hasznos mesterségek szeptember 1 -re

Azok a srácok, akik csak az 1. osztályba járnak, már nagyon várják az ősz kezdetét. Valóban, az ősz első napja különleges szerepet játszik az életükben. És mindezt azért, mert szeptember 1 -től minden első osztályos tanuló életében lesz némi változás. És hogy a gyerekek ezen a napon kevésbé aggódjanak az ünnepélyes uralkodó után, hívja meg őket az osztályba, hogy készítsenek különféle mesterségeket a gyerekeknek a tudás napjára. Kérd meg az új tanulókat, hogy készítsenek érdekes mesterségeket, amelyek jó társaik lesznek.

Milyen mesterségeket kell végezni szeptember 1 -én

Házi író toll.

A kalligráfia leckét és az iskola összes osztályát nehéz elképzelni golyóstoll nélkül. Az írótollakat megvásárolhatja a boltban, vagy saját maga készítheti el. Érdemes elmondani, hogy az ilyen tollakhoz érdemes csak egy magot vásárolni a boltban, de a testet sima papírból is elkészítheti.

mit kell csinálni szeptember 1 -én kézművesToll készítéséhez a rúd mellett papírlapra és PVA ragasztóra is szüksége lesz..

Ami a gyártást illeti, minden egyszerű. Szükségtelen papírlapot kell tekerni a rúd körül. És felülről csak be kell csomagolni egy ilyen fogantyút fényes csomagolópapírral..

És itt van a kész toll, ami annak köszönhetően alakult ki, hogy ebbe bele tudott fáradozni..

DIY mesterségek

Szórakoztató könyvjelzők kedvenc könyveihez és tankönyveihez.

Az iskolai osztályok nem nélkülözhetik a könyveket és tankönyveket. A könyvek olvasása azonban szórakoztatóbb lesz, ha ilyen könyvjelzők vannak bennük. Ezenkívül nagyon könnyű ilyen munkákat készíteni. Ehhez a munkához érdemes felkészülni:

 • kartonlapok,
 • egyszerű ceruza,
 • olló,
 • ragasztó,
 • vonalzó,
 • különféle dekorációk és filctollak.

mit kell csinálni szeptember 1 -jén a diákokkal saját kezűleg

Előrehalad:

A legegyszerűbb típusú könyvjelzők elkészítéséhez csak el kell vennie egy postai borítékot, amelyből ajánlott sarkot vágni. Ezt követően ezt a sarkot különféle virágokkal lehet díszíteni, és gyöngyöket vagy flittereket ragaszthatunk rá..

kézműves foglalkozások szeptember 1 -rekézműveskedés diákokkal szeptember 1 -énDIY mesterségek a tudás napjárakézműves foglalkozások szeptember 1 -reBarkácsművészet szeptember 1 -reSzeptember 1 -én kézműves foglalkozás diákokkalhogy milyen mesterségeket kell csinálni a diákokkal szeptember 1 -jénszeptember 1 -én kézműveskedünk a diákokkaltudásnapi mesterségekegyszerű mesterségek hulladékanyagokból

De ha a cél egy gyönyörű és kreatív könyvjelző létrehozása, akkor egy kis munkát kell végeznie..

 1. Tehát egy egyszerű tájlapra 3 négyzetet kell rajzolni, amelyek azonos méretűek lesznek. (Az ilyen négyzetek mérete körülbelül 6 cm legyen).
 2. Most vonalzót használva érdemes átlós vonalat rajzolni a felső és az alsó háromszögbe. (Nézd meg a fotót, hogy jól értsd).
 3. Ezután az árnyékos részeket ollóval levágják. Ennek eredményeként egy négyzetet kell kapnia, amelyhez háromszög kapcsolódik. Ne feledje, hogy ez a figura sablon lesz a jövőbeni vicces könyvjelzők készítéséhez..
 4. Most érdemes venni egy kartonlapot, és egy sablont csatolni hozzá. Ezt követően egyszerű ceruzával kell körvonalazni..
 5. Ezután vonalzót használva érdemes vonalakat rajzolni a négyzetet határoló háromszögek élei mentén.
 6. Könyvjelző esetén érdemes négyzet alakú színes papírt kivágni, majd ragasztóceruzával ajánlatos ily módon a munkadarabhoz ragasztani..
 7. Egy háromszöget befelé hajtogatunk ugyanúgy, mint a fényképen.
 8. Most ragasztót alkalmazunk a felső háromszögre, és ragasztjuk az első háromszögre..
 9. A kész könyvjelző tetejére ragasszon egy darab színes papírt, ugyanolyan színű, mint annak alján.
 10. A könyvjelző érdekesebbé tétele érdekében díszítse így nagy szemek és vicces fogak segítségével..

mesterségek iskolásoknak

Kézműves gyurmából a tudás napján.

Szeptember 1 -jén könnyedén készíthet csodálatos mesterségeket a diákokkal. Ehhez minden diáknak gyurmával ellátott dobozokat kell készítenie. Annak érdekében, hogy ilyen elefántot hozzon létre az állatkertben, főznie kell:

 • gyurma maga,
 • egy pár gyöngyöt a dekoratív szemekhez,
 • halom dolgozni,
 • PVA ragasztó.

A képen láthatja az elefánt létrehozását lépésről lépésre..

hasznos mesterségek a tudás napján

Papírból készült kártya a tanárnak.

Ebben a cikkben felsoroljuk az összes „csináld magad” mesterséget iskolások számára. Mindezeket az érdekes dolgokat az egész osztály végezheti az ünnepi sor és egyéb események után. Szeptember 1 -jén könnyedén készíthet képeslapot a tanárnak. Ehhez pedig minimális kiegészítő kell. Színes papírból és kartonból készült képeslapokat nagyon könnyű elkészíteni. És itt minden diák megmutathatja fantáziáját és kreativitását. Alapként vehet egy fényes kartonlapot, amelyet később alkalmazásokkal díszítenek. Ezek lehetnek virágok vagy őszi kompozíciók. És amint elkészül a képeslap, azt szép betűkkel kell aláírni..

Barkácsművészet szeptember 1 -re

Végül

Ez a cikk olyan kis kézműves választékot adott Önnek, amelyek szeptember 1 -jét hihetetlen élménnyé varázsolhatják. Minden diák imádni fogja ezeket a vicces apróságokat, amelyek talán megbízható társakká válhatnak számukra egész évben..