óvodai kézműves foglalkozások szeptember 1 -re

Szeptember 1 világhírű ünnep, amelyet hatalmas világunk minden szegletében ünnepelnek. Ezen a napon minden diák öltözködik, és virágokkal siet az ünnepélyes sorhoz. A szülők és tanárok díszítik az iskola tantermeit és folyosóit, az óvodai gyerekek pedig a tanárokkal közösen kézműves foglalkozásokat készítenek a tudás napjára, hogy a jövőben az óvodai gyerekek bemutathassák őket idősebb testvéreiknek. . Ma ebben a kiadványban több ötletet kínálunk a kézművességhez szeptember 1 -ig saját kezűleg az óvodában. Reméljük, hogy tetszeni fognak, és kreatív órákon elkészítheti őket kicsinyeivel..

Egyszerű és érdekes kézműves foglalkozások az óvodába szeptember 1 -ig

Könyvjelzők. 

Az óvoda legeredetibb és talán legegyszerűbb mestersége egy könyvjelző. Abszolút minden gyerek végezhet ilyen mesterséget felnőttek segítségével. Ezenkívül egy ilyen folyamat segít minden babának sok érzelmet szerezni..

Ahhoz, hogy egy könyvet könyvjelzővel láthasson el, elő kell készítenie a következőket:

 • kétoldalas színes karton,
 • színes papír,
 • olló,
 • papírvágó,
 • PVA ragasztó.

Érdemes gyöngyöket vagy flittereket is vásárolni dekorációként..

 1. Először is érdemes csíkokat kivágni kartonból, amelyek szélessége 2, 3 és 0,5 cm lesz. A csíkok hossza ebben az esetben 15 vagy 20 cm legyen. Általában a könyvjelző mérete másnak lenni. Minden a könyv méretétől függ. Érdemes elmondani, hogy az ilyen mesterségekhez érdemes világos kartont választani. Ebben az esetben a könyvjelző nagyon jól fog kinézni..
 2. Tehát a könyvjelző alapja készen áll. Most érdemes aranyos állatokat rajzolni színes papírra, és kivágni őket..
 3. Ezt követően az állatok figuráit ragasztani kell a könyvjelzőhöz..
 4. Most már csak a könyvjelző díszítése flitterekkel vagy gyöngyökkel történik. Amin érdemes kiemelni a figurák szemét gyöngyökkel és flitterekkel.

DIY kézműves foglalkozások az ismeret napján az óvodában

Ennyi, kész a könyv egyszerű és ugyanakkor vicces könyvjelzője. Egyetértek, nagyon vonzónak tűnik.

Érdekes mesterségek kövekből díszítésre. 

A kézműves foglalkozások szeptember 1 -jén az óvodában nagyon változatosak lehetnek. Ha a gyerekek szeretnek díszíteni, akkor próbálja meg velük, hogy aranyos műalkotásokat készítsen közönséges természetes anyagokból. Például ebben az esetben szüksége lesz:

 • különböző méretű lapos és sima kövek,
 • akvarell festékek és ecsetek.

A kavicsokat a szivárvány minden színére lehet festeni, vagy csinos arcokat rajzolhat rájuk. Csak hívja meg a kicsiket, hogy álmodjanak és mutassák meg kreativitásukat. Az eredmény biztosan tetszeni fog nekik..

óvodai tudásnapi kézműves foglalkozások

DIY kézműves foglalkozások az ismeret napján az óvodában

mit kell tenni szeptember 1 -jén az óvodában

kézműves foglalkozások óvodásokkal szeptember 1 -én

Kézműves foglalkozások a kertben műanyag fedelekből.

Valószínűleg minden ember felesleges műanyag borítással rendelkezik otthon. Nem szabad kidobni őket. Elvégre mindig érdekes mesterségeket készíthet belőlük a kertben lévő gyerekekkel, amelyek kellemes ajándékgá válhatnak minden diák számára a tudás napján..

Egy ilyen aranyos szépség létrehozásához csak a következőkre van szüksége:

 • karton,
 • műanyag fedelek,
 • színes papír,
 • festékek,
 • PVA ragasztó,
 • különféle gyöngydíszek.

Nézze meg maga, milyen aranyos kis állatokat csinálhat a tanítványaival.

kézműves foglalkozások az óvodában szeptember 1 -én

Szeptember 1 -én kézműveskedés az óvodában

milyen mesterségeket kell végezni szeptember 1 -jén az óvodában

DIY ceruza.

Ez a kiadvány segít megtanulni, hogy milyen mesterségeket kell végezni szeptember 1 -jén az óvodában. Érdemes elmondani, hogy minden ember szereti a praktikus dolgokat. Ezért szeptember 1 -jén az óvodásokkal együtt gyönyörű ceruzatartókat kell készítenie, amelyek elfoglalhatják méltó helyüket az asztalon..

A Lego férfi ceruzatartó érdekes változata.

A kardashnitsa létrehozásához üvegedényt, jelzőt és sárga festéket kell venni.

 1. Először is érdemes festéket önteni az edénybe, zárja le fedővel. Ezt követően az üveget le kell fújni, majd ki kell önteni a tartalmát..
 2. A festékdoboznak most száradnia kell.
 3. Amint a festék megszárad, egy arcot kell felvinni a doboz felületére fekete jelölővel. Valószínűleg minden gyereknek, aki hamarosan iskolába megy, tetszeni fog ez a mesterség..

kézműves foglalkozások szeptember 1 -jén az óvodában

Következtetés helyett

Ebben a cikkben az óvoda legegyszerűbb mesterségeit láthatta. Az ilyen kézművesség csodálatos ajándék lehet szeptember 1 -jére. Ezenkívül bármilyen szoba díszítésére használhatók..

Sok sikert kívánunk, és reméljük, hogy tetszenek ötleteink..