Hogyan készítsünk karácsonyfát eldobható villákból. MK

A műanyag edények ma nagyon népszerűek, mert nélkülözhetetlenné válnak, ha nagyszámú vendég érkezik, piknik vagy kirándulás. Először kezdtek műanyag poharakat gyártani az USA -ban, majd később megjelentek a világon széles körben használt műanyag lemezek, kanalak, villák és kések. A modern tűnők újabb felhasználási lehetőséget találtak a műanyag villák számára: megtanulták, hogyan lehet eredeti mesterségeket készíteni belőlük. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell hófehérré tenni halszálka műanyag villákból.

Anyagok (szerkesztés):

– eldobható borospohár;

– műanyag állvány borospohárhoz;

– eldobható villák -76 db;

– ragasztópisztoly;

– fülpiszkáló.

Mesterkurzus: karácsonyfa műanyag villákból

Vásároljon előre néhány csomag villát, hogy elegendő legyen a kézműves készítéshez. Vegyünk egy tiszta és száraz műanyag üveget – rá fogjuk ragadni a villákat.

Vásároljon előre néhány csomag villát, hogy elegendő legyen a kézműves készítéshez. Vegyünk egy tiszta és száraz műanyag üveget - rá fogjuk ragadni a villákat.

A borospohárhoz vegyen fel két alátétet, amelyeket össze akar ragasztani. Szilárd alapja lesz a karácsonyfának..

A borospohárhoz vegyen fel két alátétet, amelyeket össze akar ragasztani. Szilárd alapja lesz a fának.

Most fordítsa meg az üveget, és széles részével ragassza rá az alátétekből származó munkadarabra. Kúp alakú formája van a karácsonyfához..

Most fordítsa meg az üveget, és széles részével ragassza rá az alátétekből származó munkadarabra. Most kúpos alakja van a fának.

Olvassa el még: Karácsonyfa egy üveg pezsgőből és csokoládéból

Vágja le a villák egy részét, de fontos, hogy mindegyik azonos hosszúságú legyen. Kezdje el ragasztani a karácsonyfa villákat az üveg aljáról.

Vágja le a villák egy részét, de fontos, hogy mindegyik azonos hosszúságú legyen. Kezdje el ragasztani a fa villákat az üveg aljáról.

Az alsó sor ragasztása után folytassa a következővel, míg a villákat sakktábla mintával ragasztják. Folytassa a villák ragasztását egészen a fa tetejéig. Ennek során fokozatosan rövidítse le a műanyag fogantyút..

Az alsó sor ragasztása után folytassa a következővel, míg a villákat sakktábla mintával ragasztják. Folytassa a villák ragasztását egészen a fa tetejéig. Ennek során fokozatosan rövidítse le a műanyag fogantyút.

Vegyünk néhány pamut törlőkendőt és hajtsuk keresztbe. Lesz egy hópelyhe. Ragasztható a fa tetejére.

Vegyünk néhány pamut törlőkendőt és hajtsuk keresztbe. Hópelyhe lesz. Ragasztható a fa tetejére.

Ha azt szeretné, hogy a kézműves zöld legyen, fedje le a fát spray -festékkel. A téli szépség készen áll.

Ha azt szeretné, hogy a kézműves zöld legyen, fedje le a fát spray -festékkel. A téli szépség készen áll.

A műanyag villából készült karácsonyfa különböző módon készülhet. Például, ha nincs eldobható pohara és állványa, használjon több műanyag tejfölös poharat. A mesterség alapelve, hogy előkészítünk egy kúp alakú alapot, és egyszer használatos villával ragasztjuk rá. Saját kezével készíthet egy keretet egy fából kartonból vagy műanyag palackból..

Egy gyönyörű műanyag karácsonyfa téli belső dekorációként használható. Egy ilyen mesterséget könnyű csinálni az óvodai gyerekekkel, mivel minimális költségeket igényel, és nagyon kreatívnak tűnik. Ne rohanjon a használt eldobható edények kidobásával, mert azok kézimunkára használhatók.