DIY karácsonyi jelmez felnőtteknek

Az újév a csodák varázslatos ideje. Ezért minden ember mindent át akar alakítani. Saját kezével rendkívüli mesévé változtathatja a házban megszokott hangulatot. Ez a kép azonban nem lesz teljes. Itt mesefigurákra van szükség. Érdemes megjegyezni, hogy a felnőttek nem kevésbé örülnek ennek az ünnepnek az eljöveteléhez. Ezért az újévi felnőtt jelmezek is relevánsak lesznek, a gyermekeknek szóló jelmezekkel együtt..

Természetesen bármilyen öltönyt értékesítenek minden modern üzletben. Ezért a termék megvásárlásával nem járnak problémák. És mindez azért van, mert az újévi felnőtt jelmezeket jelenleg népszerű tulajdonságnak tekintik, amely nélkül nehéz elképzelni ezt a fesztivált. Érdemes elmondani, hogy ma nemcsak megvásárolhatja ezt a dolgot, hanem maga is varrhatja. És ha elolvassa ezt a cikket, akkor megtanulja, hogyan lehet saját kezűleg karácsonyi jelmezeket készíteni felnőtteknek..

Kiadványunkban számos egyszerű ötlet található, amelyekhez nem kell új terméket varrni. Például egy eredeti jelmez olyasmiből származik, amelyet hosszú ideig nem viselt. Egy kis erőfeszítés, további anyagok és egy kis fantázia lehetővé teszi, hogy sok mindent elérjen. De beszéljünk mindenről rendben.

Halszálkás jelmez

Ha imádja a különféle meséket és remek humorérzékkel rendelkezik, akkor könnyen öltönyt varrhat nemcsak magának, hanem családja minden tagjának is. Ugyanakkor itt semmilyen speciális készség nem szükséges. Az ilyen termékek elkészítése hihetetlenül egyszerű. Ráadásul a folyamat szórakoztató..

A karácsonyfa jelmez elkészítéséhez szüksége lesz:

  • Régi kabát zöld.
  • Talmi és karácsonyi bálok.
  • Szálak.

Előrehalad:

  • A jelmezkészítési folyamat nagyon egyszerű. Ehhez egy blúzt borítunk fényes talmával, amely egy karácsonyfán lévő füzért utánoz.
  • Továbbá golyókat és csillagot varrnak a blúzhoz.

fotó felnőtt karácsonyi jelmezekről

Snow Maiden és Mikulás jelmez

Ha érdekel fotó felnőtt karácsonyi jelmezekről, akkor ebben a cikkben ilyen képeket láthat. Ezenkívül itt van egy utasítás a létrehozásukról. Az újév nem lehet teljes értékű ünnep olyan karakter nélkül, mint a Snow Maiden.

Ennek a karakternek egy jelmez készülhet közönséges köntösből. Ebben az esetben a köntös anyaga és hossza nem játszik jelentős szerepet. De természetesen a köntös színének kéknek vagy világoskéknek kell lennie..

Annak érdekében, hogy egy közönséges köntös gyönyörű termékké váljon, fehér szőrmét vagy vattát kell varrni hozzá. Ebben a folyamatban nincs semmi bonyolult. De van néhány sajátossága a színek kombinációjának..

  • Ajánlott hófehér szőrzetet ragasztani sötétkék köntösbe. Működik még: flitterek és ezüst talmi.
  • A köntös világoskék árnyalatát meleg fehér árnyalatokkal kombinálják. Lehetőség van krém árnyalatok használatára is.

fotó felnőtt karácsonyi jelmezekről

Jó minden ilyen strasszos öltönyt átragasztani. Ezenkívül kaotikus módon rögzíthetők a termékhez..

A Mikulás jelmez a fent leírt elv szerint készül. De ebben az esetben már piros köntöst használnak. Szőrt is varrnak rá, valamint kalap és szakáll is piros anyagból..

öltönyt készíteni az új évre

Tehát kitalálta, hogyan kell jelmezeket készíteni az újév főszereplői számára. De ez még nem minden. Néha egy nő nem tud öltözetként felvenni egy közönséges köntöst. Végül is nem engedi, hogy vonzónak tűnjön az embere számára. Ezért itt más opciókat is használhat, amelyek színe eltér..

öltönyt készíteni az új évre

A mesehősök újévi jelmezei

Ha nem tudja, hogyan készítsen jelmezt az újévre, akkor ez a kiadvány sok ötletet gyűjtött össze. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen jelmezek nem lehetnek unalmasak. Ugyanakkor teljesen bármilyen témában létre kell hozni őket. Ne feledje, hogy az újév a mesék ideje. Egy remekmű elkészítéséhez csak ki kell nyitnia a szekrényt a dolgaival. Használja fantáziáját, hogy elképzelje, mi jöhet a régi dolgai közül..

