Mesterkurzus: műanyag kanálból készült barkácsfa

Sok eredeti DIY kézművességet készíthet műanyag edényekből. Ha Ön és gyermeke úgy dönt, hogy érdekes téli estét tölt, próbálja meg második életét adni a közönséges műanyag kanalaknak. Nagyon kreatív karácsonyfát kaphat, ha az eldobható edényeket vintage színre festik..

Anyagok:

– eldobható kanál;

– olló;

– karton kúp;

– ragasztó;

– festékek.

Hogyan készítsünk karácsonyfát műanyag kanálból

Először is le kell vágnia az összes kanál fogantyúit, mivel a kézműves csak az alapokból fog állni. Megpróbálhat zöld karácsonyfát készíteni, ehhez vegyen fel egy zöld eldobható kanalat a boltban. Ha csak fehéret talál, ne csüggedjen, könnyen festhetők spray festékkel.

Először is meg kell vágnia az összes kanál fogantyúit, mivel a kézműves csak az alapokból fog állni. Megpróbálhat zöld karácsonyfát készíteni, ehhez vegyen fel egy zöld eldobható kanalat a boltban. Ha csak fehéreket talál, ne csüggedjen, könnyen festhetők spray festékkel.

Tegye ki üres üregeit egy fehér lapra, és kezdje el színezni.

Fektesse le üres lapjait egy fehér lapra, és kezdje el festeni. Miután a kanál felülete megszáradt, fordítsa meg, és fesse be a belsejét.

Miután a kanál felülete megszáradt, fordítsa meg, és fesse be a belsejét..

színező kanál műanyag karácsonyfa

Most elő kell készítenie a karácsonyfa alapját. Leggyakrabban egy közönséges kartonkúpot használnak, amelyet saját maga készíthet. Ha nincs karton, próbálja meg kúpos formát készíteni papier-mâché vagy műanyag palack segítségével..

Olvassa el még: Karácsonyfa műanyag villákból

Ajánlatos, hogy a fa töve a kanál tűjének színében legyen, különben a részek közötti réseken át fog világítani.

Most elő kell készítenie a karácsonyfa alapját. Leggyakrabban egy közönséges kartonkúpot használnak, amelyet saját maga készíthet. Ha nincs kartonja, próbálja meg kúpos formát készíteni papier-mâché vagy műanyag palack segítségével. Kívánatos, hogy a fa töve a kanál-tű színében legyen, különben a részek közötti réseken keresztül átvilágít.Ragasztó és festék karácsonyfa készítéséhez egyszer használatos edényekből

Folytassa a kanalak ragasztását az alapra. Ennek legjobb módja a ragasztópisztoly használata. Kezdje az alsó sorból, és ragassza fel az ezt követő kanalakat sakktábla mintára, hogy a kézművesség ügyes legyen. A ragasztót csak az előkészített kanál felső részébe vigye fel a fogantyú területén.

Folytassa a kanalak ragasztását az alapra. Ennek legjobb módja a ragasztópisztoly használata. Kezdje az alsó sorból, és ragassza fel az ezt követő kanalakat sakktábla mintára, hogy a kézművesség ügyes legyen. Ragasztót csak az előkészített kanál felső részébe vigyen fel a fogantyú területén.

Ne próbálja a munkadarabokat nagyon közel egymáshoz ragasztani, hogy ne ragadjanak ki különböző irányokba. A mesterségnek igazi karácsonyfának kell kinéznie. Ahogy közelebb kerül a kúp tetejéhez, kisebb lesz a kanalak száma..

Ne próbálja a munkadarabokat nagyon közel egymáshoz ragasztani, hogy ne ragadjanak ki különböző irányokba. A mesterségnek úgy kell kinéznie, mint egy igazi karácsonyfa. Ahogy közelebb kerül a kúp tetejéhez, kevesebb kanál lesz.

Amikor Karácsonyfa kézműves műanyag kanálból kész lesz, díszítse ízlés szerint. A végén egy nagyon kreatív mesterség lesz, amely tökéletes a modern belső terek díszítésére. Ha levágja a kanál fogantyúit, akkor gyermeke akár önállóan is ragaszthatja a tűket a kúpra, vagy rábízhatja a kúp papírból való elkészítését. Az eldobható edényeket ma széles körben használják különféle kézműves munkákhoz, mivel az egyik legolcsóbb kézimunka -anyagnak tekintik, és könnyen használható..

Amikor a műanyag kanálból készült karácsonyfa kézműves kész, díszítse ízlés szerint. A végén egy nagyon kreatív mesterség lesz, amely tökéletes a modern belső terek díszítésére. Ha levágja a kanál fogantyúit, gyermeke

Adblock
detector