktábla mintával rögzíti.

Módosíthatja a szalag színét, hogy a kézművesség eredeti legyen.

Megváltoztathatja a szalag színét, hogy a kézművesség eredeti legyen.

Továbbra is rögzítse a darabokat a habgolyóhoz, amíg el nem éri az alját.

Továbbra is rögzítse a darabokat a habgolyóhoz, amíg el nem éri az alját.

A labda többi részét szalagból készült négyzet segítségével kell díszíteni. A labda felakasztásához rögzítsen egy vékony szalagot. A szatén szalagok golyója készen áll.

A labda többi részét szalagból készült négyzet segítségével kell díszíteni. A labda felakasztásához rögzítsen egy vékony szalagot. A szatén szalagok golyója készen áll.

A leggyakoribb anyagokból gyönyörű mesterségek készíthetők. Az articsóka technikát széles körben használják különféle DIY dekorációs elemek készítéséhez. Hasonló módon varrhatja a nyersdarabokat sík felületre, és szalag helyett szövetet használhat..