DIY gyönyörű karácsonyi jelmez

Öltöny az új évre. Rogue Pirate

Készíts egy kalózrabló jelmezt, és akkor biztosan a reflektorfényben találod magad. Létrehozásához minimum olyan dolgok kellenek, amelyek valószínűleg otthon vannak. Tehát lehet:

  • Sötét nadrág,
  • Mellény ing,
  • Fejpánt és fekete szemfolt.

csináld magad karácsonyi jelmezfotó gyorsan

Ahhoz, hogy a jelmez teljessé váljon, egy gyönyörű plakettes övet adnak hozzá. A leggyakoribb öv is alkalmas, amely jó szélességű lesz. Ebben az esetben a rögzítőt oldalra kell mozgatni. Ebben az esetben lehetséges lesz a gondatlan és harcias megjelenés elérése. És vághat pár lyukat az ingre, vagy megszakíthat egy kis vonalat a vállrészen. Általában sok lehetőség van..

csináld magad karácsonyi jelmezfotó gyorsan

Igazi muskétás jelmez

Ahhoz, hogy gyönyörű újévi jelmezt készítsen saját kezével, szüksége van egy kis türelemre. Egy férfi egy igazi muskétás jelmezében töltheti a nyaralást. Ennek az öltönynek az alapja egy mellény és egy közönséges klasszikus ing lesz. Ebben az esetben a köpenyt kék szövetből kell elkészítenie..

Nem nehéz varrni egy ilyen esőkabátot. Elöl és hátul két nagy téglalap alakú vágás. A vállnál össze vannak kötve. Ebben az esetben az elülső téglalapnak rövidebbnek kell lennie, mint a hátsó..

csináld magad karácsonyi jelmezek ezermestektől

A szegély sarkát levágják és lekerekítik. 2 téglalap alakú vágás és maga a köpeny ujja a vállhoz van varrva. Ezután varrják őket a kar alja mentén. Ebben az esetben a hossza eléri a csuklóját. A szeleteket előfeszítő szalaggal kell feldolgozni. A színnek meg kell egyeznie a szövet színével, vagy arany, ezüst színűnek kell lennie.csináld magad karácsonyi jelmezfotó gyorsan

Az elöl és hátul elhelyezkedő keresztek bélésszövetből készülnek, amelynek átlátszatlannak kell lennie. A színének aranynak kell lennie. A ragasztáshoz használnia kell: vasalót, valamint kétoldalas dublerint.

Lehetetlen elképzelni egy újévi muskétást sapka nélkül. Otthon minden bizonnyal vannak felesleges ilyen típusú termékek. Tollakkal díszített, amelyeket szaküzletben lehet megvásárolni..

csináld magad karácsonyi jelmezfotó gyorsan

Karácsonyi tündér

Ennek a cikknek és a fényképnek köszönhetően újévi jelmezt készíthet saját kezével. Ugyanakkor gyorsan megbirkózik ezzel a feladattal. A tündér jelmezhez hosszú ruha szükséges, amely széles szoknyával rendelkezik. Alsószoknyára is szükség lesz. Egy kört varrnak rá, azt fémhuzalból kell létrehozni.

És hogy ez a termék jobban megőrizze alakját. Keményítő.

csináld magad karácsonyi jelmezek ezermestektől

Ennek a jelmeznek a fő tulajdonsága egy varázspálca. A képet pedig frizura és smink egészíti ki..

csináld magad karácsonyi jelmezfotó gyorsan

Karácsonyi hópehely jelmez

Annak ellenére, hogy sokan felnőttünk, soha nem késő úgy érezni magát, mint egy hópehely az új év találkozásakor. A hópehely jelmezhez garbó szükséges. Szükséged lesz tüllre is a szoknyához és merev huzalhoz. Díszítésre: hófehér talmi, valamint flitterek.

A szoknyához tüll vágás szükséges. Szélessége 1,5 méter legyen. 3 rész van kivágva, amelyeknek a szoknyának megfelelő méretűnek kell lenniük. Ezenkívül meg kell szorozni őket 2 -vel.

minden vágást hosszában félbehajtunk. Ezután az első vágást a hajtás mentén varrják. Szintén hagyjon 11,5 cm -t a rugalmasnak. Tegye ugyanezt a második és harmadik vágással. Ebben az esetben az éleknek kissé meg kell haladniuk az előző széleit.

Most érdemes megmérni a derekát, és levágni a szükséges anyagmennyiséget + további 3 cm -re a rugalmas szalagtól. Továbbá, a rugalmas anyagot a szoknyába csavarják és varrják.

Ezután a szoknyát meg kell egyenesíteni és talmi díszíteni. Minden fajta alkalmas: kavicsok, flitterek és flitterek. Magát a garbót is ezekkel az elemekkel díszítik..

A jelmezhez drót fejfedőt is kell készítenie. Először mérje meg a fej kerületét, és adjon hozzá még 2 cm -t, majd ezt a peremet talmira tekerje. Ugyanakkor a széleket menettel rögzítik..

DIY karácsonyi jelmez felnőtteknek

Összegezve

Most már tudja, hogy az újévi jelmezeket nehézségek nélkül saját kezűleg is el lehet készíteni hulladékanyagokból. Ebben az esetben csak fantázia szükséges..

Adblock
detector