hasznos mesterségek otthonra

Minden modern ember arról álmodik, hogy kényelmes otthonban él. Természetesen ma minden ház modern rendszerekkel van felszerelve. De még kellemesebbé teheti otthonát. Például érdekes termékeket hozhat létre saját kezével, amelyek gyönyörű dekorációvá válhatnak számára. És ebben a cikkben elmondjuk, hogyan lehet saját kezűleg kézművességet készíteni az otthoni kényelemért. Különösen az Ön számára adunk érdekes ötleteket a kézművességhez, amelyek elkészítése nagyon egyszerű és egyszerű lesz..

Milyen mesterségeket készíthet otthonába

Kreatív lámpa.

Az újév csodálatos idő. Ezt az időt azonban a lehető leghosszabbra szeretném meghosszabbítani. Akkor miért nem próbálja meg így csinálni? Kínáljuk, hogy díszítse otthonát egy szokatlan lámpával. Ehhez füzérre és egyszerű lemezekre lesz szüksége..

Előrehalad:

 1. A füzér ragasztásához használjon szalagot. Érdemes labdát formálni belőle.
 2. Ezt követően a korongokat ragasztóval ragasztják a girlandra.
 3. Érdemes állványt is készíteni..

DIY kézművesség az otthoni kényelemért

Kávébab óra.

Otthona belseje mindig kreatív lehet. Ehhez csak egy órát kell készítenie a kávébabból. Ez a fajta kézműves stílusos és nagyon szép lesz. Az óra elkészítése nagyon egyszerű. Szüksége lesz nehéz kartonra, ragasztóra, kávébabra és nyilakra.

Előrehalad:

 1. Egy kört vágnak ki a kartonból. Laposnak kell lennie.
 2. A kávészemeket a kör felületére ragasztják.
 3. Akkor érdemes ebbe a körbe óraművet szerelni..
 4. Érdemes megalkotni a számokat is. Készíthetők vastag kartonra is. Ezeket a számokat a kávébab tetejére ragasztják..

DIY kézművesség az otthoni kényelemért

Gyönyörű gyertyatartó

Érdemes elmondani, hogy az otthoni kézműves munkákat kézzel lehet elvégezni. Nézze meg a következő fotót. Nézze meg, hogyan lehet egy közönséges üvegből gyönyörű gyertyatartót csinálni. Egy ilyen termék elkészítéséhez szüksége lesz:

 • gyönyörű üveg,
 • paraffin, kanóc.

Előrehalad:

 1. Sushi bot segítségével a kanócot az üveg aljára kell helyezni.
 2. A paraffint külön megolvasztják az edényben.
 3. Egy pohárba öntjük, és hagyjuk kihűlni.

érdekes DIY kézműves otthon

Egy jegyzetre! Több ilyen gyertyatartó is lehet a házában..

Fényes szőnyegek és takarók.

Az otthont a legegyszerűbben színes szőnyegekkel díszítheti. Elég, ha egyszerűen saját kezével köti őket. Ha rendelkezik ezekkel a készségekkel, akkor gyorsan megbirkózik egy ilyen munkával. Merítsen ihletet ötleteinkből! Próbáljon szép darabot készíteni.kézművesség a ház belsejében

hasznos mesterségek otthonra

gyönyörű DIY kézműves otthon

Hasonló módon készíthet egyedi takarót egy kanapéhoz vagy ágyhoz. Sok motívumból létrehozható, vagy hatalmas vászon, gyönyörű mintával..

kézművesség a ház belsejében

érdekes DIY kézműves otthon

Érdekes fordulatok a régi CD -kről.

Ha kreatív ember vagy, akkor a következő mesterség elfoglalja méltó helyét otthonában. Valószínűleg régi lemezek vannak otthon. Tehát nem szabad kidobni őket. Jól jöhetnek egy gyönyörű darab létrehozásához. A kézművességhez elő kell készítenie:

 • Alátét és ragasztó,
 • Hosszú fém rudak és gyurma,
 • Régi joghurtos palackok és drót.

Előrehalad:

 1. Először gyurmából készítsen alapot a rudakhoz. Ez lehet egy kis gyurmacsúszda. Helyezzen be egy botot, és rögzítse egy állványra, amely lehet műanyag darab.
 2. Gyurmával rögzítse a korongokat ezekre a botokra, és helyezze rájuk a kisembereket.
 3. A kis embereket saját belátása szerint díszítheti, és drótból kezet készíthet belőlük. Készíthet gyurma füleket is, amelyek viccesek..

DIY házi kézműves fotó

Kis függöny: üvegből, strasszból és kövekből.

Ma is léteznek egyedi mesterségek, amelyek varázslatossá teszik lakberendezését. Palotában szeretne élni? Akkor nézd meg a következő ötletet. Egy ilyen dekoráció létrehozásához vegye be:

 • kis üvegdarabok,
 • vastag selyemszál,
 • olló, gyertya és öngyújtó.

