Új ötletek karácsonyi kézművességhez műanyag palackokból

A kézművesség örömet okoz néhány ember számára. És különösen kellemes ezt az újév előtt megtenni. Érdemes megjegyezni, hogy az újévi kézművesség teljesen más lehet. És általában azokból az anyagokból jönnek létre, amelyek kéznél vannak. A műanyag palackok minden otthonban megtalálható anyagok. Tudta, hogy műanyag palackokból csodálatos újévi mesterségeket készíthet saját kezével? És csak ilyen ötleteket gyűjtöttünk össze ebben a cikkben..

Milyen mesterségeket készítsünk palackokból

Játékok műanyag palackokból az új évre.

Valószínűleg sokan már ismerik az ilyen mesterségek elemi lehetőségeit, de mi a helyzet az összetettebb játékok megfontolásával? Kicsit időigényes, de sokkal hatékonyabb..

hóember.

Az első újévi kézművesség a műanyag palackoktól az iskoláig a gyermekkel együtt készülhet. Alapként egy palackra van szüksége, amely egy pár – három összekapcsolt gömbből áll.

karácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláig

Szintén készítsen hozzá filcet és cérnát, a szín nem fontos.

Ebből a filcből kalapot kell készíteni sállal, kalaphoz filc téglalapot varrunk a vágási vonal mentén, és húzzuk meg zsinórral vagy cérnával a tetején.

Az üveget bármilyen festékkel fehérre festjük. Ragasztjuk a kupakot a parafára, és húzzuk meg a sálat a nyakon – a gömbök közötti szűkületet.

Ha vattapamacsból szoros golyókat ragaszt, és a test közepére ragasztja, fogantyúkat kap.

A szemek ragaszthatók egy kézműves üzletből, a gombok, az orr és a száj pedig bármilyen festékkel festhetők.

Egy ilyen hóember minden karácsonyfán nagyon elegánsnak tűnik..

DIY karácsonyi kézműves műanyag palackokDIY karácsonyi kézműves műanyag palackokkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláig

Meglepetés egy dobozban.

Az alaphoz palackra van szüksége bordák és kanyarok nélkül. Ha levágja a nyakát, akkor a munkában a fennmaradó magas részt használjuk.

karácsonyi kézművesség műanyag palackokból

Az alját mesterséges hóval kell lefedni, és a közepére egy vékony pálcára (a jobb stabilitás érdekében) egy hóembert helyezünk, szintén házilag, varrható puha játékok technikájával.

Fentről lezárjuk dobozunkat az aljával egy másik, azonos átmérőjű palackból. Kétoldalas szalaggal rögzítheti őket.

Elegáns szalagot ragaszthat a csatlakozási vonalra.

A meglepetés az, hogy amikor megrázza a dobozt, a hó elkezd hullni a hóemberre.

karácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézművesség műanyag palackokbólkarácsonyi kézművesség műanyag palackokból

Zárt alagút.

karácsonyi kézművesség műanyag palackokból

Az előző verzióhoz hasonlóan 2 egyforma palackot vágunk, és csak nyakkal ellátott felső részeket használunk munkánk során, csak az egyik hitelesebb, a másik rövidebb.

A hosszú rész aljára egy filcjátékot helyezünk el hóember formájában, szorosan csatlakoztassuk a palack mindkét részét, szorosan kell tartaniuk.

Talpokkal / esővel lezárjuk a dugókat, hogy ne legyenek láthatók.

Itt van egy ilyen karácsonyi játék – egy csecsebecse.

karácsonyi kézművesség műanyag palackokbólkarácsonyi kézművesség műanyag palackokbólkarácsonyi kézművesség műanyag palackokbólkarácsonyi kézművesség műanyag palackokból

Állatok.

Itt egymással azonos palackok aljára van szüksége. Egy rögzített részhez csatlakoztatjuk őket, kétoldalas szalagot használhat.

A kapott részletet fehérre festjük, szárítás után a fülét, az orrát és a szemét festjük, mancsokat rajzolunk, és most fehér mevezonná változik.

Pingvint készíthet fekete üvegekből ugyanígy..

DIY karácsonyi kézműves műanyag palackok

karácsonyfa.

karácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláig

Szüksége lesz 3 zöld PVC palackra és ollóra scotch szalaggal.

Az alját és a nyakát levágják mind a három palackról, és az egyenletes csöveket, miután levágták az egyiket, vékonyabb csőbe csavarják, és az egyik nyakról állványra helyezik..

A fennmaradó kettőt 3×6 cm -es téglalapokra vágjuk.

Vágja le a rojtot az összehajtott élről, lehetőleg 1–5 mm -re.

Most ragasztjuk ezeket az üres részeket rojtos szalaggal, scotch szalaggal az állványon lévő csőhöz.

A következő réteget ragasztjuk az előző réteget rögzítő szalagra..

Ne feledje, hogy a karácsonyfa alsó ágai hosszabbak, a felsők rövidebbek, ezért építjük a karácsonyfánkat..

Ezután ízlés szerint díszítjük, mesterséges hóval, golyókkal, zsinórral vagy esővel.

karácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláigkarácsonyi kézműves műanyag palackoktól az iskoláig

Végül

Természetesen ez nem minden újévi kézműves műanyag palackból. Cikkünkben csak egy részét adtuk meg. A műanyag palackokból készült játékok sokfélesége csak a fantáziájától függ. Ne féljen bekapcsolni teljes erővel, és maradéktalanul kreatív legyen, vonzza a gyerekeket, biztosan több érdekes ötletet adnak a kézművességhez!