Előrehalad:

 1. Mielőtt elkezdené a termék létrehozását, meg kell mérnie az ajtót. Ezt magasságban kell elvégezni. Ezek az értékek megegyeznek a jövőbeli befejezett szál hosszával.
 2. Most érdemes dönteni az ilyen ékszerek számáról. Ez lehet egy szál 2 cm -es vagy más lehetőség. Minden az Ön preferenciájától függ.
 3. Ezután vágja le a szálakat hosszúságra, és adjon hozzá még 5 cm -t.
 4. A szálak végeit gyertyalánggal kell kauterizálni..
 5. A szál egyik végét csomóba kell kötni. Nagynak kell lennie.
 6. Ezt követően üvegdarabokat fűzhet egy szálra. Ezt azonban az alábbiak szerint kell megtenni: az első pohár lemegy egészen a fenekéig a csomóig, a második csomót kösse 5-7 cm távolságra az üvegetől..
 7. A fenti lépéseket addig kell ismételni, amíg el nem fogy a szál..

hasznos mesterségek otthonra

Egy jegyzetre! Az üvegdarabok közötti távolság eltérő lehet. Ezenkívül minden szál nem lehet hasonló az előzőhöz. A szemüvegen kívül használhat: strasszokat, figurákat vagy gyöngyöket.

Amint minden elem készen áll, az üveggel ellátott menetek rögzíthetők az ajtónyíláshoz.

Váza dekoráció.

Ha kevés szép váza van a házában, akkor ne essen kétségbe. És mindezt azért, mert mindig díszítheti őket, miközben olyan szokásos térdmagasságot használ, amely már nem tetszik.

Előrehalad:

 1. Vágja le a golfpályát bármilyen díszítéssel, a lábujjjal.
 2. A fennmaradó részt a vázára helyezzük, és a gumiszalagnak felül kell lennie.
 3. Vágjon egy kis kört a lábujjától. A váza aljára van ragasztva..

diy lakberendezés

Kézműves műanyag kanálból.

Ha sok műanyag kanál maradt a piknik után, akkor nem kell kidobni. Mindig nagy hasznát lehet venni. Egy fogantyút egyszerűen levágnak róluk, és a kanalakat valamilyen tárgyra ragasztják. Például ilyen módon díszíthet virágcserepet, vagy egyedi lámpát készíthet..gyönyörű DIY kézműves otthon

DIY házi kézműves fotó

Palánták vagy virágcserepek műanyag palackokból.

Ha szereti az érdekes mesterségeket, amelyeket saját kezével készíthet otthonába, akkor az alábbi ötlet az Ön számára kell. Régi műanyag palackokból és szükségtelen CD -kből aranyos palántanelyheket lehet készíteni. Nagyszerűen fognak kinézni az ablakpárkányodon. Sőt, nem fognak tudni sok helyet foglalni rajta..DIY házi kézműves fotó

Lámpa otthonra.

Gyönyörű kézműves, amelyet saját kezével készít otthonának, gyönyörűvé teheti otthonát. A nem trükkös mozdulatokkal a praktikus anyagok segítségével eredeti lámpát készíthet otthonához. A lámpa elkészítéséhez fonalra és léggömbre van szüksége. Szintén készlet a ragasztó. Fújja fel a labdát, és áztassa be a szálat a ragasztóba. Ezután tekerje körül a labdát, és várja meg, amíg teljesen megszárad. A léggömb áttört, de még mindig megvan a szál lufi. Tehát ezt kell tennie egy izzóra. hasznos mesterségek otthonra

Díszítés régi WC -papír tekercsekből és papírtörlőkből.

Még a régi ujjak is szabadon használhatók a díszítésére apartmanok vagy otthon. Aranyos hópelyheket készíthet belőlük, amelyeket a falhoz ragasztanak..

 • Egy ilyen ékszer elkészítése hihetetlenül egyszerű. Először a perselyeket gyűrűkre vágják.
 • Ezt követően ezeket a gyűrűket ruhacsipeszekkel ragasztják össze..
 • A kész hópelyheket kis szegfűkkel szegezik a falra..

gyönyörű DIY kézműves otthon

Gyönyörű díszítőelem vasdobozokból.

A vasdobozok hangulatos hangulatot varázsolhatnak otthonába. Csak illessze rájuk fényes papírral, akassza fel őket madzaggal egy fogasra, és helyezzen bele gyertyákat..DIY kézművesség az otthoni kényelemért

A szoba díszítése koszorúval.

Még egy közönséges füzér is használható a szoba díszítésére. A mágikus fények nagyon aranyossá teszik őt. A szoba díszítéséhez természetesen hosszú füzérre lesz szüksége. Különböző formákat készíthet belőle, amelyek kombinálódnak az élettér stílusával..kézművesség a ház belsejében

Végül

Amint láthatja, ma sokféle kézművesség létezik az otthoni kényelem érdekében. Nagyon könnyű díszíteni házát vagy lakását ezekkel a házi készítésű termékekkel. Ebben az esetben otthonát melegség és kényelem tölti be. Ez pedig azt jelenti, hogy kétszer kellemesebb lesz benne élni..